Şimdi Ara

Devlet Çalışanlarından Ne İstiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu internet platformunda yok doktorlar maaşlarını hak etmiyor.Yok memurlar bütün gün tembellik ediyor.Millet bunların maaşlarına takmış.Bende elektrik teknisyeniyim devlet kadrosunda.Sizin o maaşı fazla dediğiniz doktorlar 6 yıl okul okuyup üstüne 2 yıl staj yapıyorlar.Bırakında 8 yıllık öğrenim karşısında maaşları biraz yüksek olsun.Aynı şekilde öğretmenlerde sizin forumda dalga geçtiğiniz avanak ergenlerin en az 100 tanesiyle bir günde uğraşıyorlar.Burda demek istediğim şey insanlar o mevkilere gelmek için bir şeyler yapıyorlar.Devlet dairelerinde çalışan insanların maaşlarıyla uğraşacağınıza.Sıkıyorsa gidin patronunuzdan zam isteyin.

• up up up
  • Okumayın babası yada annesi devlet memuru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoltukArkasındakisümük

Okumayın babası yada annesi devlet memuru

Bizzat ben devlet memuruyum kardeş
  • Çalışmalarını istiyor olabiliriz.

Lisede 1 ülke,3 okul değiştirdim hocalarımın hepsi kitaptan soruyu açıp yazar,sonra yine kitaptan cevabı yazıp geçerdi.

Şu an özel üniversite de öğrencisiyim.Üniversiteye başlamadan önceki tüm ingilizce öğretmenlerimden iyi ingilizce biliyorum.

Doktorlara ve 1. Sınıf öğretmenlerine lafım yok.Geri kalan tüm devlet dairesi çalışanları vs. yattığı yerden para kazanıyor.

• Kapitalizm hâkim...
    Âdil bir sistem beklemek fıtrata ters zâten

• Bana karşi yazdin galiba ben muhendis doktorlar ve senin icin maasinizi hakediyorsunuz yazdim iyi oku

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Bana karşi yazdin galiba ben muhendis doktorlar ve senin icin maasinizi hakediyorsunuz yazdim iyi oku

Genel olarak yazdım kişisel algılama
  • Çok haklısınız devlette çalışanlara çamur atanlar özel sektörün kölesi olmuş ve devlette çalışanları kıskananlardır.

Özel sektör = köleliktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Çok haklısınız devlette çalışanlara çamur atanlar özel sektörün kölesi olmuş ve devlette çalışanları kıskananlardır.

Özel sektör = köleliktir.

• Devlet çalışanlarından aldığı maaşın hakkını veren de var, vermeyen de. Ama özel sektörde emeğinin karşılığını alamayanlar büyük çoğunlukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Çalışmalarını istiyor olabiliriz.

Lisede 1 ülke,3 okul değiştirdim hocalarımın hepsi kitaptan soruyu açıp yazar,sonra yine kitaptan cevabı yazıp geçerdi.

Şu an özel üniversite de öğrencisiyim.Üniversiteye başlamadan önceki tüm ingilizce öğretmenlerimden iyi ingilizce biliyorum.

Doktorlara ve 1. Sınıf öğretmenlerine lafım yok.Geri kalan tüm devlet dairesi çalışanları vs. yattığı yerden para kazanıyor.

Geri kalan devlet çalışanlarının yattığını nerden çıkardım birader, bilmeden etmeden sallamak da neyin nesi?
  • birak bu ayaklari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet memurları çok güzel kazanıyor, kebap gibi çalışma saatleri, full sosyal imkanlar.
    Memur olup da işinin hakkını vereni görmedim. özel sektörde aynı tarzda çalışsalar üç günde şutlarlar.
    Hele karı koca memur ise çok rahat koşullarda yaşanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Temmuz 2015; 11:31:59 >
  • yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben öğretmenler için diyorum dersem elektrikçiyi bilemem
  • devlet dairelerinde işlerin nasıl yürüdüğünü biliyoruz kardeş. kamuda çalışan bir çok arkadaşım var. ee müh, hukuçu vs.
    kendileri söylüyor ortada bir iş varsa örneğiş 3 ayda bitirilebilecekken bu iş yayılıyor 6 aya.

İşler gayri ciddi yapılıyor, uzatılıyor. Eleman hukukçu millet paso oturuyor diyor ofiste bir şey yapan yok. haftada bir birkaç fotokopi çekiyoruz ya da çekmiyoruz.

Askerlik şubesi sonra. orayı bildiğim için söylüyorum. yine aynı şekilde işler geniş geniş yayıla yayıla hatalarla dolu şekilde yapılıyor. Millet çalıştığını sanıyor. Hem geniş vaktin olup hem o kadar hata, evrak eksikliği vs. nasıl oluyor acaba. Mesaiye geç gelmeler, öğle paydosunu uzun tutmalar.

Bunun örnekleri çok yani.

Kamudakilerin (hepsinin değil ama) bir çoğunun aldığı paraları hak etmemesi bundandır bence. Vebali çok. Burada devlete hizmet söz konusu. Bulunduğun konumun hakkını verme zorunluluğu var çünkü belki de senin yerinde bir başkası olsa yapılan iş daha iyi olacaktır.

Kısacası devlette çalışıyorsan yatmayacaksın. Aksine kazandığını hak etmeye çalışacaksın. (bu durum özelde de böyle kamuda da böyle)

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Çalışmalarını istiyor olabiliriz.

Ben hemsireyim devlet hastanesinde sen bizim yattigimizimi dusunuyosun simdi 40 tane hasta var 3 hemsire var koskoca dahiliye servisinde gun boyu oturcak vaktimiz oluyomu saniyosun lutfen biseyleri elestirmeden once dusunun biraz

• Doktorlara lafim yok ama digerleri yatiş

Ozel sektor calisani tabi ki kiskanir adam senden en az 3 kat daha fazla calisiyor ama senden 1000 lira daha az maas aliyor

Sen 9 da is basi yaparken adam 8 de basliyor,sen oglen 1 saat ara verirken ozel sektore 30 dakika 31 olursa azar isitirsin,sen 4 gibi geyik yapmaya baslayip 4:30 da bilgisayarini kapatirken ozel sektorde 6 olmadan masadan kalkamiyorsun,cumaresi pazar sen yatiyorsun ama ozelde cumartesi de is var

Eee bu durumda insanlarin memurlar hakkinda olumsuz konusmasi yanlis mi oluyor

• Öğretmenler maaşım az diye cıyıklamasınlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.