Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dün aldım succeyi araba beklediğimdende gayet iyi.okadar yorumlar okudum ama gerçekten hiç biri söylendiği gibi deil arkadaşlar.ben hem ailemle hemde iş icabı kullanabileceğim bi araba bakıyordum daha önce transporter vardı 2011 model hem çok yakıyordu hemde arabayı her park yerine bırakamıyordum.arkadaşım 3 ay önce succe almıştı bi haftalığına arabaları değiştirdik lpgle 70 tl tam 400 km yol gidince çok şaşırdım bi hafta boyunca araba çok hoşuma gidince ertesi hafta transporteri satıp succe aldım.bu çinlliler gerçekten keyiflerine çok düşkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: larkblue

ben dün aldım succeyi araba beklediğimdende gayet iyi.okadar yorumlar okudum ama gerçekten hiç biri söylendiği gibi deil arkadaşlar.ben hem ailemle hemde iş icabı kullanabileceğim bi araba bakıyordum daha önce transporter vardı 2011 model hem çok yakıyordu hemde arabayı her park yerine bırakamıyordum.arkadaşım 3 ay önce succe almıştı bi haftalığına arabaları değiştirdik lpgle 70 tl tam 400 km yol gidince çok şaşırdım bi hafta boyunca araba çok hoşuma gidince ertesi hafta transporteri satıp succe aldım.bu çinlliler gerçekten keyiflerine çok düşkün

hayret 17,5 kuruş yakıyor yani binek otomobil ile aynı bedavaya seyahat hemde kocaman araç ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

ben dün aldım succeyi araba beklediğimdende gayet iyi.okadar yorumlar okudum ama gerçekten hiç biri söylendiği gibi deil arkadaşlar.ben hem ailemle hemde iş icabı kullanabileceğim bi araba bakıyordum daha önce transporter vardı 2011 model hem çok yakıyordu hemde arabayı her park yerine bırakamıyordum.arkadaşım 3 ay önce succe almıştı bi haftalığına arabaları değiştirdik lpgle 70 tl tam 400 km yol gidince çok şaşırdım bi hafta boyunca araba çok hoşuma gidince ertesi hafta transporteri satıp succe aldım.bu çinlliler gerçekten keyiflerine çok düşkün

hayret 17,5 kuruş yakıyor yani binek otomobil ile aynı bedavaya seyahat hemde kocaman araç ile.

uzun yolda sakin kullanımda 80 90 km hızda 400 çıkabilir. ben 80 le 110 arasında kullandım 19 krş civarını yakaladım. şehir içide 22 kş altına düşmedi ortalama 25 krş yakıyor şehir içi Ankara trafiğinde

• quote:

transporterin yerine bunu tercih etmem. param olsaydı transporter alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

quote:

transporterin yerine bunu tercih etmem. param olsaydı transporter alırdım.

transporterin t si olamaz succe.

• Nasıl bir mantıkdır 25.000 tl.lik bir araba ile 60.00 tl. lik arabayı kıyaslamak. ?

O zaman şöyle de diyebiliriz.

Transporter Hummer'in H'si olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apqa -- 12 Ağustos 2012; 7:05:10 >
  • arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyordum transporter nerede succe nerede diye ama ben gerçekten succe kullanmaya başladıktan sonra transporterın beni yediğini farkettim.en büyük farkı yakıt yönünden ben arabayı çok üst limitlerde kullanan biri deilim uzun yolda 100 km hızı geçmem eskilerin tabiriyle 12 yi geçmem.transporterla körfezden ayvalığa neredeyse 2 depo mazotla gidiyordum succede ise 1 depoyla gidiyorum dünüşte yalovada bidaha dolduruyorum geriye kalan yakıt parasınıda çatır çatır ayvalıkta yiyiyorum.transporterda daha 13000 km olmadan devriyaj plakası arızalandı garantiden diğiştirmelerine rağmen 314tl işçilik ve kdv çıkardılar.aradan 4 gün geçmeden yan sürgülü kapı kilidi bozuldubi kapı kilidi için 2 gün bekledim olmaz demeyin.benim en büyük derdim yakıttı satıp kurtuldum.transporter kötü araba demiyorum sakın yanlış anlamayın güzel araba ama bana uymadı.ben arabamı buldum.lpg tankını fulluyorum şehir içi en az 2 hafta yakıtla uğraşmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyordum transporter nerede succe nerede diye ama ben gerçekten succe kullanmaya başladıktan sonra transporterın beni yediğini farkettim.en büyük farkı yakıt yönünden ben arabayı çok üst limitlerde kullanan biri deilim uzun yolda 100 km hızı geçmem eskilerin tabiriyle 12 yi geçmem.transporterla körfezden ayvalığa neredeyse 2 depo mazotla gidiyordum succede ise 1 depoyla gidiyorum dünüşte yalovada bidaha dolduruyorum geriye kalan yakıt parasınıda çatır çatır ayvalıkta yiyiyorum.transporterda daha 13000 km olmadan devriyaj plakası arızalandı garantiden diğiştirmelerine rağmen 314tl işçilik ve kdv çıkardılar.aradan 4 gün geçmeden yan sürgülü kapı kilidi bozuldubi kapı kilidi için 2 gün bekledim olmaz demeyin.benim en büyük derdim yakıttı satıp kurtuldum.transporter kötü araba demiyorum sakın yanlış anlamayın güzel araba ama bana uymadı.ben arabamı buldum.lpg tankını fulluyorum şehir içi en az 2 hafta yakıtla uğraşmıyorum

kötü bir arac elbetde degil ( Transporter ) ama fiyati cok pahali ve o fiyata ragmen kalite sorunlari
    devamli meydana gelebiliyor.Almanyada yasayan biri olarak sunu diybilirmiki Transporter kullanicilarin
    bir cogu Hyundai in h1/starex modeline yöneliyor: ucuz ve sorunsuz

• bu gün 30 bin bakımını yaptırdım

395 TL kdv dahil tuttu.

ekstra olarak ön fren balataları değişti. bide sağ ön bijonlar felan gitmiş onların değişmesi tornada sökülüp takılmış onu geçirmişler bana. bide girmeden önce enjektörleride değiştirecez dediler. ama faturada göremedim. servisten çıktıktan sonra faturayı kontrol ettim. soramadım değiştimi diye
  • 30 bin bakımı bende yaptırdım 300 tl aldılar sızın bakımda neler değişti bende v kayısı klıma kayısı falan değişti yağ , yağ filtresi ve hava filtresi değişti başka bısı yapmadılar 60.000 de de trıger değişcekmiş 30bin bakımdan 1 gün sonra sağ aks bılyası bozdu bu 3. bozuşu oldu onu hala değişemedım ıstanbula gıttımde değiştircem daha oncede amortısorlerı değişmişlerdi şimdide sol on bozmus ama bu sefer garantıye gırmıyo dediler çünkü değişen servis başka bır marka takmıs bu sefer gıttığım servıs değiişmedı
  • @ v kayısı klıma kayısı falan değişti yağ , yağ filtresi ve hava filtresi değişti başka bısı yapmadılar 60.000 de de trıger değişcekmiş 30bin bakımdan 1 gün sonra sağ aks bılyası bozdu bu 3. bozuşu oldu ,daha oncede amortısorlerı değişmişlerdi şimdide sol on bozmus ama bu sefer garantıye gırmıyo ....

@ sağ ön bijonlar felan gitmiş, enjektörleride değiştirecez...

Paylasim icn tsk, ama bunlari okuduktan sonra Cinli araclardan iyice sogdum, parcalari oldukca kalitesiz .....
  • bu araçlardaki navigasyon cihazının türkçe kullanım kılavuzunu nereden bulabilirim yardım lütfen çalıştıramadım
  • Merhaba arkadaşlar;

7 yada 8 sayfalık tüm yorumları okudum..Herkes sallamışş..Aracı almadan öncede okumuş ancak tüm kötü yorumlara rağmen gözümü kararttım aldım.İyi ki almışım.
    Çift sürgülü kapısı,4 cam otomatik.Navi klima geri görüş daha ne olsun arkadaş. Uzun yola dayanamaz dediler.Çıktım Toplamda 4850km yol yaptım.Ordan oraya ordan oraya tüm tatilimi arabayla şehir şehir gezerek geçirdim.Tık demedi. 162Kms hıza ulaştım.Ne sallama nede başka bişey diyorum ya arkadaşlar tık ses yok.
    Araçta servis sıkıntısı var dedıler. Aldığım yer Rumeli Otomotivin serviside varmış.Oraya gittim.Aracımı aldılar bakımları yapılırken ben bekleme odasında çayımı kahvemi içtim yemeğimi yedim.Hakikaten güler yüzlü işinin ehli adamlar.Profesyoneller arkadaş profesyonel.Ne sokak arası galeriler nede köşe başı tamirhane.
    Hem araç güzel kullanıştı hem satışta iyiler hemde serviste mükemmeller.Daha ne olsun arkadaşlar daha neyin peşindesiniz.Kocaman aile aracı,kullanımı güzel,konforu özellikleri herşeyiyle bence 4/4lük. Alıcak olan arkadaşlara bir kıyak alın Rumeli Otomotiv'in numarası 0212 562 0 562

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbalik22

Merhaba arkadaşlar;

7 yada 8 sayfalık tüm yorumları okudum..Herkes sallamışş..Aracı almadan öncede okumuş ancak tüm kötü yorumlara rağmen gözümü kararttım aldım.İyi ki almışım.
    Çift sürgülü kapısı,4 cam otomatik.Navi klima geri görüş daha ne olsun arkadaş. Uzun yola dayanamaz dediler.Çıktım Toplamda 4850km yol yaptım.Ordan oraya ordan oraya tüm tatilimi arabayla şehir şehir gezerek geçirdim.Tık demedi. 162Kms hıza ulaştım.Ne sallama nede başka bişey diyorum ya arkadaşlar tık ses yok.
    Araçta servis sıkıntısı var dedıler. Aldığım yer Rumeli Otomotivin serviside varmış.Oraya gittim.Aracımı aldılar bakımları yapılırken ben bekleme odasında çayımı kahvemi içtim yemeğimi yedim.Hakikaten güler yüzlü işinin ehli adamlar.Profesyoneller arkadaş profesyonel.Ne sokak arası galeriler nede köşe başı tamirhane.
    Hem araç güzel kullanıştı hem satışta iyiler hemde serviste mükemmeller.Daha ne olsun arkadaşlar daha neyin peşindesiniz.Kocaman aile aracı,kullanımı güzel,konforu özellikleri herşeyiyle bence 4/4lük. Alıcak olan arkadaşlara bir kıyak alın Rumeli Otomotiv'in numarası 0212 562 0 562

kim sallamış 31 bin km yol yaptım araçla iyi yönlerinide yazdım kötü yönlerinide yazdım aracın.
    ne bi serviste çalışıyorum nede satış temsilcisiyim.(forumdaki ilk mesajında servisin yada aldığın yerin telini yazarsan orda çalışıyormuş izlenimi verirsin bana)
    araç ister çok sattsın ister az sattın beni ilgilendirmez nede olsa ha ben aldım memnunum genel olarak.ama 4+4 lik bi araçta değil.

• bugün Tokat tan geldim toplam 1400 km yol yaptım giderken tek kişi 110 120 km hızla 190 krş yaktım gelirken 4 kişi + 300- 400 kilo yükle 90 km hızla çoğu zaman klima açık 235 krş yaktı. 31 binde ama arabanın boya kalitesi düşük. en ufak bi taşta boyası kalkıyor. kabut taş izi dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ v kayısı klıma kayısı falan değişti yağ , yağ filtresi ve hava filtresi değişti başka bısı yapmadılar 60.000 de de trıger değişcekmiş 30bin bakımdan 1 gün sonra sağ aks bılyası bozdu bu 3. bozuşu oldu ,daha oncede amortısorlerı değişmişlerdi şimdide sol on bozmus ama bu sefer garantıye gırmıyo ....

@ sağ ön bijonlar felan gitmiş, enjektörleride değiştirecez...

Paylasim icn tsk, ama bunlari okuduktan sonra Cinli araclardan iyice sogdum, parcalari oldukca kalitesiz .....

araba şanş işi sıfırda alsan ikinci elde alsan. her markada böyle sorunlar çıkabiliyor.bikere amarsitörümü değiştirdiler. şimdi onlarda sorun yok 30bin km geçti amarsitörlerin değişimi.

30 bin bakımda yağ filtresi, motor yağı,hava filtresi, ön fren balataları,sağ bijonlar lastik patlamıştı yalama etmiş. yada kendileri etti .neyse dedim. bijonlar vidaları değişti. bide onları sökerken rulman felanda sökülüyomuş değiştirin dedim sökmüşken o değişti.
    100 TL ekstra bunları geçirmişler bana
    75 .tl balatalar 20 de onların değişimi
    195 TL 200 TL de genel bakım kdv dahil 395 TL tuttu işte. bujiler değiştirecez dediler. 30 bin km oldu dediler değiştirmediler onları geçirmemişler faturada yok. garantiden felan mı değiştiriyolar.yada gerekmi duymadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 23 Ağustos 2012; 22:11:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin78

bu araçlardaki navigasyon cihazının türkçe kullanım kılavuzunu nereden bulabilirim yardım lütfen çalıştıramadım

navigasyon kullanımı çok basit bişey. diğer navigasyonlarla aynı. oynuya oynuya bulursun ben 2 günde çözdüm.
  • araçla 70 80 km yol yapıp stop edip 3 4 dakika sonra kontağı çevirdiğimde hararet göstergesinin 1 2 lamba hatta kırmızı bile yandığını görüyorum çalıştırdığımda hemen geri düşüyor. sizinde başınıza böle bişey geldimi normal bişey mi. contayı yakmıyak sonra

not: su eksiltmesi felan yok.
  • quote:

quote:

bu araçlardaki navigasyon cihazının türkçe kullanım kılavuzunu nereden bulabilirim yardım lütfen çalıştıramadım

navigasyon kullanımı çok basit bişey. diğer navigasyonlarla aynı. oynuya oynuya bulursun ben 2 günde çözdüm.

yok hocam hiç nevigasyon açmıyor sanırım yüklü degil
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam hiç nevigasyon açmıyor sanırım yüklü degil

hafıza kartı yuvasına bi bak. hafıza kartı takılımı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.