Şimdi Ara

DERSHANE TARAFINDAN DOLANDIRILDIM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adam yumuşak konuştu ön yargıyla gelmeni istemem düşün taşın etraftaki dershanelere de bak daha iyisini bulamazsın ama dedi geçen sene mezun senem de evde denedim olmadı farklı bir şey olarak denesem mi bilmiyorum cidden yani bilemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yks2023SonSans Y kullanıcısına yanıt
    Hocam mezun say 1 e 5. Olarak girmişim ama mezun 2 ye düşersem gece etütü falan paralı oluyor zaten dershaneye gitsem önden götürmek zorundayım evde disiplini sağlayamadım bilmiyorum belki denemek lazım bizim evin etrafında beleş kütüphane yok özel kütüphane var en yakın o da geçen sene aylık 350ydi belki 500 olmuştur 4500 TL falan kütüphaneye gider bilmiyorum konuşcaz siz naptınız dershane işini

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla evde ders calisamiyorsunuz dershaneye gideceksiniz yani bence bunda devam edin diğerleri de çok farklı değildir hepsi aynı kafa ,ogrenci ortamı falan iyiyse devam edin derim

• pierro10 kullanıcısına yanıt
    Hocam çalıştım gayet güzel geçen senede Marttan sonra saldım taklaya geldik program çok boş ama 8 den akşam 10 a kadar etüt yapabilirsin dedi 4.5 a kadar zorunluymuş peder yanıt bekliyor istersem dershaneden alacak ama başka alternatifte yok bakalım bilmiyorum

hocam etüt deneme odaklı gitmeniz daha faydalı olur diye düşünüorum

• Hocam karataş ta beleş kütüphane yok evimin yanında özel kutuohane var geçen sene 350 liraydı aylık bu sene 500 olmuştur belki 4500 yapıyor dershane indirimli 16 bin zaten deneme de 3 k desek çok fark kalmıyor da geçen sene olmadı işte evde çalışayım diyemiyorum geçen sene başarsaydın o zaman diyorlar sanırım dershanenin kütüphanesi ve denemesininden bolca faydalanarak konuları önde götürüp dershaneyi tekrar olarak kullanıcam en mantıklı yol bu gözüküyor Karataş ta düzgün kurum yok zaten anladığım kadarıyla dershaneye yazılırken adam yaz kursu için geldiğimi sanmış ona göre bilgi vermiş ama fiyatı kış kursuna göre vermişti cjkadkKdjKfjajf neyse hocam ne diyeceğimj bilmiyorum ha bide yazılırken bilgi sarmal vercez dedi şimdi sordum onuda yaz kursunda verdik kış kursunda çatı mi çıta mi ne vercez dedi yayın ismi de değişti bilmiyorum fkakdkakdkakdkakd harbi ticarethane ya

Şahinbey kütüphane yapıyor belki yetişir 2-3 ay kala

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Hocam açığa geçtim dediğimde açığa da foseptik çukur dediniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam geçmiş olsun

dediğiniz mantıklı hocam hiç olmazsa arada soru sorarsınız falan

inş emeğinizin karşılığını alrısnız

• Umarım hocam bitsin bu çile hayırlısı olsun

• Kesinlikle orasi da foseptik cukurdan beter halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Hocam okulda öyle ama

Yapmayacaklarımı biliyorlar da hocalardan azar işiteceğim her türlü. Ben evde çalışabiliyorum o yüzden etüt işime yaramıyor. Dövme gibi şeyler yok hocam da geçen hafta kavga ettik diye babam harçlığı kesti aç gezdim birkaç gün istese yamultabilir yani  

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt
    Çok dert edilecek bir şey yokmuş hocam o zaman

• Buyuk bir kismi icin evet

hocam kaç k dan bıraktınızki

bende antepli sayılırım bu antep insanının karşıkdakini eşşek gözüyle görmesi cidden değişmeyecek galiba benim zamanımda da böyleydi hala da böyle.

• mrvolcann kullanıcısına yanıt
    100 k küsür hocam ayt yapamadım tyt hep iyiydi sınıf belirleme de tyt oldu 1 e geçtik hayırlısı

• geçmiş olsun hocam, özellikle yks sürecinde bu tarz olaylar yaşanması gerçekten can sıkıcı. ne yapmayı düşünüyorsunuz, son durum nedir acaba?

• Hocam gidip konuştum ses yükseltip adam yumuşak dille anlattı her şeyi yaz kursunu anlatmislar sana dedi etrafta ki dershaneler de 16-18 saat arası ders veriyor hocalara iyi diyorlar hala bilmiyorum umarım o öyledir taklaya gelmeyiz devam edeceğim gibi kütüphanesi ve denemelerinden Max verimi almaya çalışıp konuları önden götürüp dershaneyi tekrar olarak kullanacağım hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.