|
Bildirim
|
Aynen öyle.Port işlemine başladık.Çıkmış ana senaryo DC sürümünde çalışacak.DLC dahil değil.Onu sonrasında düşünüyoruz
|
Buyrun Deus Ex Human Revolution Türkçe Texti ve Director Cut ingilizce texti.Birisi Türkçe texti DC textine kopyalayıp yapıştırsın.Tabi ingilizce bilen biri
Sonrası bana ait http://s7.dosya.tc/server/k6xgi0/Deus_EX.rar.html |
Selamlar.Arkadaş port işlemine devam ediyor.DLC çevirisinide yapacak.Yani oyuna eklenen DLC içerikleriyle beraber full olarak DC sürümüne çıkış yapacak.
Call Of Juarez Cartel çeviriside bitti.Yamayı teste soktuk.Çeviri hataları ayıklanıyor ve düzeltiliyor.LIS EP 2-3 test bitmek üzere yakında yayınlanacak. |
İlk 100-150 satır aynı fakat sonrasında işin rengi değişiyor.Text farklılıkları ortaya çıkıyor.Yapacak kimsede çıkmıyor maalesef.Yamalar çıkınca şu ıngilizce eleştirmenleri nerde acaba? Yamadaki çeviri hatalarını gören, öyle olmamış böyle olması gereken diyenler nerde acaba? Ne oldu ingilizceniz mi yeterli değil şu texti Director Cut sürümüne port etmek.Yapan çıkmazsa biz yapacağız ama sonrada kimse demesin yama satılıyor diye.Free olacaktı.3 gün daha bekleyeceğim.
|
Şunu bir yukarı taşıyalım. Oyun şu an 6tlye düşmüş, şahsen saatler gömülecek bir rpg oyunu bedava resmen, üzerinden onca zaman geçmesine rağmen neden tek bir kişi çıkıp uyarlamamış anlamadım. Teknik imkansızlıklar mı?
|
Ben yapacağımı yapi verdim.Gerisi artık birisinin yapmasına bağlı.Yoksa kimse demesin arkadaş, çeviri grupları birşeyler yapmıyorlar diye.Deus Ex Mankind Divided textlerini paylaştım,Dragon Age İnquisition GOTY textlerini paylaştım.Yapan yok maalesef.Çoğunluk kesim armut pis ağzıma düş peşindeler.Buyursunlar yapsınlar.Free de olacak.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Ekim 2017; 22:42:15 > |
|