< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 21 Mart 2023; 10:37:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 21 Mart 2023; 10:37:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@mrslimshady_reloaded balık adam yardım et prime’ımı göremeden çöktüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamzoş bi şey de @hamza5806 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hakkı bulut’a daha çok benziyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
al getir ilk sevgiliyi besiktastan yasamak istiyorum gencligimi yeni bastan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gözünü bir kapatıp açacaksın 40 olmuşsun hayat böyledir işte O yüzden fazla kafaya takmayan yaşamak lazım |
Hocam? @inonu88 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kısa saç+sinek kaydı daha yaşlı yapıyor dimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Her zaman değil bence ama bir aralar saçlarımı bayağı uzatmıştım dalgalı kıvırcık gibiydi alakasız kişiler bile yakıştığını söylemişti senin için demiyorum ama benim açımdan tipsizliğimi gizliyor sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Daha da yaşlı gösteriyor. Amca yapıyor beni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ezel'deki ömer yerine maraz oynayabilirdi aslında eğer remake gelirse ayyapım değerlendirsin bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boyum 180 maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |