Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulda ise 2,43 bugun doldurdum depoyu 28 kurus yaktı
  • selamlar.succenin şasesi nasıl.ön takımlar. salıncak rotil .rot ekipmanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetpamir

selamlar.succenin şasesi nasıl.ön takımlar. salıncak rotil .rot ekipmanları.

şaşe iyi sayılır. bi sorunum var sadece araba fazla eğimli arabanın öntekeri çukurda arka çapraz tekeride havaya kalkacak şekilde park ettiğinizde kapılar kasıyor. özellikle bagaj kapısı kapanmıyor. ben sinirden hızlıca yapıştırdım.. beyaz plastik bi parça var kilidin orda onu kırdım. şimdi takur takur ses yapıyor.kapının ayarı bozuk sandım. aklıma gelmedi böyle bişey yapacağı
    başka arabalarda aynı sorunu yapıyomu denk gelmedim. denemedim.

ön takımdan ses geliyor.(amarsitörlerden) fren balatalarından da ses geliyor.

ama genel olarak memnunum 26 bin km civarına yanaştı
  • selamlar.26 bin km iyibir deneme süresi.motor malum pejo 307 şansımanda 307 olunca yadırganmaz.citroende pejo 309 motorunu 1995 den beri kullanıyorum.önemli bir sorun yaşatmadı .yarın gidip bi deneme sürüşü yapmalı.tahminim süspansiyon haricinde yol tutuşu bx e yakındır.acaba kılıması nasıl 1600 cc motora biraz ağırlık veriyormu..sorun çıkartıyormu..kapı kolları 26 bin km dayandımı ..bana çok zayıf gibi geldi ama değiştirilebilir metal olanlarıyla.
  • öncelikle bx yerini hiç bi araç tutmaz(arızalarını saymazsak)

yol tutuşu iyi. klimayı açtığımda biraz düşme oluyor hissedilecek düzeyde.kapı kolları ilk günkü gibi. bide benim araç kadar açılıp kapananı yoktur. . içinde çimento kum bile taşıyorum. yeri geliyor demir bile atıyorum.arbadan memnununm parasını sonuna kadar çıkaracam :) şimdilik arka bagaj kapısının dilindeki bagaliti kırdım o ses yapıyor. bide arka farı kırdım başkada bi sorunum yok gayette memnunum.
    ama binmek için almam. ruhsatta kamyonet geçiyor çünkü hersene muayene yüksek vergi yüksek sigorta
  • Motorlu Taşıtlar Vergisi (Yıllık)

Otomobil (1600 CC) = 768 TL.

Hafif Ticariler = 768 TL.

Fark = Otomobil 1-3 geçerli

Hafif Ticarilerde 1- 6

Otomobil 4 - 6 = 576 TL.

Fark = 192 TL.

3 YIL x 192 TL. = 576 TL.

YANİ OTOMOBİLE GÖRE ÜÇ YILDA SADECE 576 TL FAZLA ÖDERİZ. ARABAYI SEVDİKTEN SONRA ÜÇ YIL İÇİN BU RAKAMINDA ÇOK ÖNEMLİ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
  • selamlar.çimento kum taşıdıktan sonra süper iş görüyor demektir.anadol kamyonet gibi cefakar yani.gece sürüşünde lambalar yeterlimi.bide hızlı yağmurda nasıl kullanması keyiflimi.sıkıntılımı.bx de koltukları söküp neler tasıdım neler..
  • evet birde her yıl muayene olayı var altı yılda bi 450 de ordan farkeder ama buda mühim değil tabiki bu arada ssangyuon actyon sport arabam var succeyle takas düşünen arkadaş olursa görüşelim sahibinden de 92393606 nolu ilanda aracı görebilirsiniz..
  • succede katalıtık konvertör varmı.
  • quote:

selamlar.çimento kum taşıdıktan sonra süper iş görüyor demektir.anadol kamyonet gibi cefakar yani.gece sürüşünde lambalar yeterlimi.bide hızlı yağmurda nasıl kullanması keyiflimi.sıkıntılımı.bx de koltukları söküp neler tasıdım neler..

gece sürüşü çok iyi yol aydınlatması felan. iç göstergelerin aydınlatmaları. felan da iyi

benim bx de bende neler taşıdımda işte masraflı arabalar. aylık ortalama 500 600 TL masraf gibi bişey çıkarıyordu. bana. en son trigier kayışını kopartık motoru bagaja koydum hurda fiyatına verdim :)

bunu alalı 10 ay civarı oldu. sadece bakım masrafı verdim.
  • hayırlı ramazanlar.benim bx hala çalışır vaziyette.benzinli olduğu için fazla problem çıkartmıyor.succenin exsost sisteminde katalıtık konvertör varmı.
  • quote:

hayırlı ramazanlar.benim bx hala çalışır vaziyette.benzinli olduğu için fazla problem çıkartmıyor.succenin exsost sisteminde katalıtık konvertör varmı.

olmasi lazim, trafige yeni cikan araclarda zorunludur, öyle biliyorum.

hayirli ramazanlar
  • HAYIRLI RAMAZANLAR HERKESE
  • yakıt sarfiyatı benzincinin attığı kazığa ..göre değişiyor.doğru pompası olan benzinci çok az..
  • quote:

yakıt sarfiyatı benzincinin attığı kazığa ..göre değişiyor.doğru pompası olan benzinci çok az..

öyle
    bu sıralar fazla yakıyor. ramazan nedeniyle klima hiç kapanmıyor nerdeyse 20 30 km eksik gidiyor.
    50TL gazla 220 km yakalıyodum şehir içi 190 km kadar düştü geçen 160km gitti ama klimayı çalıştırdım 2 saat içinde yattım :)
  • 27 bin km oldu.

bi iki tane ön kaputta taş çarpması sonucu zedelenmeler mevcut. film kaplatacam da artık geç oldu sanırım.
  • tüv ye muayene yaptıran arkadaş varmı
  • quote:

tüv ye muayene yaptıran arkadaş varmı

ben yaptırdım geçen ay
  • eksiksiz aslanlar gibi geçmiştir herhalde.
  • öyle geçtimde benim lpg problemliydi. işletemedim proje olmadığından onu söktürdüm muayeneye girdim geri taktırdım.
    projeyi buldum şimdi

bu arada 28 bine yaklaşmışım 3 4 günde 1000 km yapmışım şehir içi. problem yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.