Şimdi Ara

|||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.501
Cevap
31
Favori
313.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eşime şehir bisikleti almak istiyorum önerileriniz nedir?
    1000 tl bütçe ayırabilirim.
    http://www.bisikletcim.com/kawasaki-rachel-28-bisiklet
    bu tarz bir bisiklet bakıyoruz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-hediyeli-salcano-ng-650-md-kod-adi-karaoglan-131457843/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 15 Temmuz 2013; 13:24:49 >
  • imza yok mu beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boor

SAtılık sedona 321 gören hayrına bana bir haber etsin. 2012 model öncelikli amma ne bulursam alabilirim

Ben 2 ay önce aldım, o zaman bile 19 inch kadroyu zor bulmuştum.

Müslüman, müslümanın kardeşidir. Müslüman din kardeşine kusurlu bir şey sattığı zaman kusurunu açıklamaması helal olmaz. (İbn-i Mace)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

SAtılık sedona 321 gören hayrına bana bir haber etsin. 2012 model öncelikli amma ne bulursam alabilirim

Deme öyle. İstanbulda satış noktalarını say say bitmez, 50den fazla. Hiç birinde yok mu? Ağustos ayına kadar bulamazsam mecburen sıfır alacağım çünkü ve 19-20" kadro lazım bana da.

quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Deme öyle. İstanbulda satış noktalarını say say bitmez, 50den fazla. Hiç birinde yok mu? Ağustos ayına kadar bulamazsam mecburen sıfır alacağım çünkü ve 19-20" kadro lazım bana da.

n11.com da var galiba

• kron xc 500 en uygun nerede bulabilirim arkadaşlar?
  • Merhaba arkadaşlar bugün hepsiburada.com da bu bisiklete denk geldim http://www.hepsiburada.com/liste/cbr-black-hawk-26-jant-shimano-21-vites-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalcbrb26&categoryId=27058700#Gorseller
    Bu bisikleti kullanan ya da bilen var mı acaba indirimdeymiş 4 günlüğüne.Çok pahalı olmamakla beraber bir bisiklet almayı düşünüyorum,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• _____________________________

• salcano excel buldum arkadaşlar. Haftada 2 kere sahilde binerim ya da binmem. 2el alacağım. Sizce yeterli mi bana? bineceğim de en kötü 10 km tek seferde.

Sizden yorum bekliyorum. viteste sıkıntı çıkmaz değil mi shimano olmamasından dolayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

2004 Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD
    2013 salcano astro 241sv :)
    2005 daihatsu sirion 1.3 touring at
    2008 renault clio3 hb extreme 1.2 16v BVR
    2001 renault clio2 hb rxt 1.4 16v BVA (2007-2011)
    1988 renault 11 GTS (2001-2008)

uzaylı
  • Bisiklete tek başına binilinmiyor çok sıkılıyorum tek başıma sıkılıncada kardeşime verdim arkadaşlarıyla sürüyo oda
  • bende istanbuldaym 4 yıldır kadıköyde sahile yaknda oturuyorum bu sene bisiklet almayı düşünüyorum. 2. el alıcam şöyle bir ilan buldum ucuz gördüm hem modifiye de etmiş acaba güvenilir midir. vites kolu biraz eski gibi geldi uzmanların görüşlerini bekliyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-varmi-boylesi-aciklamayi-oku-modifiye-li-yaris-bisiklet-i-135668048/detay/

Orijinalden alıntı: devilucifer85

salcano excel buldum arkadaşlar. Haftada 2 kere sahilde binerim ya da binmem. 2el alacağım. Sizce yeterli mi bana? bineceğim de en kötü 10 km tek seferde.

Sizden yorum bekliyorum. viteste sıkıntı çıkmaz değil mi shimano olmamasından dolayı.

Benim ilk bisikletim olup kendisi berbat katagorisindedir.
    Arkadaşlar bisiklet zevki için bazı özellikler şart. 120 liraya da bisiklet var ama ne kadar ekmek o kadar köfte.
    Peki minimum özellikler neler olmalıdır
    1. Kadro alüminyum alaşımlı olmalıdır. Neden çünkü ne kadar hafif bisiklet o kadar konfor ve hız. Hatta hafif bisiklet le daha az enerji tüketirsiniz.
    Hafif gövdeli bir bisiklet bugün en az 500 tl. Bu gövdeyi aldığınızda diğer özellikler iyi olur. Örneğin sele kıçınızı acıtmaz, vites shimano'nun normal bir serisi olur vs.
    2. Süspansiyon dağda bayırda veya en azından köy yolunda sürecekseniz kesinlikle süspansiyonlu bir dağ bisikleti alacaksınız. Sadece şehirde kullanacak biri şehir bisikleti veya yol bisikleti tabir edilenlerden alabilir.
    3. Kadro ölçüsü her insanın beden yapısı farklıdır. Boyuna göre bi kadro alırsan rahat edersin
    4. Ne kadar ekmek o kadar köfte beyler. 100 liraya bisiklet alıp çinli amcalara söveceğinize gogıl amcda biraz araştırma yapın
    Bugün minimum alınabilecek bisiklet salcano ng 650dir. Ona göre hesap et artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

bende istanbuldaym 4 yıldır kadıköyde sahile yaknda oturuyorum bu sene bisiklet almayı düşünüyorum. 2. el alıcam şöyle bir ilan buldum ucuz gördüm hem modifiye de etmiş acaba güvenilir midir. vites kolu biraz eski gibi geldi uzmanların görüşlerini bekliyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-varmi-boylesi-aciklamayi-oku-modifiye-li-yaris-bisiklet-i-135668048/detay/

Merhaba arkadaşım boyunuzu ve yaşınızı bilmediğim için bisikletin 24 jant olduğunu ve bu biraz daha yaş ve boy olarak küçük bir kitleye hitap ettiğini söyleyeyim.ayrıca modifiye konusunda takılmayın.eğer boyuna uygun vede beğendiysen fiyatta at ile deve değil sonuçta alır gezersin.eğer uyar dersende bence 100 e bile alınır,pazarlık edersen

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.