Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1025. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Göğüsü bölme üst alt diye aynı gün calıs , göğüs / biceps calısırken bicepsin hakkını veremiyorum zannediyodum ama sunun hesabını yapmıyoruz zaten göğüs calısırken kollar da uyarılıyor . Üst göğüsde keza öyle bench zaten bütün göğüsü calıstıran bir hareket .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 11 Ekim 2013; 19:56:52 >

@tttek
    Sen nasıl istiyorsan öyle yap işte, ama 95 e gereğinden fazla yağlanmadan çıkacaksan en az 8-10 ay lazım. Adamın adı da Greg Plitt

@CON VAYNE
    Fikir vermesi açısından elbette işimize yarar hocam, yazdığınız için sağolun. Sormak istediğin şeyse extension ve curl hareketlerini ayrı ayrı 7 şer set mi yapıyorsunuz ? Bir de squatta 4-0-x-0 tempo garip geldi, dizleri fazla hırpalar gibi ?
  • 1 haftadır diyeti miyeti bıraktım normal besleniyorum. Diyet yapmaktan psikolojik olarak çok yorulmuştum. arada bir böyle bırakmak iyi geliyor gerçekten. daha ilk haftadan acayip rahatladım ve idmanlar daha iyi geçiyor çünkü moralim yerine geldi. normal besleniyorum derken yine günlük 130-140g proteini tutturmaya çalışıyorum ama yanında da kaloriyi ayarlayarak istediğimi tüketiyorum. IIFYM hesabı.
  • İlaç kullanırken protein tozu kullanmam bir sıkıntı yaratır mı bilenler yardımcı olursa sevinirim.İdrar yolları için biri,diğeri de yumuşak doku rahatsızlıkları,romatizma vs. için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 11 Ekim 2013; 22:04:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ikaya_219

İlaç kullanırken protein tozu kullanmam bir sıkıntı yaratır mı bilenler yardımcı olursa sevinirim.İdrar yolları için biri,diğeri de yumuşak doku rahatsızlıkları,romatizma vs. için.

Burada doktor olmadığını varsayarsak; neden bunu ilaç yazdırdığın doktora değil de buraya sorduğunu anlayamadım açıkcası.
    Doktora söylesem protein tozuna verip veriştirirdi büyük ihtimalle;burada belki bu konuda tecrübeli birine denk gelirim diye yazdım,ya da bir doktora da denk gelebilirim belli mi olur dh insan kaynıyo.Bir dahaki sefer gittiğimde sormayı planlıyorum protein tozuyla alakalı bir iki şey,bakalım ne diyicek.

İlaç kullanırken protein tozu kullanmam bir sıkıntı yaratır mı bilenler yardımcı olursa sevinirim.İdrar yolları için biri,diğeri de yumuşak doku rahatsızlıkları,romatizma vs. için.

Protein tozlarının kullanma yönergesinde ilaç kullanımı ile ilgili bir ibare bulunmuyor. Bir zarar geleceğini zannetmiyorum. Yediğiniz krakerden pekte farklı bir şey değil aslında protein tozları.

Hocam şimdi ben anlamıyorum protein tozu bir pudingten daha mı zararlı ya da çikolata,bisküvi vs.den daha mı tehlikeli?Nesquikten ve daha bir dünya şeyden?Diyorlar ki protein tozu karaciğeri yorar falan filan, peki bunlar hiç mi yormuyor karaciğeri arkadaş?Hiç mi zararı yok ?

Doktora söylesem protein tozuna verip veriştirirdi büyük ihtimalle;burada belki bu konuda tecrübeli birine denk gelirim diye yazdım,ya da bir doktora da denk gelebilirim belli mi olur dh insan kaynıyo.Bir dahaki sefer gittiğimde sormayı planlıyorum protein tozuyla alakalı bir iki şey,bakalım ne diyicek.

50-100 sayfa önce yorum yapmış bir doktor abimiz vardı bu sporu yapan ama hatırlayamadım nickini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

arkadaşlar uyguladığım programda machine press ve dumbbell press gözüküyor (omuz için)
    acaba bu ikisi arasındaki fark nedir, alet olarak sormuyorum çalıştırdıkları omuz bölgesi bakımından :)
    teşekkürler

cevap yok mu :/
  • bu güç arttırma hırsla alakalı bi durum beyler içimden geldi yazmak istedim ama bi şeye sinir yaptım hırs yaptım başkasına zarar vereceğime kendime veririm dedim spora abanıyorum benchde 90 kiloyu geçemiyordum pek 1 haftada 2 gün göğüs çalışıyorum 2 göğüs günündede göğüste 15 kilo ağırlık arttırdım üst göğüste 10 kilo , arka kol da 10 kilo fazla girebiliyorum artık

quote:

arkadaşlar uyguladığım programda machine press ve dumbbell press gözüküyor (omuz için)
    acaba bu ikisi arasındaki fark nedir, alet olarak sormuyorum çalıştırdıkları omuz bölgesi bakımından :)
    teşekkürler

cevap yok mu :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ama var biliyorum.

Elimde nano vapor performance series 477gr var. Yeni seri 2 kere kullandım sadece (38 servis var). keratini bıraktığımdan kullanmayacağım.

isteyen var ise 100 TL bırakıyorum.
  • Sırtımda hafif bir agrı var arkadaslar hani eskiler der ya yel girmis diye,yarın salona gitmeyi düsünüyorum agrı gecmezse de gideyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Sırtımda hafif bir agrı var arkadaslar hani eskiler der ya yel girmis diye,yarın salona gitmeyi düsünüyorum agrı gecmezse de gideyim mi?

Eğer hamlama iki günden sonra da geçmediyse gidebilirsin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.