Şimdi Ara

DEVLET ÜNİVERSİTESİNDE OKULA ARABAYLA GİDEN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık net arkadaşlar merak ediyorum özellikle izmir ankara ve istanbul dışı olursa daha iyi olur

• ben SAÜ 'de okumuştum... Üniversitenin %80'i İstanbul'da ikamet ediyordu. Bunun %20-30'u araba ile git-gel yapıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 29 Mart 2011; 22:55:07 >

Orijinalden alıntı: furkan_10

devlet lisesine arabayla giden olucak 6 ay sonra

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

devlet lisesine arabayla giden olucak 6 ay sonra

Alıntıları Göster
    yani arkadaşlar üniversitede araba artık lüks bir durum değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: elkun

Alıntıları Göster
    tamam da annesinn/babasının arabasıdır. lüks bi durum değil.

Ben de annemin arabasını kullanıyorum sürekli. üni de değilim ama yazdığın şehirler dışında bi yerdeyim. bulunduğm ildeki üni olursa tabiki de araba ile gideceğim. otobüs çekilmiyor.
    ayrıca başka şehre gidip ev parası bilmem ne parası vs vereceğine arabaya benzin parası verir o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 29 Mart 2011; 22:45:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ailesinin durumu iyiyse niye lüks olsun.İmkanı olan birisi zaten normalde de lüks yaşıyor.

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

Ailesinin durumu iyiyse niye lüks olsun.İmkanı olan birisi zaten normalde de lüks yaşıyor.

Alıntıları Göster
    yok, olsa iyi olur.

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

Alıntıları Göster
    Bende saü de okuyorum pederin arabayla pek işi olmadığından nerdeyse her gün arabayla gidiyorum okula ve bi dünya arabayla gelen öğrenci var okula.

• quote:

Orijinalden alıntı: JudasRising

Bende saü de okuyorum pederin arabayla pek işi olmadığından nerdeyse her gün arabayla gidiyorum okula ve bi dünya arabayla gelen öğrenci var okula.

Alıntıları Göster
    Uludagda bütün öğrenci otoparkı dolu oluyo

Orijinalden alıntı: Kutx

yok, olsa iyi olur.

Alıntıları Göster
    Ailemin bir aracı vardı, her zaman olmasa da ara sıra gidiyordum okula. Sonra aileme bunu satalım, 2 tane alalım dedim, mantıklı geldi onlara. Sonuçta 2 tane araba aldık.

Lüks değil mi sorusu, araba alabilecek biri için değil. Benim aracım 100 km'de 30 TL yakıyor, haftada toplam 100-120 km yapıyorum, her gün 3 kişi gidiyoruz okula(aynı sınıftayız). 10'ar TL veriyoruz(otobüsle 15 TL'ye geliyor), 9 da olan dersimize gitmek için evden 8.50'de çıkıyoruz ve 2 dk kala yetişiyoruz. Otobüsle özellikle sabah 9 derslerine gitmek için evden 8.15 gibi çıkıyorduk, sabah kalabalık oluyor ve en az 3 otobüs dolu geçiyor, tıklım tıklım 25-30 dk'da çıkıyor..

Yer Kocaeli Üni. 1. sınıftayım

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Ailemin bir aracı vardı, her zaman olmasa da ara sıra gidiyordum okula. Sonra aileme bunu satalım, 2 tane alalım dedim, mantıklı geldi onlara. Sonuçta 2 tane araba aldık.

Lüks değil mi sorusu, araba alabilecek biri için değil. Benim aracım 100 km'de 30 TL yakıyor, haftada toplam 100-120 km yapıyorum, her gün 3 kişi gidiyoruz okula(aynı sınıftayız). 10'ar TL veriyoruz(otobüsle 15 TL'ye geliyor), 9 da olan dersimize gitmek için evden 8.50'de çıkıyoruz ve 2 dk kala yetişiyoruz. Otobüsle özellikle sabah 9 derslerine gitmek için evden 8.15 gibi çıkıyorduk, sabah kalabalık oluyor ve en az 3 otobüs dolu geçiyor, tıklım tıklım 25-30 dk'da çıkıyor..

Yer Kocaeli Üni. 1. sınıftayım

Alıntıları Göster
    Uludağ Üniversitesi'nde olsam gidecektim
    Not: Araba 91 model olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Uludağ Üniversitesi'nde olsam gidecektim
    Not: Araba 91 model olacaktı

Alıntıları Göster
    @dj gamer
    hocam gitme sakın şehir dışına rezillik cekilmez paşalar gibi işte burda okumak.Araba aramıyorum ama.
    Kazanan nerde olursa kazanır derler ya o hesap başka ünivertelerinde fark yok.
    Burda olursan hocalardan cok fazla yararlanırsın hiç bir sıkıntın olmaz. Ve başka yere gidersen bin bir türlü insan modeli var onlara muhtaç bile kalabilirsin öyle düşün ; )
    “Bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine…”
    ☂facebook.com/emregok20

• quote:

Orijinalden alıntı: emregök

@dj gamer
    hocam gitme sakın şehir dışına rezillik cekilmez paşalar gibi işte burda okumak.Araba aramıyorum ama.
    Kazanan nerde olursa kazanır derler ya o hesap başka ünivertelerinde fark yok.
    Burda olursan hocalardan cok fazla yararlanırsın hiç bir sıkıntın olmaz. Ve başka yere gidersen bin bir türlü insan modeli var onlara muhtaç bile kalabilirsin öyle düşün ; )

Alıntıları Göster
    Ne demek istediğini tam anlamamakla beraber ben de okula araçla gidiyorum!? Otobüse oranla çok daha makul oluyor benim için. Otomobil olmasa gidişe çift dolmuş yapıp üstüne birde dolmuşun gitmediği yolu yaya gideceğim. O yüzden daha mantıklı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Ne demek istediğini tam anlamamakla beraber ben de okula araçla gidiyorum!? Otobüse oranla çok daha makul oluyor benim için. Otomobil olmasa gidişe çift dolmuş yapıp üstüne birde dolmuşun gitmediği yolu yaya gideceğim. O yüzden daha mantıklı yani.

Alıntıları Göster
    kazanırsam hayalim 2.ci yılımda opel astra III HB almak.
    hem 2.ci sene 3-5 hatun düşürürm takılır giderik.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

kazanırsam hayalim 2.ci yılımda opel astra III HB almak.
    hem 2.ci sene 3-5 hatun düşürürm takılır giderik.

Alıntıları Göster
    Ben gidiyorum. Sakarya Üniversitesi. Ev ile okul arası git gel 15km. Dolmuşla toplamda günlük 2.5 TL. Arabamla da 3.5 TL. Ayda 22 TL fazla yol parası demek oluyor. Babamla ortak kullandığım bir araba değil benim arabam. Kimisi öğrenci için araba lüks der, onu der, bunu der. Benim için ihtiyaç. En azından artık dolmuş bekleme derdim kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Ben gidiyorum. Sakarya Üniversitesi. Ev ile okul arası git gel 15km. Dolmuşla toplamda günlük 2.5 TL. Arabamla da 3.5 TL. Ayda 22 TL fazla yol parası demek oluyor. Babamla ortak kullandığım bir araba değil benim arabam. Kimisi öğrenci için araba lüks der, onu der, bunu der. Benim için ihtiyaç. En azından artık dolmuş bekleme derdim kalmadı.

Alıntıları Göster
    kazanırsam seneye gidicem İnşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

kazanırsam seneye gidicem İnşallah

Alıntıları Göster
    ondokuz mayıs unı de okudum..arkadasım hergun arabasıyla getırır götürürdu bızı..

Orijinalden alıntı:

ondokuz mayıs unı de okudum..arkadasım hergun arabasıyla getırır götürürdu bızı..

Alıntıları Göster
    İTÜ'de dolu....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.