Şimdi Ara

Deus Ex: Human Revolution [İPTAL EDİLDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deus Ex: Human Revolution Türkçe yama çalışması iptal edildi.

Diğer Yamaları İçin Sitemizi Ziyaret Edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 20 Aralık 2013; 22:23:53 >

• Oyunçeviriden Yankı Doğan diyebir arkadaş daha çeviriyordu. O senden ilerdeydi. Onunla birlikte daha hızlı bitirebilirsiniz yamayı. Ayrıca bu önemli oyunu çevireceğiniz için çok teşekkürler.
  • Eğer yama çıkarsa 3. kez yeniden oynarım
  • oyunçevirideki yama 1 senedir kontrol aşamasında
  • oç deki yalan oldu.

en kısa zamanda bitirirsiniz inşalah. kolay gelsin
  • Umarım oyunçevirideki yama gibi çok uzun sürmez lakin orda 1 yıldır kontrol aşamasında görünüyor
  • O site son günlerini yaşıyor bence. Amaç hit almak ama bu da uzun sürmeyecek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce vaad ettiğiniz oyunları bitirinde sonra başkalarına geçersiniz.
    Kimseyi boş yere heveslendirip beklenti içinde bırakmaya hakkınız yok.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben Oyun Çeviri'de başlanan Deus Ex yamasının proje yöneticisiyim. Konuyu yeni gördüm. Öncelikle neden böyle bir başlık açıldı, neden bu projeye başlandı pek bilemiyorum. Bu arkadaş (veya arkadaşlar) projeye başlamışlar, ha bakarsınız benden önce de bitirirler. Ama şunu söyleyeyim, ben size profesyonelce yapılmış bir iş sunmaya çalışyorum. Yamayı bu kadar uzun süredir çıkarmamış olmamın sebebi de bu. Bu durum bu kadar gecikmesi için bir bahane değil elbette, ne olursa olsun bu kadar gecikmemeliydi. Bu konuda hatalıyım ancak gerekli açıklamaları yama için açtığım blogta zaten yapmıştım. Kaliteli bir iş sunma niyetim olmasaydı zaten yamayı 6-7 ay önce çıkarmış olurdum, ama vicdanım rahat etmezdi. Şu sıralar okul çok zamanımı alıyor ancak en kısa sürede yamayı çıkarmak niyetindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahomen

kardeşim zaten çıkartırsan sen çıkartırsın burdakı tg yama ekıbı denılen kısıler öylesine yama başlatıyolar oyuncevırı yaparsa yapar gec olur ama en sonunda olur sana kolay gelsın ınşallah güzel bir yamaya kavuşcaz sonunda

Teşekkür ederim. Bu arada yamanın blog sayfası şu arkadaşlar, buradan durumu takip edebilirsiniz:
    http://dxhrkontrol.blogspot.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

Arkadaşlar merhaba. Ben Oyun Çeviri'de başlanan Deus Ex yamasının proje yöneticisiyim. Konuyu yeni gördüm. Öncelikle neden böyle bir başlık açıldı, neden bu projeye başlandı pek bilemiyorum. Bu arkadaş (veya arkadaşlar) projeye başlamışlar, ha bakarsınız benden önce de bitirirler. Ama şunu söyleyeyim, ben size profesyonelce yapılmış bir iş sunmaya çalışyorum. Yamayı bu kadar uzun süredir çıkarmamış olmamın sebebi de bu. Bu durum bu kadar gecikmesi için bir bahane değil elbette, ne olursa olsun bu kadar gecikmemeliydi. Bu konuda hatalıyım ancak gerekli açıklamaları yama için açtığım blogta zaten yapmıştım. Kaliteli bir iş sunma niyetim olmasaydı zaten yamayı 6-7 ay önce çıkarmış olurdum, ama vicdanım rahat etmezdi. Şu sıralar okul çok zamanımı alıyor ancak en kısa sürede yamayı çıkarmak niyetindeyim.

Ben sizin yamanızı bekleyeceğim. Fakat uzun zamandır bir gelişme yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben Oyun Çeviri'de başlanan Deus Ex yamasının proje yöneticisiyim. Konuyu yeni gördüm. Öncelikle neden böyle bir başlık açıldı, neden bu projeye başlandı pek bilemiyorum. Bu arkadaş (veya arkadaşlar) projeye başlamışlar, ha bakarsınız benden önce de bitirirler. Ama şunu söyleyeyim, ben size profesyonelce yapılmış bir iş sunmaya çalışyorum. Yamayı bu kadar uzun süredir çıkarmamış olmamın sebebi de bu. Bu durum bu kadar gecikmesi için bir bahane değil elbette, ne olursa olsun bu kadar gecikmemeliydi. Bu konuda hatalıyım ancak gerekli açıklamaları yama için açtığım blogta zaten yapmıştım. Kaliteli bir iş sunma niyetim olmasaydı zaten yamayı 6-7 ay önce çıkarmış olurdum, ama vicdanım rahat etmezdi. Şu sıralar okul çok zamanımı alıyor ancak en kısa sürede yamayı çıkarmak niyetindeyim.

Evet yaklaşık 2 haftadır zaman ayıramıyorum okuldan dolayı ancak 1-2 güne tekrardan devam edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

Evet yaklaşık 2 haftadır zaman ayıramıyorum okuldan dolayı ancak 1-2 güne tekrardan devam edeceğim.

son durum nedir? Ben bu yama için oyunu oynamadım ama grafikleri kötü kaldı. yine de bir şeyleri üstelik karşılığında bir şey beklemeden birileri uğraşıyor ki bekleyebiliyoruz. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

quote:

quote:

son durum nedir? Ben bu yama için oyunu oynamadım ama grafikleri kötü kaldı. yine de bir şeyleri üstelik karşılığında bir şey beklemeden birileri uğraşıyor ki bekleyebiliyoruz. Teşekkürler

Yarından itibaren kontroller tekrardan hız kazanacak (okul konusunda epey bir yük kalktı üzerimden çünkü ) Ben teşekkür ederim.

• yarım kalan yama olmayacak dediler ama deus ex'i yarım bıraktılar... bugün baktım oyunçeviri sitesine anasayfadanda kaldırmış yamanın yüzde durumunu
  • Hepsi aynı milleti aldatma derdinde. Hitleri aldı şimdi de iptal diyor. Ben zannetmiyorum o çevirinin hiç başladığına bile !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Hepsi aynı milleti aldatma derdinde. Hitleri aldı şimdi de iptal diyor. Ben zannetmiyorum o çevirinin hiç başladığına bile !!!

http://dxhrkontrol.blogspot.com/

Buradaki de mi iptal oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

O site son günlerini yaşıyor bence. Amaç hit almak ama bu da uzun sürmeyecek..

O adamların emeğine saygısızlık yapıyorsun.O ekip olmasa çoğu oyunu türkçe oynayamazdın.
  • tgyama için konuşuyorum hocam az dikkat et.
    Ayrıca oyunçeviride de esas ekip ayrıldı kalanları da eskisi kadar aktif değil bunu bilen biliyor..
  • bir maraza çıkacağı belliydi zaten 1 sene kontrol aşamasında olmaz , çevri yapıldıysa yapanlarından emeği boşa gitti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.