Bildirim
Devlete bağış yapan birisini tanıyor musunuz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet, bizim üniversite akademik kadrosunun neredeyse tamamı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
duygusal davranmışlardırquote:
Orijinalden alıntı: Cosmic Love
Evet, bizim üniversite akademik kadrosunun neredeyse tamamı -
Akli olan katilmaz.
Suriyelilere, yandaslara ve secimlere paralari gommeseler gerek kalmazdi boyle bir kampanyaya. -
zor günler için ekstra vergi alınıyor zaten bagış kim neden versinkiquote:
Orijinalden alıntı: made off hit her
Akli olan katilmaz.
Suriyelilere, yandaslara ve secimlere paralari gommeseler gerek kalmazdi boyle bir kampanyaya. -
Cepte paramı bıraktılarki bağış yapılsın? Ha olsada yapmam orası başka.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben 1 TL yollamıştım 😄
ciddi misin :) valla küfür gibi.quote:
Orijinalden alıntı: ahmet481i
Ben 1 TL yollamıştım 😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yakın çevremde yok çok şükür.
Şu anda devlet kurumlarında bazılari çalışanlardan bağış yapmasını istiyor. Durumumuz gayri zorunlu bağış haline geldiyse isimiz yaman
Ekonomi şahlanmıyor muydu? Devletten zengin miyiz de bağış yapalım?
Arkadaşım var. Belediyeye kestiği naylon faturalarla 2 ev, 1 cip aldı. Dünde 10 tl bağışlamış onun fotosunu paylaşmadığı yer kalmamış. -
1 günde 592 milyon TL toplanmış , nedemek katılım yok
sayıştaya yaz cimere yaz -
Neredeyse 50 kişi yazmıştır. Müfettiş gönderildi usulsüzlük yok dedi gitti. -
müfettişlerde usulsüz artık -
bi yerde vergilerin bir kismi ileriye donuk bagis oluyor zaten ulkede yasayan herkes kotu gunler icin birikim yapsin diye bagis yapti hazineye bu kapsamda ama yonetemedikleri ulkenin butce acigi kapatildi o vergi bagislarimizla simdi olmadi diyorlar biz onla butce acigi kapadik yeniden vermeniz gerek diyorlar -
Benim çevremde ne devletinkine nede ibb ninkine bağış yapan kimse yok.akp lilerde chp lilerde hdp lilerde kimsede tık yok. Hdp li olan tanidiklar zaten beleşe alismislar birde bağışmı yapacaklar.
Her sene 1 öğrenciye burs bağışı yapıyordum bu seneki burs parasını bağışlamayı unuttuğum için buraya bağış yaptım. Bu bağışı yaparken hiç siyasi bir düşüncem olmadı. İBB'nin bağış kampanyasını bilseydim önceden ona yapardım hatta. Bedelli askerlikteki öğretmen arkadaşlarımla her zaman iletişim halindeyiz, Erzincan'daki köylerde ara ara kitap yardımı için aramızda para bile toplayıp gönderdik. İnsanın içinde olan bir şeyde insanların duygularının bastırılmasına izin vermemek lazım. Senin veya benim attığım adımların hepsi doğru yerlere basmıyor. Yarın Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş ülkeyi yönetecekleri zaman ben yine devletin yanında olacağım, çünkü devlet benim açımdan futbol fanatikliği gibi değildir.
Akli olan katilmaz.
Suriyelilere, yandaslara ve secimlere paralari gommeseler gerek kalmazdi boyle bir kampanyaya. |
Ekonomi şahlanmıyor muydu? Devletten zengin miyiz de bağış yapalım?
|
1 günde 592 milyon TL toplanmış , nedemek katılım yok
|
bi yerde vergilerin bir kismi ileriye donuk bagis oluyor zaten ulkede yasayan herkes kotu gunler icin birikim yapsin diye bagis yapti hazineye bu kapsamda ama yonetemedikleri ulkenin butce acigi kapatildi o vergi bagislarimizla simdi olmadi diyorlar biz onla butce acigi kapadik yeniden vermeniz gerek diyorlar
|
En basitinden Araba alırken 1 kendimize 2 devlete alıyoruz zaten.
Daha ne bağışı |
Evet, bizim üniversite akademik kadrosunun neredeyse tamamı
![]() |
Benim yakın çevremde yok çok şükür.
|
Arkadaşım var. Belediyeye kestiği naylon faturalarla 2 ev, 1 cip aldı. Dünde 10 tl bağışlamış onun fotosunu paylaşmadığı yer kalmamış.
|
Benim bir keriz arkadaşım 100 lira ve 2 sms le katılmış. Koyu akplidir kendisi.
|
Benzer içerikler
- meresa antidepresan mı
- aşırı heyecan için ilaç
- kozmetik marka isim önerileri
- en iyi pense markası
- kazanma ihtimali en yüksek şans oyunu hangisidir
- huawei boykot mu
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- samsung projeksiyonlu telefon
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X