Şimdi Ara

DH Arkadaşlar maaşlar yattı mı? YATMIŞ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 31 aralık 2019'da 2.156.08 TL yatmış DH eskisi gibi değil kumanya vermiyor rakip firmalar bile asgari ücretin üzerine çalıştırıyor.Rakip firmalardan gören varsa beni transfer etsinler.

En azından yılbaşı kumanyası verseydiniz.

DH Arkadaşlar maaşlar yattı mı? YATMIŞ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 1 Ocak 2020; 4:8:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kumanya bildiğim kadarı ile 10.000 mesaj ve üstü olanlara veriliyor hocam :) Sana yine iyi yatmış bana 1.500 yattı haftada birkaç gün eksik girdik diye hemen kesinti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha mesaj kasmam lazım ben hergün giriyorum bazen mesai'ye kalıyorum ondandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Biraz daha mesaj kasmam lazım ben hergün giriyorum bazen mesai'ye kalıyorum ondandır.
    Ben mesaiye kalamıyorum hocam zaten geçen ay citizen yanına çağırdı bu yarbaylık meselesi ile ilgili. Aramız limoni biraz.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam kovmasınlar da dikkat et ülkenin durumu ortada kovarlar felan reklam firmalarına yalakalık yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Anladım hocam kovmasınlar da dikkat et ülkenin durumu ortada kovarlar felan reklam firmalarına yalakalık yapalım.
    İnan elimden geleni yapıyorum da bunlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın Şimdilik devam bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    foruma katılanlar ne iş yapıyor
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.