Şimdi Ara

Devir çok kötü paranoyak oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır bir ilişkim var ciddiye dönük olsun istiyorum ama korkuyorum çevre aşırı kötü her gün saçma sapan insanların kirli hayatlarıyla alakalı şeyler duyuyorum. Paranoyak oldum kız arkadaşım da bu iğrenç düzene uyarsa diye düşünüp duruyorum.

Kimin eli kimin cebinde belli değil böyle bir ortamda nasıl sağlıklı kalabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayatın belirsizliğine adapte olamazsan en ufak bir olayda kendini hapiste bulabilirsin. Bu yüzden kimseye bu kadar bağlanma.

• ormanda yasa imkanin varsa

• Nası yani
  • Yaşadığımız çağa tekte gireyim diyeceğim, geçmiş zamanlar da pek farklı sayılmazdı.

İnsanlara tekte gireyim o zaman. Aldatan, sadakat düşmanı parazitlerin kafalarını duvarlara sürterek tekte gireyim.

• Sevgililik zinadır zaten dostum dini kaygin varsa yoksa zaten problem yok

Suanda diyorsun ki biz ahlaksizlik yapiyoruz ya daha ahlaksiz bir yere giderse iş? Mantıklı mı bu?

İnsan ilişkileri menfaat para cinsellik gibi olumsuz şeylere odaklı o yüzden saglikli iliski beklemeyin herhangi birinden ben artık ailemin icinde bile sorun yaşar oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar haklısın ki bende senin gibiyim şu son 5 yılda gördüklerim duyduklarım inan ki psikoloji kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi bir ilişki için uzun bir zaman geçmiş olmalıdır. O kişiyi iyice tanımadan bu toplara girme. Yoksa olur da terk edilirsen yanlış düşüncelere kapılıp akli problemler bile yaşarsın. Bir takım güven sinyallerini görmeden kimseye tam olarak güvenme. Her şeyi en baştan doğru kabul edersen öyle olmadığını gördüğünde üzülürsün. Kişiliğinden ödün verme. Gitmekle tehdit edeni asla engelleme. Ya karşılıklı tavizler verin yada hiç. Bunları neden söylüyorum. Çünkü Narsistik Kişilik Bozukluğu olan birini öyle sevdim ki gözlerim onun hasta olduğunu ve beni kontrol ettiğini göremeyecek kadar körleşmişti. Etrafımda kendi arkadaşım kalmamıştı sadece onun arkadaşları ile kaldım. Gitmekle ayrılmakla tehdit edip durdu ben de onu sevdiğimden kendimden ödün vererek dediklerini yaptım. En sonunda da beni habersiz bıraktı gitti. Ben psikiyatrist kapısından ilk kez onun yüzünden geçtim. Şükür az çok toparladım kendimi ama tüm saflığımı ve güvenimi de alıp götürdü benden. Böyle insanlardan kendinizi koruyun aman diyim.

• aldatılmaktan korkuyor arkadaş, bir güvensizlik varsa nedeni olmalı.

• Kızlar çok aklı havada. Rüzgar ne yönden esse oraya yönleniyolar. Evlilik önermem. Gezin takılın istediğiniz kadar. Ömür boyu beraber yaşayın hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla başkasının ağzına bakan bir kız ise hiç ciddiye binme. gerçekten seven kimseyi dinlemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.