Şimdi Ara

Dershaneye bile gitmeye utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kültürsüzün tekiyim lan. Hem orda zengin züppeleri vardır. Asosyalim ben yiiiia.

Nedir bu insanlardaki onyargi?
  • mesaj sayısı - konu uyumu. konu dışı gırgırından başka bir şeyden anlamıyor adam ne biçim asosyalsin sen millet pc başında bir şeyler öğreniyor en azından
    sosyal olmak senin elinde
    teşekkürler.
    Zorla dershaneye gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben sınıfta ezik cep telefonu çıkartırsam ? Bütün sınıf başıma toplanıp yuvarlak oluşturup dalga geçmezler mi benimle ? Yada Hoca mahmut sen illimunati hakkında ne düşünüyosun derse , o anda tüm bakışlar bana toplanır ve ben bilmiyorum dersem çıkışta dövmezler mi beni ?

Orijinalden alıntı: Gaga Taşı

Ya ben sınıfta ezik cep telefonu çıkartırsam ? Bütün sınıf başıma toplanıp yuvarlak oluşturup dalga geçmezler mi benimle ? Yada Hoca mahmut sen illimunati hakkında ne düşünüyosun derse , o anda tüm bakışlar bana toplanır ve ben bilmiyorum dersem çıkışta dövmezler mi beni ?

dövecek olurlarsa moonwalk yaparak uzaklaş ordan sonra bir kürek al ağızlarına kürekle vur
  • bir defa sen dershanedeki elemanların hepsini çok zeki sanıyosun yok öle bişi en fazla 1 sınıfta dersleri iyi 1 kişi vardır % 70 mal gibi gelip giderler diğer %30 ise ortlalama bir öğrenci olarak gayretli çalışır ben 6 sene dershaneye gittim bir de sınıfın salağı olur tabi
    orda çok fazla zengin zübbe yok kötü telefon işine gelince kimsede yokken bende vardı der gidersin artizleneni rehber hocaya söylersin olmadı tenhada kıstırırsın herkezle konuş her muhabbete gir kendini geliştir film izle dizi izle anime izle (kitap) oku forumda TAKIL en popüler olursun

Orijinalden alıntı: AlfaMT

quote:

Orijinalden alıntı: Gaga Taşı

Ya ben sınıfta ezik cep telefonu çıkartırsam ? Bütün sınıf başıma toplanıp yuvarlak oluşturup dalga geçmezler mi benimle ? Yada Hoca mahmut sen illimunati hakkında ne düşünüyosun derse , o anda tüm bakışlar bana toplanır ve ben bilmiyorum dersem çıkışta dövmezler mi beni ?

dövecek olurlarsa moonwalk yaparak uzaklaş ordan sonra bir kürek al ağızlarına kürekle vur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.