Zorla dershaneye gitmek
-
-
Ben gitmek istemesem de zorla gönderiyorlar kaçıcam tek çare -
-
Hiçbir şekilde ailenin zoruyla gitme gerekirse bir sene bekle... En büyük pişmanlığım bu konuda ailemi dinlemek oldu.
-
Zorla gidiyorsan dershane bir halta yaramaz.
Zaten sen bu kafadayken oraya gidip ders de öğrenemezsin yalan olur o kadar verdiğiniz paralar. Ailene bunu açıklamalısın, yaşın da fazla küçük değil 10. sınıfsın ben dershaneye gitmek istemiyorum zaten dersleri dinlemiyorum deyip onlara boşuna para vermeyin diyebilecek yaştasın.
-
Dershaneye git derse girme, kütüphanesine falan git. Emin ol senin için en yararlısı olur zaten pandemi döneminde kütüphaneler kapalı -
Bu sene bitireceksin diyorlar konuştum anlamıyorlar -
Orada zaman geçirmek bile istemiyorum ki ben -
O zaman yapacak birşey yok. İleride bir gün eğer düşük not alırsan ve seni dershaneye gönderdik ettik ama düşük aldın falan derler ise ben size söylemiştim dersin.
-
Lise hayatımı yaşayamıyorum bi şekilde kaçıcam ben o dershaneden haftasonu yasaklar kalksın sosyal hayata ağırlık vericem o zaman anlarlar zorla güzellik olmadığını -
Dershanedeki arkadaşlarınla da sosyalleşebilirsin. Zaten inek sınıflarda değilsen gırgır muhabbetle geçirebileceğin insanlarla tanışabilirsin. Lise hayatı diye bişi de yok zaten bara gitsen gidemen partiye gitsen gidemen karıya gitsen gidemen.
-
Cocukluk yapma
Ailen para ayırmış senin için emegini seferber etmis sana guzel bir imkan sunmus bunu degerlendir
Suan 10. Sinifsan duzgun bir calismayla tip dahil her yeri kazanabilirsin
Benim kız yeğenim de bu kafadaydi okumadi imkanlari eliyle itti direndi çalışmaya simdi erkenden evlendi 19unda bebegi aldı kucağına
Artik hayatla aranda cok ince bir cizgi var akilli olmazsan isini bitirirler ayni bizi bitirdikleri gibi
Benzer içerikler
- telefon ekran kalkması nasıl düzeltilir
- sivilce kanaması nasıl durdurulur
- 153 neden arar
- belediyede çöpçü olmak için gerekenler
- ankara tren garından havalimanına nasıl gidilir
- bim karavan
- walmart dolandırıcılığı
- vtouch nedir
- telegram indirim kanalları
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X