Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ balatalar eskisindende çok ses çıkarıyor

hocam, nasil bir fren sesi bu?

cıyaklıyor
  • bügün rekor kırdım amasya ya gidip geldip 1 depoyla 380 km yaptı yaklaşık kmde 19.5 krş hızda 90 120 arası boşa fazla atmadım.zorlasam 400 km yaptırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apqa

Çelik jant için jant ölçülerini bilen var mı?

jantcıya gittim bunun bijonları sıkıntılı ona göre yok dedi. başka biyeriye sormadım ama araştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

bügün rekor kırdım amasya ya gidip geldip 1 depoyla 380 km yaptı yaklaşık kmde 19.5 krş hızda 90 120 arası boşa fazla atmadım.zorlasam 400 km yaptırırım

Sanırım yakıtta LPG'yi kastediyorsun. Bir depo ne kadar LPG alıyor.

Benimkinin LPG tankı ortalama 34 litre alıyor. Ben de şehirler arası bir depoyla ortalama 370-380 km. gidebiliyorum. Ve de klimanın yakıta çok ta negatif etkisini görmedim. Ama İstanbul'da şehir içi 200 km. ye kadar düşüyor.
    Bir LPG ayarı yaptırsam mı diye düşünüyorum..!
  • quote:

quote:

Çelik jant için jant ölçülerini bilen var mı?

jantcıya gittim bunun bijonları sıkıntılı ona göre yok dedi. başka biyeriye sormadım ama araştırıyorum

Bizim bir arkadaşta aynı araçtan var. O bir arkadaşından Honda Civic jantı almıştı (replika), onun aracına problemsiz oldu. Bende Honda Civic jantın replikasını aldım, ancak benim araca olmadı. Olmayan kısmı jant çok içeri doğru eğimliydi. Orta kısmı disklere değiyordu. Bunlara kolları dışarı doğru eğimli yada bombeli gibi olan jantlardan olurmuş.
  • DFM JANT

bende de bu jantlar var zor buldum ama arabayada yakıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanusta -- 4 Mayıs 2012; 20:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

DFM JANT

bende de bu jantlar var zor buldum ama arabayada yakıstı

Çok güzel olmuş. Fiyatı ne kadar, nereden aldınız?
  • quote:

Çok güzel olmuş. Fiyatı ne kadar, nereden aldınız?

teşekkurler. fiyatı 900 tl İStanbulda dudulludan aldım ama çok zor buldum
  • 20 bini devirmiş bulunuyorum. bir 2 gün içinde bakıma gidecem

bu projeyle fatura işini çözemedim halen. projeyi bulamıyolar. atikerden tüp taktırıpta proje alan varsa bana bayinin telini verebilirlermi. burdaki yetkili bayiye veriyim. yoksa oyalıyıp duracaklar.bu ayın sonunda muayenesi bitiyor. tüpü işletmem lazım.
  • dün bakıma soktum arabayı 175 TL verdim 20bin bakımı

halen lpg olayını çözemedim. söküp atacam anlaşılan başka bi marka taktıracam. atiker Ankarada proje yok. gitmediğim lgc i kalmadı lavatoda var. söktürüp ondan taktıracam 3 4 gün içinde bi çözüm bulamazsam
  • quote:

dün bakıma soktum arabayı 175 TL verdim 20bin bakımı

halen lpg olayını çözemedim. söküp atacam anlaşılan başka bi marka taktıracam. atiker Ankarada proje yok. gitmediğim lgc i kalmadı lavatoda var. söktürüp ondan taktıracam 3 4 gün içinde bi çözüm bulamazsam

Hangi servise gittiniz acaba?
  • ben meb başayara gidiyorum da

lpgyi başka yere taktırdım. atikerden taktığım bayi kapatınca sorun oldu. atiker pek ilgilenmedi. söküp atacam sonunda cuma günü muayenesi bitiyor. perşembeye kadar biri var ben çözecem dedi çözemezse söküp atacam. atikeride maliyeye felan şikayet edecem. kredi kartıyla geçtim fatura vermediler.
  • 22 bindeşuan

lpg sorununu çözemedim muayene bitti. ankaradaki bütün atikercileri dolaştım proje yok
    artık söktürüp muayeneye girecem 2 3 ay içinde çözülürse ruhsata işletirim
  • SELAMLAR KARDEŞ ARABA HAKKINDAKİ İZLENİMLERİNİ VE YAPILAN YORUMLARI İLGİ İLE TAKİP EDİYORUM EPEYCE Bİ FİKİR SAHİBİ OLDUM EMEĞİNE SAĞLIK. BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM BU ARACI YÜKTE DENEYEN OLDUMU ACABA ÖRNEĞİN BU ARACA 1 TON YÜK ATILSA VE 400 KM YOL YAPILSA ARAÇCIN PERFORMANSI NE OLUR DENEYEN YADA FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM SAYGILAR. NOT BU ARADA BENDE 2009 MODEL SSANGYOUNG ACTYON SPORT VAR SATIP SUCCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN YÜK TEKİ PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM DEVAMLI DEĞİL SENEDE BİR KEZ O KADAR BİR YÜKÜ O MESAFEDEN TAŞIYIP SONRA BİNEK OLARAK KULLANACAĞIM ARACI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

SELAMLAR KARDEŞ ARABA HAKKINDAKİ İZLENİMLERİNİ VE YAPILAN YORUMLARI İLGİ İLE TAKİP EDİYORUM EPEYCE Bİ FİKİR SAHİBİ OLDUM EMEĞİNE SAĞLIK. BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM BU ARACI YÜKTE DENEYEN OLDUMU ACABA ÖRNEĞİN BU ARACA 1 TON YÜK ATILSA VE 400 KM YOL YAPILSA ARAÇCIN PERFORMANSI NE OLUR DENEYEN YADA FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM SAYGILAR. NOT BU ARADA BENDE 2009 MODEL SSANGYOUNG ACTYON SPORT VAR SATIP SUCCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN YÜK TEKİ PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM DEVAMLI DEĞİL SENEDE BİR KEZ O KADAR BİR YÜKÜ O MESAFEDEN TAŞIYIP SONRA BİNEK OLARAK KULLANACAĞIM ARACI.

Ben bir ton atmadım ama memlekete gidip gelirken ne varsa tıka basa dolduruyorum. Araba yüklü iken daha rahat ve daha hoş gidiyor. Kullanımı çok güzel oluyor.

• quote:

Bi resim daha,,

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=422871917733425&set=a.117573361596617.13180.100000318623848&type=1&theater

Ben neden açamıyorum bu resimleri ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: oluşumbilgi

quote:

Bi resim daha,,

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=422871917733425&set=a.117573361596617.13180.100000318623848&type=1&theater

Alıntı yaptığın linkten tıkladım yine açıyor. Ama yinede görmek istiyorsan Facebook'tan Mesut ALAKEL
    sayfama bakabilirsin.

• quote:

SELAMLAR KARDEŞ ARABA HAKKINDAKİ İZLENİMLERİNİ VE YAPILAN YORUMLARI İLGİ İLE TAKİP EDİYORUM EPEYCE Bİ FİKİR SAHİBİ OLDUM EMEĞİNE SAĞLIK. BEN ŞUNU MERAK EDİYORUM BU ARACI YÜKTE DENEYEN OLDUMU ACABA ÖRNEĞİN BU ARACA 1 TON YÜK ATILSA VE 400 KM YOL YAPILSA ARAÇCIN PERFORMANSI NE OLUR DENEYEN YADA FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM SAYGILAR. NOT BU ARADA BENDE 2009 MODEL SSANGYOUNG ACTYON SPORT VAR SATIP SUCCE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU YÜZDEN YÜK TEKİ PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM DEVAMLI DEĞİL senEDE BİR KEZ O KADAR BİR YÜKÜ O MESAFEDEN TAŞIYIP SONRA BİNEK OLARAK KULLANACAĞIM ARACI.

1 ton +3 kişi ile edirneden istanbula geldım tam 2.30 saat surdu performansta sıkıntı olmuyo ama boşkenkı gıbı anı hızlanmalar falan yapamıyosun yol tutusu artıyo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oluşumbilgi

quote:

Bi resim daha,,

Alıntı yaptığın linkten tıkladım yine açıyor. Ama yinede görmek istiyorsan Facebook'tan Mesut ALAKEL
    sayfama bakabilirsin.

facedeki resmi herkese görünür yaparsan bızde bakabıleceğiz seni eklemeden gözükmüyor resim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.