Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim herkese görünür gözüküyor ama sorun nerede anlayamadım. Yukarıdaki linkleri ben facede değilken deniyorum açıyor. Birde aşağıdaki linki deneyin. Boyutu büyük olduğu için resmi buraya da ekleyemiyorum.

Yeni Jantlar İçin Buraya Tıklayın
  • araç 23 bin oldu.
    lpgyi söktürdüm yarın muayeneye sokacam
  • ilginize teşekkürler çok yardımcı oldunuz
  • @ 23 bin oldu.

Masallah, 8 ayda 22 bin km yapmisiniz, yolculuklar uzun galiba
    sanirim bi 4 ayda 10 bin daha yaparsin, kolay gelsin. takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@ 23 bin oldu.

Masallah, 8 ayda 22 bin km yapmisiniz, yolculuklar uzun galiba
    sanirim bi 4 ayda 10 bin daha yaparsin, kolay gelsin. takip

tşk ederim.
    23binin 3, 4 bini şehir dışı geri kalanı şehir içi daha fazlada yapardı, 2 3 ay iş yoktu yattı araba

bugün muayeneye soktum. sorunsuz geçti, tüpü söktürünce. :) tüpüde geri taktırdım. sök tak 250 TL boşu boşuna gitti. lpg yi yanlış yere bağlattık diye. projede 3 aya kadar çıkacak artık ozaman işletirim.
  • @ sök tak 250 TL boşu boşuna gitti. lpg yi yanlış yere bağlattık diye
    gecmis olsun, tasaruf yapacam diye insan bazen bu tür hatalara düsebiliyor, kolay gelsin
  • quote:

Resim herkese görünür gözüküyor ama sorun nerede anlayamadım. Yukarıdaki linkleri ben facede değilken deniyorum açıyor. Birde aşağıdaki linki deneyin. Boyutu büyük olduğu için resmi buraya da ekleyemiyorum.

şimdi gözüküyo cam rüzgarlıklarını nerde taktırdınız acaba bende böle bişi arıyorum

bu arada 17 ayda 27.500 km oldu 30,000 bakıma as kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

quote:

Resim herkese görünür gözüküyor ama sorun nerede anlayamadım. Yukarıdaki linkleri ben facede değilken deniyorum açıyor. Birde aşağıdaki linki deneyin. Boyutu büyük olduğu için resmi buraya da ekleyemiyorum.

şimdi gözüküyo cam rüzgarlıklarını nerde taktırdınız acaba bende böle bişi arıyorum

bu arada 17 ayda 27.500 km oldu 30,000 bakıma as kaldı

Cam rüzgarlıkları orjinal değil. Bir oto camcısına gitmiştim. Deneyerek bulduk. Bunlar kapıya yapışanlardan. Ama işimi görüyor.
  • hmm kapıya yapısanlar zomanla duser heralde ya çok yuksek surate dayanmaz onlar tmm teşekkürler
  • 24 bin oldu. bi sıkıntı yok.
  • nice 24 binlere insallah, takip
  • merak ettıgım bısı var bujılerı kaç bınde değişiyosunuz ben her 8-10 arası değişmek zorunda kalıyorum çunku çatlamıs buluyorum şuan da yaklaşık 29bınde
  • quote:

merak ettıgım bısı var bujılerı kaç bınde değişiyosunuz ben her 8-10 arası değişmek zorunda kalıyorum çunku çatlamıs buluyorum şuan da yaklaşık 29bınde

11.000'e doğru 10 bin bakımına gittiğimde özellikle bujileri de sormuştum. Şimdilik değiştirmeye gerek yok 20 binde değiştiririz dediler. Şu an herhangi bir sıkıntı da yok.
  • quote:

merak ettıgım bısı var bujılerı kaç bınde değişiyosunuz ben her 8-10 arası değişmek zorunda kalıyorum çunku çatlamıs buluyorum şuan da yaklaşık 29bınde

benimki 24 bin küsür oldu. daha bujileri hiç değiştirmedim. serviste değiştirilmesi lazım demedi. . bi sıkıntımda yok. servise gittiğimde bi soruyum.

arabayı geri geri gelirken duvara vurdum. arka farın sinyal tarafı kırıldı. birazda kabortada göçük oldu.servise gidip fiyatını soracam,yada kaskodan yaptırırsam kasko bozulurmu onu sorayım.
  • quote:

benimki 24 bin küsür oldu. daha bujileri hiç değiştirmedim. serviste değiştirilmesi lazım demedi. . bi sıkıntımda yok. servise gittiğimde bi soruyum.

arabayı geri geri gelirken duvara vurdum. arka farın sinyal tarafı kırıldı. birazda kabortada göçük oldu.servise gidip fiyatını soracam,yada kaskodan yaptırırsam kasko bozulurmu onu sorayım.

arabada kasko varsa autokıngte mini onarımdan faydalan bozulmuyo kaskon
    benim bujıler neden çatlıyo anlamıs değilim ama her 8-10 bin arası bakıma gittiğimde bujıleri hep çatlak buluyorum
  • @ bujıleri hep çatlak buluyorum

Hocam, catlak derken

http://db91.de/blog/wp-content/uploads/2011/06/zuendkerzenbild.gif
  • 14 numara gibi ama ayrıyetten beyaz yeride çatlamıs bulunuyo
  • quote:

14 numara gibi ama ayrıyetten beyaz yeride çatlamıs bulunuyo

( resime göre )..

kalitesiz benzin, bobin arizasi -atesleme sorunu ( Yakıt ve hava karışımın ayari uygun degil ) veya sübablarda hata,olabilir

haliyle motorun cekisini etkiler.

hatanin 0 km aracda olmasi normal degil, motoru ( pistonu ) yakabilirsin, aman Dikkat
  • bugün auto king e gittim. küçük hasara girmiyomuş. kaskon bozulmaz ama hasarsızlık indirimide alaman dedi. ozaman kalsın dedim.
    servise gidip farı sordum 93 TL miş ellerinde yokmuş. getirtiriz dedilerya. farın altındaki köşede ufak göçük var. boyası felan çıktı. farı değiştirsende paslanır dediler. orayıda düzeltip boyatman lazım dediler.

boyatsam en kötü 100 tl(belki daha fazlaya çıkar. ama bi parmak kadar yok göçük) o tuttu diyelim 193 TL diyel im. kaskodan hasarsızlık indirimi alsam 193 TL den fazla bi indirim alırmıyım. yada kaskonun bitmesine 2 ay kaldı bekleyip 3 4 ay sonramı yaptırayım.
    hasar o kadarda göze batmıyor. farın sinyal tarafının yarısı kırıldı bide göçük var. bu arada kaskoyu 900 TL ye yakın bi paraya yaptırmıştım. 800 küsürdü hatırlamıyorum şimdi.
  • Ankarada lpg 1.85 lere kadar düşmüş. arabam cosuyor. 22 krş şehir içi yakmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.