Şimdi Ara

|||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE ) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.501
Cevap
31
Favori
313.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az kullanılmış çift amortisör beldeyama memphis buldum. ben biraz kiloluyum hem zayıflamak hemde akşamlarımı daha fazla bilgisayar başında geçirmemek için almayı düşünüyorum. caddebostanda binicem. beldeyama memphis başka bir forumda gördüğüm kadaryla aşırı ağırmış ve 2. amartisör randıman düşürüyormuş aslında bunlar benim amacım için daha iyi . 26 jant kadro boyu 56 inç yazıyor. 23 yaşındaym 1.80 boyum 110 da kilom. aşağıya bisikletin resmini atacağım. bisikleti satan kişi evimede çok yakın bütün bakımlarını yaptırdığını binip gitmeye hazır olduğunu söylüyor. bunu aslında bir hobi olarak düşünmüyorum. zayıflamak için bir araç olarak görüyorum. ama belki hoşuma gider devam ettiririm. öğrenciyim şuan da fazla bi para harcayamıcam yani pişman olmamak için sizin görüşlerinizi öğrenmek istedim. bunu alırsam pişman olup başka bi bisiklet alma gibi bi şansım olmayacak.
    resmi almadı link vericem mecbur
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-beldeyama-mepmhis-bisiklet-134730961/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 2 Eylül 2013; 20:32:24 >

• 23 yaş ve 110 kilo ayrıca 180 boy ilk verdiğiniz link yani 26 jant tamam ama bence kadro boyunu arayıp bir sorun,linkte kadro boyunu sanki öylesine vermiş.mtb bisikletlerde size uygun kadro boyu 18-19 inç olmalı diye düşünüyorum.yani diyeceğim mtb yani sizin baktığınız linkteki bisiklet sizin boya orantı olarak şahsi düşüncem size gelmez.yakınızdaymış zaten bence deneyip bakarak alın.ayrıca bütçenizi biraz daha artırırsanız daha kaliteli ve bilindik sizi 2.el üzmeyecek bisiklet bulabilirsiniz.zaten sporla başlayıp alışınca tutku oluyor, 39 yaşındayım spor amaçlı başladım ilk giriş seviye bisiklet derken(10 -12 sene önce) şimdi yol bisikletim var ve yeri geliyor vaktim olunca günlük 70-80 km yaptığım zamanlar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-salcano-efes-bu-fiyata-kacmaz-135193829/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 2 Eylül 2013; 21:51:50 >

Orijinalden alıntı: Brain Burst

bisiklet güzelmiş fikrimi değiştirttin beni zorlar ama almışken iyisini alalım.

Resimdeki lastikler bitik, sanırım sonradan sadece arka lastiği değiştirmiş, eğer çok uyduruk Çin malı bişey takmışsa ona göre pazarlık yapmanızı öneririm.
    Oreto koi Onna
  • Merhabalar, sizlerden bir öneri almak istiyorum pek bilgi sahibi değilim.

Ayda 1 veya 2 kere arazi (dağ, taşlık vs alanlarda ) kullanmak için bisiklet almak istiyorum. Yavaş tempoda kullanacağım fazla zorlamam. önerebileceğiniz marka ve modeller var mıdır? fiyat olarak 300 400 TL civarında düşünüyorum eğer bu seviyedekiler yeterli gelmez derseniz 500TL e kadar çıkabilirim.

şimdiden teşekkürler,

• Teşekkürler cevabınız için, fiyat olarak daha da çıkarım ama sonbahar ve ilk baharda ayda iki kez kullanacak olduğumdan çok fazla para verip bisikletin yatmasını istemiyorum. Ama sanırım benim verdiğim fiyat da kiler epey üzücü olur. Kron xc 250 nasıl bir model ? ve hangi tip fren önerirsiniz ?

@
    bll1975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birder -- 4 Eylül 2013; 0:09:50 >
  • Rica ederim.Daha düşük seviye bisikletler hem sizi üzer hem soğutur hemde paranız boşa gider, ben her zaman v frenden yanayım, hem ekonomik hemde herzaman bulunabildiği gibi bakım gerekmeyen bir sistem, diğerleri hem masraflı hemde bakım gerektiren bir sistem. Birde bulunduğunuz yerde parçalarını bulabilmeniz de önemli . Disk frenler hassastır, ama her mevsim tutuş konusunda güvenilirdir, bakım yapması sizin için kolaysa bundan sonra sı tercih sizin

• Araba ile belli bir yere gidip orada bisikletlerle yol almayı planlıyoruz genel olarak . Sırt çantam olucak biraz ağır fotoğraf makinası ve objektifler birde kuş vs gorduğumde hızlı ve sessiz fren yapmam gerek . V fren bunları sağlarsa alabilirim. Ankara ve Antalya da kullanıcam malzame bulma sıkıntı olmaz . Tekrar teşekkürler. Birde xc 250 hakkındaki goruşunuz nedir aynı ayarda başka hangi modeller vardır ?

• Açıkçası ben yol bisikleti kullanıyorum.ama daha evvel ki bisikletim mtb yani arazi ve dağ bayır bisikleti idi trek kullanıyordum,en ufak bir sorun çıkarmadı.disk fren tercih etmedim nedeni kullanan arkadaşlar ve forumlarda araştırarak cevap buldum.tutuş konusunda sağlam ama hassas ve pahalılık bir mekanizma olduğu için arkaplana attım.ama ben sık kullanan biri olduğum için onuda ayrı tutmak gerek,siz daha seyrek kullandığınız için tercih edilebilir.bahsettiğiniz bisiklet giriş seviyesi için oldukça ideal.

• Arkadaşlar merhaba. bende karar verdim bisiklet almaya, istanbulda kullanacağım ama sadece şehir de değil belgrad ormanlarında parkurlarda falanda kullanacağım o yüzden bana önerebileceğiniz bisiklet var mı? boyum 169 66kg'yum. bütçe sıkıntım yok lakin 1100 tl'yi geçmezse iyi olur, hepsiburada'da worldpuan kampanyası var onunla almayı düşünüyorum orada bir iki model gözüme takıldı yardımcı olursanız sevinirim..
    1- Salcano Insomnia 272 26'' Shimano Vites Dağ Bisikleti 899,99 TL
    2-Salcano Astro 212 26" Hidrolik Disk Shimano 21 Vites Dağ Bisikleti 719,00 TL
    3-Salcano Insomnia 242 26'' Shimano Vites Dağ Bisikleti 799,00 TL
    Hafiflik ve ucuzluk tercih sebebi.

Arkadaşlar beni de listeye alabilirsiniz. Sedona Borla ile 1000 KM'ye yaklaştım!

|||>>>DH BİSİKLET KULÜBÜ<<<||| (..::26::..ÜYE )

15 senelik bir aranın ardından tekrar bisiklete binmek istiyorum. Eşimle kendime birer bisiklet alacağım. Bir zaman kısıtlamam yok, kış ayındaki potansiyel indirimleri kovalayabilirim.

Benim boyum 1.92, kilo 96. Eşimin boyu 1.67, 57kg. Toplam bütçe 1.000-1.500tl arası. Kendime 28" jantlı 20"+ alüminyum kadrolu bir bisiklet almak istiyorum. Eşime de giriş seviyesi fiyat/performans oranı yüksek bir ürün ( Gördüğüm kadarıyla Salcano NG 650 26 V ve Kron XC 150 bu segmentte oldukça başarılı).

Yerli üreticilerde Sedona ve Kron en ciddi iki firma gibi görünüyor. Kendim için de Sedona 341 28"jant 21" kadro veya Salcano Astro 10 siparişi vermeyi düşünüyorum fakat bu kadar yüksek fiyatlara çıktıktan sonra insan cannondale, specialized falan almak istiyor.

Zaman sıkıntım olduğundan dolayı durmadan ayarı kaçan firen ve vites takımlı, kronik sorunlu bisikletler almak istemiyorum. Ha birde seleleri jel olursa iyi olur, zamanında bel boyun ve toto ağrısı çok çektim küçük bir bisiklete bindiğim için

Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum.

Saygılar

• Siyah Mosso Rigid Maşa 26 inç arıyorum. Gören duyan satan var mı?

Orijinalden alıntı: ciko1984

Merhaba Arkadaşlar,

15 senelik bir aranın ardından tekrar bisiklete binmek istiyorum. Eşimle kendime birer bisiklet alacağım. Bir zaman kısıtlamam yok, kış ayındaki potansiyel indirimleri kovalayabilirim.

Benim boyum 1.92, kilo 96. Eşimin boyu 1.67, 57kg. Toplam bütçe 1.000-1.500tl arası. Kendime 28" jantlı 20"+ alüminyum kadrolu bir bisiklet almak istiyorum. Eşime de giriş seviyesi fiyat/performans oranı yüksek bir ürün ( Gördüğüm kadarıyla Salcano NG 650 26 V ve Kron XC 150 bu segmentte oldukça başarılı).

Yerli üreticilerde Sedona ve Kron en ciddi iki firma gibi görünüyor. Kendim için de Sedona 341 28"jant 21" kadro veya Salcano Astro 10 siparişi vermeyi düşünüyorum fakat bu kadar yüksek fiyatlara çıktıktan sonra insan cannondale, specialized falan almak istiyor.

Zaman sıkıntım olduğundan dolayı durmadan ayarı kaçan firen ve vites takımlı, kronik sorunlu bisikletler almak istemiyorum. Ha birde seleleri jel olursa iyi olur, zamanında bel boyun ve toto ağrısı çok çektim küçük bir bisiklete bindiğim için

Tecrübeli arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum.

Saygılar

merhaba
    düşündüğünüz modelleri alabilirsiniz yeterli modeller. kendiniz için bence bianchi yerine sedona'yı tercih edin. eşiniz için de kron marka olanı.
    çünkü bu iki firmanın modelleri daha güzel ve daha başarılı. salcano ve bianchi lastiklerde çin malı kullanıyorlar bunlar kolay patlıyor.
    zamanınız çokmuş whistle ve carraro modellerine de bakabilirsiniz.
    kendinize 28'' jantlı düşünmeniz doğru bir tercih çünkü uzun boylu olduğunuz için yüksek bisiklet size daha iyi gider. kadro boyunu zaten
    söylemeye gerek yok ölçmüşsünüz.
    28'' jantlı şehir-tur bisikletlerini öneririm. bunlar 750-1500 civarı bisikletler. ilerde kısa da olsa tur yapabilirsiniz. amortisörlü ya da amortisörsüz
    farketmez. tabi dağlarda sürmeyeceksiniz. ayrıca bu tür bisikletlerle toprak yollarda da sürebilirsiniz. tek fark dağda zıplatmazsınız

ben de eşimle beraber sürüyorum. focus lost lagoon ve scot sub 35 şehir-tur bisikletleri var bizde. ilk zamanlar kullanmakta zorluk çekti.
    vites denen şeyi çözmesi 3 hafta sürdü ama şimdi benden fazla sürüyor. çünkü o işe giderken de kullanıyor.

son olarak kimsenin bakmadığı ama önemli bir öneride bulunayım: eğer alacağınız bisikletteki lastikler schwalbe veya continental marka ise bu iyi bişey

• Satılık Giant Snap 21s 2012

Daha üst seviye Giant'a geçeceğim için satıyorum ilgilenen özelden ulaşabilir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.