Şimdi Ara

|||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.501
Cevap
31
Favori
313.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnionKnight

Arkadaşlar şehir bisikleti almayı düşünüyorum da sizce Kron Tourer,Carraro Sportive'ler,Salcano City Sport 50 veya Sedona 311-321'lerden hangisini tercih etmeliyim?Bütçem 800 civarı olur sanırım max.

Bütçeni biraz daha artırabilirsen 900 civarına 321 tavsiye edebilirim. İki gündür kullanıyorum ilk izlenimler gayet güzel, gayet akıcı ve seri bir bisiklet.

• Carraro Force 530'um

|||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )  |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )
     |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )  |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )

Ondeki benim bisikletim , arkadaki de arkadasimin ki
     |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )

5 liraya aldigim fari buraya taktim

• Bisikletlerini yeni alan arkadaşlar( @ysff_srdr, @Erhan!); güle güle iyi günlerde kullanın

Benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, kilometre saati olarak tavsiye edebileceğiniz bir fiyat performans ürünü var mıdır? Birde araç üzerindeki barlara monte edilen ve çok pahalı olmayan bir bisiklet taşıyıcı tavsiyesi olan var mı? Bisiklet taşıyıcı ve barlar ayrı ayrı satılıyor sanırım.
  • Beni de ekle karşim :D . arkdslar benm de bimas rockdove bskltm var. foto çekmek sterdim ama cekemedim yok .s. netten buldum bi tane aynısı bende var siyah kırmızı ama.https://store.donanimhaber.com/68/96/ed/6896ed3912b203bdd59578dfcfbb96df.jpg
    benmkisi bu ama siyah kırmızı. cok agır olmasına ragmen üst geçitlerde yanlayrk gidiorm :D. simdiye kadar bi kusurunu gormedim. sadece vites mekanizmasını bi kere ön kaldırırken kırdım onu da serviste yaptırdık. ben izmir menemen de oturyrm bizim orda üst geçit var ordan donemecten gecekern 1. viteste köşeyi tam donecekken ( oglen gunesi tabi yer kaygan :D ) bi cekiom freni gotu üst geçtn kenarını takip edio direksiyonu ise sabit tutmaya çalsyorm yani yolu izliorum. yukarıdan asagıya kadar yanlyrk iniorum. benden bu kadar

BENİ DE EKLE GRUBAAAAA

Bisiklet severler kulübü.

• Son fotolar.
     |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) |||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackblue

Geçen hafta 2. bisikletimide çaldırmış bulunmaktayım.

BENİMDE ÇALINDI Bianchi star II gören olursa

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Arkadaşlar amortisörü olmayan bir bisiklet alsam nasıl olur?
    hiç amortisör yok bisiklette.
    kullanma amacım sahilde gezmek. Bir sorun olur mu?

+ lar:
    Daha hızlı
    Daha az yorar
    Daha hafif

- ler:
    Yolu daha çok hissedersiniz.

Ama madem sahilde kullanacaksınız (yani yol düz) bence daha uygun olur.

Orijinalden alıntı: Rena34

Arkadaşlar amortisörü olmayan bir bisiklet alsam nasıl olur?
    hiç amortisör yok bisiklette.
    kullanma amacım sahilde gezmek. Bir sorun olur mu?

Ben özellikle amortisörsüz aldım, gayet güzel oluyor

Oğlum 10 yaşında. 24 jant vitesli bisiklet almayı düşünüyorum.

Hangi bisikleti önerirsiniz ?

Kolay gelsin.
  • Salcano Nova 24 Jant Bisiklet lınır mı?

Orijinalden alıntı: wonderfullife

Salcano Nova 24 Jant Bisiklet lınır mı?

26 alsanız delikanlıyı çok mu zorlar? Çünkü 2 - 3 sene sonra küçük gelecek. Kadro boyu küçük 26 alınabilir diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: one man one engine

29 x2.2 dış lastiğe hangi iç lastik ebatı olur arkadaşlar?
    700x .... bilmem ne gibi ebatlar var hiç bir şey anlamadım......

57-622 olabilir, sorabileceğiniz bisikletçi yok mudur?

http://www.schwalbe.com/gbl/en/suche/produkte/ergebnis/?tn_mainPoint=&tn_subPoint=&ID_Produktgruppe=
  • Arkadaşlar merhaba KRON XC 250 modelini almayı düşünüyorum bir kardeşimize aldık (Siyah-Gri) olan modelini Çift disk frenli aldığımız yerde benim boyuma uygun olabilecek kadro boyutu olan modeli mevcut değildi? Şimdi sormak istediğim bir kaç soru var. Bir kaç bisikletçi ilede telefonda görüştüm çift disk frenli model yerine V Fren modelini tavsiye ediyorlar nedendir kafam allak bullak oldu bu işten tecrübe edinmiş bir arkadaş beni yanıtlayabilirse sevinirim. Bu arada boy 1,86 - 85 kg'yum önerileriniz ve tecrübeleriniz benim için çok önemli.

Orijinalden alıntı: thuglife

Arkadaşlar merhaba KRON XC 250 modelini almayı düşünüyorum bir kardeşimize aldık (Siyah-Gri) olan modelini Çift disk frenli aldığımız yerde benim boyuma uygun olabilecek kadro boyutu olan modeli mevcut değildi? Şimdi sormak istediğim bir kaç soru var. Bir kaç bisikletçi ilede telefonda görüştüm çift disk frenli model yerine V Fren modelini tavsiye ediyorlar nedendir kafam allak bullak oldu bu işten tecrübe edinmiş bir arkadaş beni yanıtlayabilirse sevinirim. Bu arada boy 1,86 - 85 kg'yum önerileriniz ve tecrübeleriniz benim için çok önemli.

Bildiğim kadarıyla xc250 de mekanik disk fren var. Bu yüzden V fren daha iyi demişlerdir. Mekanik disk frenlerin performansı hidrolik disk frenler ve hatta V frenler kadar iyi olmadığı için pek tavsiye etmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

26 alsanız delikanlıyı çok mu zorlar? Çünkü 2 - 3 sene sonra küçük gelecek. Kadro boyu küçük 26 alınabilir diye düşünüyorum..

Merhaba,

Hem yeni öğrenecek, hem de fazla uzun boylu değil. Bu nedenle 24 jant düşünüyorum.

Salcano Nova 24 Jant Bisiklet alınacak bisiklet mi?

quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

26 alsanız delikanlıyı çok mu zorlar? Çünkü 2 - 3 sene sonra küçük gelecek. Kadro boyu küçük 26 alınabilir diye düşünüyorum..

Merhaba,

Hem yeni öğrenecek, hem de fazla uzun boylu değil. Bu nedenle 24 jant düşünüyorum.

Salcano Nova 24 Jant Bisiklet alınacak bisiklet mi?

Çelik kadro ve arka amortisörle oldukça ağır bir bisiklet. Ama bu tip bisikletler çocukların çok hoşuna gidiyor. Eğer arka amortisörde ısrarcı değilse alüminyum kadrolu Kron xc250 24 yada Salcano ng650 24 daha iyi olur gibi.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.