Şimdi Ara

Gazi çocukları harç ödüyor mu ödemiyor mu yardım???(İTÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar itü bilgisayar mühendisliği kazandım kayıt tarihim 3 eylülmüş itünün sitesinde şöyle bişey yazıyor
    "Katkı payı muafiyeti içeren burslu öğrenciler ile Şehit çocukları öğrenci katkı payından muaftır." burda gazi çocukları demiyor ama internetten baktığımda gazi çocukları harç ödemez falan yazıyor ben şimdi ödeyecek miyim ödemeyecek miyim? anlamadım

Orijinalden alıntı: haygogo

Arkadaşlar itü bilgisayar mühendisliği kazandım kayıt tarihim 3 eylülmüş itünün sitesinde şöyle bişey yazıyor
    "Katkı payı muafiyeti içeren burslu öğrenciler ile Şehit çocukları öğrenci katkı payından muaftır." burda gazi çocukları demiyor ama internetten baktığımda gazi çocukları harç ödemez falan yazıyor ben şimdi ödeyecek miyim ödemeyecek miyim? anlamadım

Şehit ve Gazi Çocuğu Olduğunu Askerlik Şubelerinden veya Emniyet Müdürlüklerinden Alacakları Belge İle Beyan Eden Normal Öğretim ve İkinci Öğretim öğrencileri Katkı Payı/öğrenim ücreti Ödemezler.(Belgelerin Aslının Getirilmesi Gerekir.) Her üniversitede böyledir diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.