Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba 32 binde bugün hız denemesi yaptım gazda hafif aşağı meilli 165 km çıktı. aynı yolun dönüşü 140 a zor dayadım
  • duz yolda 170i geçmiyo zaten o kadar denedım olmadı
  • off

bu arabayı satabilmek için fitre ve namazınız niyazınız tam olsun

adakta bulunun 3 deve 1 horoz bi de muhabbet kuşu kesin

belki satarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

off

belki satarsınız

niye satalım ki ne güzel son sahibi oluruz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

araçla 70 80 km yol yapıp stop edip 3 4 dakika sonra kontağı çevirdiğimde hararet göstergesinin 1 2 lamba hatta kırmızı bile yandığını görüyorum çalıştırdığımda hemen geri düşüyor. sizinde başınıza böle bişey geldimi normal bişey mi. contayı yakmıyak sonra

not: su eksiltmesi felan yok.

O kadar yol yaptıktan sonra bir iki lamba yanması normal. Benim aracın göstergeleri de uzun kullanımdan sonra normalden fazla yanıyor ama kırmızı yandığını hiç görmedim. Ama göstergeler üç beş saniye sonra normal seviye düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

off

belki satarsınız

Ben hep söylüyorum, bu aracı daha sonra satmayı düşünenler almasın.
    Ben de alırken ilerisini düşünmedim çünkü binmek için aldım.
    Aracımdan memnunum vesselam.

• 33 bin oldu.bagajı mahvettim.
    bugün çimento kum almaya gittim. dayı dedi çimentoyu burdan atayım kum arkada oruya dolaşalım ded,. binerkende dur bende senle geliyim hiç vitoya binmedim dedi :) dayı bu çin malı diyince şaşırdı. :) jant kapaklarınada okadar wolksvagen yapıştırdım oysa
  • 35 bin oldu.
    fazla yakmaya başladı, 30 krş civarı gaz 2,36 ara sırada benzin kokusu geliyor. kabutu açıyorum kaçıran yer göremedim. enjektörlerden
    olabilirmi. 30 bin bakımda değiştirecez demişlerdi. ama garantiden değiştirmedilerse, faturada göremedim,
  • 36 binde dün uzun araştırmadan sonra vidalı port bagaj yapan biyer buldum. yan basamaklarla beraber yaptırdım arabanın görünüşü değişti.

bu gaz ne kadar artmış öyle 50 TL alıyodum 220 km gidiyodum şimdi 160 170 km zor yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 25 Eylül 2012; 21:30:42 >
  • yollarda nerdeyse cinli arac diye bir sey yok ama succe modeli sanirim Türkiye yollarinda görülen
    1. nolu Cin'li olsa gerek...yandan tuhaf bir tipi var
  • araç bide kamyonet değilde hususi geçeydi ozaman yollar succeden geçilmezdi.
  • Uzun zamandır arastırdıgım succeyı almaya karar verdim. Sıfırına gerek duymuyorum şöyle LPG lı metalık renk özellıkle ORJINAL olan araçlara talıbım fiyatı 20,000 i asmayacak şekilde satmak ısteyen varsa yazsın.sureklı takıpteyım
  • quote:

araç bide kamyonet değilde hususi geçeydi ozaman yollar succeden geçilmezdi.

Bunun için fazla üzülme kamyonet geçiyor her yıl muayene var. 2013 yılına girdiğimiz andan itibaren tüm araçlar her yıl muayene olacak nasılsa kanun çıktı kimsenin haber yok biraz araştırırsan görürüsün. O yüzden problem diil. Vergilerdede çok bişey farketmiyor zaten.
    Benimde bu arabadan almama ramak kaldı. Bi teste bakıyor gidersem alır gelirim heralde. Bi arkadaşta var pastaneci aile için kullanıcaksan düşünme hemen al ama yük falan taşıycaksan alma dedi. Eeee bende aile için kullanıcam nabsılsa. Tessten sonra alırım büyük ihtimalle ama gazlımı alsam yoksa benmi taktırsam uyum açısından problem oluyomuş diye duymuştum aslı varmıdır. Ve son olarak hangi gaz sistemini tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: exxizgrf

quote:

araç bide kamyonet değilde hususi geçeydi ozaman yollar succeden geçilmezdi.

Bunun için fazla üzülme kamyonet geçiyor her yıl muayene var. 2013 yılına girdiğimiz andan itibaren tüm araçlar her yıl muayene olacak nasılsa kanun çıktı kimsenin haber yok biraz araştırırsan görürüsün. O yüzden problem diil. Vergilerdede çok bişey farketmiyor zaten.
    Benimde bu arabadan almama ramak kaldı. Bi teste bakıyor gidersem alır gelirim heralde. Bi arkadaşta var pastaneci aile için kullanıcaksan düşünme hemen al ama yük falan taşıycaksan alma dedi. Eeee bende aile için kullanıcam nabsılsa. Tessten sonra alırım büyük ihtimalle ama gazlımı alsam yoksa benmi taktırsam uyum açısından problem oluyomuş diye duymuştum aslı varmıdır. Ve son olarak hangi gaz sistemini tavsiye edersiniz.

ben hususisiyi muayene için istemiyorum. şehir merkezine giremiyorsun. k2 belgesi lazım.maliye çevirebiliyor....
    .kamyonetin + sıda var tabi şirkete işletip vergiden düştüm.

bana görede hususi kullanmak için almıyacan,aynı paraya daha özellikli çin malları var.( gelly emgrant felan) nasıldır bilmiyorum ama bundan daha çok özelliği var. iş için güzel araç. ben devamlı yük taşıyorum. servis aracım arka taraf takım tahlavat dolu, çimento demir ne bulduysam taşıyorum. sorun fren balataları çabuk bitiyor. ortalama 10 bin gidiyor gitmiyor. bide ön takımdan ses geliyor. kesemiyorlar. amarsitörleri değiştiriyolar. 3 4 bin km sonra yine başlıyor. sert olduğundan geliyolar dediler. bende yedim.
    ben dışarda atiker taktırdım. serviste lg 1750 TL ye takıyolar dışarda1100 TL atiker. işte taktırdığım bayi yüzünden sorunlar yaşadım, yoksa atikerden memnunum ama atikerinde genel merkezine kızdım. ilgilenmediler seneye brc taktırmayı düşünüyorum

• @ sorun fren balataları çabuk bitiyor. ortalama 10 bin gidiyor gitmiyor.

sorun bu parcada olabilir :

http://www.forum-auto.de/dat/bremssattel88vo2.JPG

veya Cinden gelen orjinal balatalarda is yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ sorun fren balataları çabuk bitiyor. ortalama 10 bin gidiyor gitmiyor.

sorun bu parcada olabilir :

http://www.forum-auto.de/dat/bremssattel88vo2.JPG

veya Cinden gelen orjinal balatalarda is yok

sorun orjinal balatalardan büyük ihtimal. birazda bende var. fazla fren kullanırım, ikisi birleşince böyle sonuç çıkıyor. işte.
    sanayide araştırmaya girecem vakit bulursam. balata ve amarsitör leri değiştirecem.

• 33. binde on frenleri değiştim ama arkalar daha duruyor değiştirdim yer daha 5-6 ay daha idare eder dedi diskleri taşlattım sonra balatarı değiştim yeni balatalardan frene basınca diş kamaştıran sesler geliyor bıraz uyuz edici ama benım ıcın sorun yok on takım sesı banada gelıyor ama servıs bulamıyor suan araba da 35binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

33. binde on frenleri değiştim ama arkalar daha duruyor değiştirdim yer daha 5-6 ay daha idare eder dedi diskleri taşlattım sonra balatarı değiştim yeni balatalardan frene basınca diş kamaştıran sesler geliyor bıraz uyuz edici ama benım ıcın sorun yok on takım sesı banada gelıyor ama servıs bulamıyor suan araba da 35binde

servistemi değiştirdiler.
    ilk 1500 de ses yapıyor diye garantiden değiştirdiler. 20 binde bitmemiş balatalar ses yapıyor diye değiştirdim, 30 binde bitmişlerdi yine değiştirdiler. şu an 36 binde yine bitiyor heralde 40 bin de yine değiştirirler gibime geliyor.
  • yok serviste balata + işçilik ücreti 300 tl istediler bende dışarda değiştirdim. ilk defa değiştim ama zamanlar alışır dıye umuyorum cıyaklama sesı gelıyo ama frenlerımde herhangı bır olumsuzluk tutmama gıbı bısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

yok serviste balata + işçilik ücreti 300 tl istediler bende dışarda değiştirdim. ilk defa değiştim ama zamanlar alışır dıye umuyorum cıyaklama sesı gelıyo ama frenlerımde herhangı bır olumsuzluk tutmama gıbı bısı yok

niye öyle istemişler senden. burdaki serviste ön balatalar 75 TL 20 de değiştirme ücreti aldılar benden
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.