Neo modelini çıktığı günden beri takip ediyorum şuan piyasada en uygun 8500 TL kumandasız model, combo modeli ise 16300 TL ye bulunabiliyor ve yaklaşık 21 aralıktan beri bu fiyata kadar inmiş durumdalar, normal fiyatları biraz daha yüksek. 27 ocakta bunlardan birini alabilecem ancak merak ettiğim sizce o zamana kadar bu fiyatlar yükselir mi? Ona göre daha erken davranmaya çalışacam
Silinsin
.
ÖZEL MESAJLARA GİREMİYORUM
Devre şeması okumayı bilenler bakabilir mi
Hayırlı bayramlar, görseldeki şema honda jazz 2007 model aracın cam otomatikleri devre şeması. Arabadaki sorun sağ cam, sürücü tarafından da yolcu tarafından da iniyor ama yukarı çıkmıyor. Sürücü tarafındaki düğmeyi söktüm, sağ cam 5 pimli bir switch e bağlı, switchdeki pimlerden biri nasıl olduysa ısınmış ve altındaki plastiği eritmiş bu da switch in yapısını bozduğu için temassızlığa sebep oluyor. Bayram sonrası ustasına götürecem ama sorun sadece elektronik kaynaklı ise diye bu devre şemasını buldum. Bu arada düğmelerden birinde bir bozukluk olsa ikisi birden çalışmazmış. Yolcu tarafındaki düğme ile ilgili herhangi bir çalışmam olmadı.
Sormak istediğim bu şemaya göre tam olarak hangi kabloları birbirine bağlamam lazım ki cam yukarı çıksın, en azından denemek istiyorum. Şu an 2 parmak kadar açık ve kapatabilmek için bu yolu denemek istiyorum. Devre şeması okumayı bilen arkadaşlardan yardım istiyorum hangi kabloları birbirine bağlayım ki yukarı kalkmasını deneyebileyim.
Not: Köy yerindeyim internet iyi değil resmi telefondan ekleyemiyorum o yüzden şemanın linki:
RTX 4060 TI 8 GB için 9. nesil işlemci tavsiyesi
Şu an kullandığım sistem 5 yıllık i3 8350K, 16 GB RAM, GTX 1060 6 GB, ASRock Z370M Pro4 anakart (socket 1151). Ekran kartımı ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Ekran kartı olarak RTX 4060 Ti 8 GB düşünüyorum(16 GB olana bütçem yetmez). Bu yüzden bu GPU ile darboğaz yapmayacak işlemci modelleri nelerdir? Anakartım sanırım max 9. nesil Intel işlemcileri destekliyor. 20K yı aşmadan F/P GPU+CPU yapılabilir mi?
Tapo C200 Cihaz Paylaşımı hk.
Merhaba arkadaşlar bugün Tapo C200 aldım, telefonuma uygulamayı yükleyip kamera kurulumunu tamamladım buraya kadar bir sorun yok ama benim telefonumun haricinde eşimin telefonundan da kameraya tam erişim olsun istiyoruz ancak sadece görüntü aktarımına izin veriyor konuşma özelliğine izin vermiyor. kamerayı paylaştığım kişiye nasıl tam erişim verebilirim en azından konuşma özelliğini aktif edebilirim bilgisi olan var mı?

Bu devre kartı nasıl temizlenir
Selamlar, resimdeki kartı çamurundan pasından oksidinden arındırmak iyice temizlemek istiyorum ama bunun için kolay bulunabilir ne tür malzemelere ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?

Sinema salonlarının projeksiyonun ışığını kısması hk.
Selam arkadaşlar pandemiden dolayı 2 senedir sinemaya gitmiyordum. Dune filmi çıkınca gitmeye karar verdim ama ekonomik krizden yada kurnazlıktan dolayı sinama salonlarının projeksiyon ışığını kıstıklarını duydum. Haliyle perdedeki görüntü karanlık oluyormuş. Karanlık sahneler yada 3D filmler izlenemeyecek kadar kararıyormuş. Bu çakallığı üçkağıtı yapmayan Anadolu yakasında bildiğiniz sinama salonu var mı? Deneyimleyenler varsa paylaşırsa sevinirim
Merhabalar, Nikon D5200(DX format) gövde için Tamron 18-400mm lens almayı düşünüyorum. Lensin gövde uyumluluğuna baktığım zaman APS-C/DC yazıyor. Sormak istediğim soru: Tam kare uyumlu lensler DX format gövdeye takıldığın zaman odak uzaklığında 1.5 çarpan faktörü etkili olduğu için Tamron 18-400mm lens D5200 e takıldığında odak uzunluğu 18-400mm mi olur yoksa 27-600mm e mi denk gelir
Merhaba arkaşlar eklediğim videoda lensim oto. netleme yaparken bazen çızırtı seni çıkarıyor sürtünme sesi gibi. Lensi hep temiz kullandım darbe almadı toz almadı zaten fazla kullanmadım bile ama bir ara uzun süre kullanmamıştım yaklaşık bir buçuk yıl kadar ondan sonra tekrar kullanmaya başlayınca bu sesin çıktığını farketttim. Uzun süre kullanmadığım için olmuş olabilir mi ve tamire servise vs vermedem kendim halledebileceğim bir yolu var mıdır? Bu arada cızırtı sesi çıkardığı zaman eğer ışık ve kontrast farkı yeterli ise netleme yapabiliyor.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 970
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0