|
Hayırlı bayramlar, görseldeki şema honda jazz 2007 model aracın cam otomatikleri devre şeması. Arabadaki sorun sağ cam, sürücü tarafından da yolcu tarafından da iniyor ama yukarı çıkmıyor. Sürücü tarafındaki düğmeyi söktüm, sağ cam 5 pimli bir switch e bağlı, switchdeki pimlerden biri nasıl olduysa ısınmış ve altındaki plastiği eritmiş bu da switch in yapısını bozduğu için temassızlığa sebep oluyor. Bayram sonrası ustasına götürecem ama sorun sadece elektronik kaynaklı ise diye bu devre şemasını buldum. Bu arada düğmelerden birinde bir bozukluk olsa ikisi birden çalışmazmış. Yolcu tarafındaki düğme ile ilgili herhangi bir çalışmam olmadı. Sormak istediğim bu şemaya göre tam olarak hangi kabloları birbirine bağlamam lazım ki cam yukarı çıksın, en azından denemek istiyorum. Şu an 2 parmak kadar açık ve kapatabilmek için bu yolu denemek istiyorum. Devre şeması okumayı bilen arkadaşlardan yardım istiyorum hangi kabloları birbirine bağlayım ki yukarı kalkmasını deneyebileyim. Not: Köy yerindeyim internet iyi değil resmi telefondan ekleyemiyorum o yüzden şemanın linki: Wiring Diagram http://www.hondafitjazz.com/manual/a00/html/00/saa2e00000000000000ebat00i008.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 29 Haziran 2023; 0:2:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt