Şimdi Ara

DERSHANE TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2. Mezun senem ilk mezun senem de dershaneye gitmedim disiplinsizlik yüzünden başaramadım ve 2. Kez mezuna kalmaya karar verdim. Ailemde haklı olarak mecburen dershaneye gitmemi söyledi çok tartıştık ve yerel övünen bir dershaneye yazıldım. Yazılırken ağustos başı ortası gibiydi ve hafta da kaç saat ders var diye sorduğum da dershane müdürü 25 saat dedi ve Eylül ayından itibaren tyt , ayt mat ve ayt fizik aynı anda başlayacak dediler tav oldum yazıldım. 2 hafta önce dershane sekreteri hikayesinde haftada 18 saat ders diye paylaşım yaptı müdürü aradık dedi ki o yaz kursuydu kış kursunda 25 saat kimse vermez dedi ama ben zaten kış kursu için oraya yazılacaktım ve gittiğim zaman ağustosun ortasındaydık banane yaz kursundan ulan neyse dedim çoğu dershane böyleymiş yapacak bir şey dedim kabullendim bugün dershane grubuna sınıflar ders programları vb açıklanmış say mezun 1 de başlayacağımı öğrendim hafif bir tebessüm ederken ders programı düştü önüme ve haftada 17 saat 40 dklik dersler yazıyordu bazı günler sadece 1 saat ders var 30 dklik soru çözümü ve ayt fizik haftada 2 saat 40 dklik dersler ayt mat sözünü de vermiş o da yok böyle giderse 2023 ağustos a anca yetiştirirler konuları her neyse dershane müdürünü aradım daha yeni cenazedeyim meşgulüm cart curt dedi yarın sabah saat 8 de dershaneyi basmaya gidiyorum benim Eyüb b Mustafa Yağcı , bir kaç yt hocası ve başöğretmen Atatürk dışında hiç bir öğretmene saygım sevgim kalmamıştır yarın gerekirse çok alevlenirsem idareciyi dovecegim dershaneden atması işime gelir normalde çok sakin bıri olmama rağmen dershanenin yaşattığı su 3be olay çok kanıma dokundu çocuksu geliyor olabilir ama bir insanın sözünde durmaması ve 2 yıldır üni kazanamamın üstüne bunların yaşanması çok zoruma gitti yarın guncellerim ha bide dershane müdürü yarın gelmicekmiş tarih hocasiyla konuş dedi ( dershane taraftarı değilim elimde olsa gitmezdim bu yıl da ama aile zorladı )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• geçmiş olsun hocam umarım istediğiniz gibi neticelenir

• Gaziantep te hocam bu sizde Antep'tesiniz diye diyorum karataş ta ki winmarin yanında ki profesyonel dershanesi yazilmadan önce konu açmıştım öneri falan diye Muhammed00 fa benzer nick'li bı arkadaş bu dershane için kötü şeyler yazmıştı ama o civarda en iyisi bu yazmıştı bende mecbur kaldım yazdım yapacak bir şeyler var yarın görüşüceğim

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt

evet hocam hatırladım özeldende konuşmuştuk

hakkınızı arayın hocam tarihçinin boğazına yapışın

• hep diyorum bir daha tekrar edelim.

dershanelerin foseptik çukurdan farkı yoktur.

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Bende farkındayım hocam ilk mezun senemde yalvar yakar ikna etmiştim bu yıl dershaneye gitmeyeceğim dediğimde dedikleri tek şey geçen sene yapsaydın o zaman oldu ses çıkaramadım

• geçmiş olsun hocam.dersane ile beraber ilerleme önden git derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten mecbur kalırsam gitmeye öyle yapacağım evde olursam ayt basarım zaten de bakalım yarın her şey belli olur

Ulan Gökhan başına taş düşsün

O daha ne oyunlar oynayacak size muhtemelen. Bu farma şirketlerinin referans sisteminden parayı kırmış hocam dershaneyi her an kapatabilir haberiniz olsun

• Belki bir yanlışlık olmuştur o dershanenin mevcut 100 ü geçiktir tüm herkese katılırken size dediklerini diyip sonra yalan atsalar illa bir tanesi çıkıp müdürün kafasında fizik tekrarı yapardı siz bir sorun eğer olmazsa fizik tekrarınızı yapıp dershaneden ayrılın

• Hocam akkente arı dershanesi açıldı baya sağlam diyorlar zaten ibrahimlide şubesi var. Parası biraz tuzlu olabilir ama

• Gökhan bey öyle tembel bir elemandır ki zamanında dershaneden ayrildigimda beni aramıştı 15 tatil nasıl gidiyor yaptın mı dershanenin ödevlerini vs diye. Ben 3 aydır ayrılmıştım dershaneden adam üsenip listeden silmemis beni

• DERSHANE TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!

Bu sene giden bir arkadaşımin dedikleri

• Söylediklerinizi pedere atıyorum hocam ssleyip yarın gidip görüşeceğiz adamla

• Hocam profesyonel dershanesinden sonra nereye gittiniz hangi dershane ya da yolunuz ne oldu

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kalsa ben hiç yazilmazdım bile şimdi gittim dershaneden al dedim diyor geçen sene dershanesiz niye bir şey yapamadın diyor adam da haklı ama bilmiyorum pişmanım bu sene tercih dönemin de ki o acınası halim tüm sene beni ayakta tutar ama ya ne bilim

• Geçmiş olsun. Konular için dershaneye bel bağlamanız çok yanlış 2 senedir yks ye çalışan birisinin bence konular ile derdi kalmamış olması lazım. Kafaya koyun çalışın dershanede boşverin konu anlatımlarını siz YouTube dan bakın dershaneye sosyallik ve denemeler için gidin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde ders çalışamıyorsan kütüphaneye gidebilirdin. Eğer ders çalışma isteği yoksa açıp telefona bakıyorsan inan dershanenin yararı olmaz. Sen etütte telefona bakarsın hoca şşt runner soru çöz der ama 1 der 2 der annen değil baban değil uğraşmaz 3. Sünde görmezden gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.