Şimdi Ara

###DERSHANE SEÇİMİ 2 ŞIK (YENİDEN 1 SORUN VAR)###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemediğim bi şekilde açıkta kaldım hala inanamıyorum...
    Ek kontenjan felan pek umutlu değilim çok garip bir şey olmuş bu sene...
    Ankara'da bir dershaneye başlamayı düşünüyorum ya da özel ders gibi bi seçenek var ki o tamamen arka planda
    Dershane olarak nereleri önerirsiniz?

Bir sorum var
     ###DERSHANE SEÇİMİ 2 ŞIK (YENİDEN 1 SORUN VAR)###
    https://store.donanimhaber.com/8d/69/28/8d692803106261f2c533cd50622da64a.jpg
    Burada 136bininci alınmıs 364puanla
    ben 138bininciyim 363puanla herneyse ben ek kontenjanla bu üniversiteye girebilirmiyim acaba?
    Net fark:0,8

Nesibe Aydınmı Dersiniz Açı mı
    7.000........................... 3.000

Fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 13 Eylül 2010; 21:28:15 >

• up
  • FEM'e gittim. Sonra da FDD'ye gittim. Kıyaslama yapacak olursam;

-Ders anlatma konusunda FDD hocaları daha iyiydi çünkü oraya çok zor geliyorlar. FEM'de ise önüne geleni hoca yapıyorlar sanki. Kalitesiz hoca sayısı bol. Ders sonra ilgideyse FEM'i kimse geçemez. Adamlar bilmem kaç saat mesai yapıyorlar senle ilgilenmek için. Amacı farklı olabilir ama katkı sağlıyor.

- Şu an değişmiş olabilir ama benim zamanımda FEM'de sadeca çarşamba günleri ofis vardı. Çokta dolu oluyordu. 1 soru sorabilene bravo! FDD ise her gün sabah 8'den akşam 7'ye kadar ofis var. Stajer hocalar duruyor orada bütün gün. Derslere girmiyorlar. Genelde boş oluyorlar.

- Kaynak açısından FDD seni boğar ama üstüne FEM, Güvender de aldırırlar. FEM'in geri kalır yanı yok. Dergi, kitağ, FEMSET derken bol bol kaynağın olur. Onları adamakıllı bitiren zaten direk istediği yeri kazanır.

- Fiyat konusundaysa FDD çok pahalı. FEM ise uygun.

• Fiyatları tam belirtebilirmisiniz teşekkürler diğer yorumlar için
  • Femde derece sınıfına girersen süper olur,gerek hocalar yönünden,gerek dökümanlar yönünden,gerekse ofis yönünden sıkıntı çekmezsin. HEpsi özel oluyo çünkü
    diğer sınıflar Uygurca nın dediği gibi
    fem daha ucuzdur bu arada, ben öyle biliyorum
  • Ankarada Fem yok ki?
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Fdd'yi düşünüyorum arkadaşlar ama bide dershanelerin sistemleri var mesela geçen sene kültüre gittim ve ilk ygs'yi bitirdik ocakdan sonra lys'ye geçdik fdd'de 2si aynı anda gidiyormuş diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Bende Fdd'yi düşünüyorum arkadaşlar ama bide dershanelerin sistemleri var mesela geçen sene kültüre gittim ve ilk ygs'yi bitirdik ocakdan sonra lys'ye geçdik fdd'de 2si aynı anda gidiyormuş diye duydum.

Evet o şeyler çok önemli bence ygs başlanmalı 1 ay sonra 2si karışık yürütülmeli
  • ankarada fenbilimleri varmı bilmiyorum ama ben izmirdekine gittim bu sene çok memnundum.tavsiye ederim hocaları iyidir
  • Final kaynaklarını bedava vermiyor.Sadece dergi eklerini veriyor haberiniz olsun.
    Dersler beraber gidiyor.YGS&LYS ayrımı yok.
    12'de Final'deydim yine Final'e gideceğim.Macera aramaya gerek yok
  • Açı dersanelerini de öneririm.

Başkent şubesini bilmem ama Sıhhıye şubesini daha çok beğeniyorum ben.
    Ziya Gökalp şubesini ise pek önermem , çünkü çok kalabalık, sınıflar 25-26 kişilik sanki devlet okulu gibi ve bina komple şubeye ayrıldığı halde çok sıkışık, bir zaman sonra çok sıkıcı geliyor insana; bu da haliyle verimi düşürüyor.
  • Aci yi kesinlikle onermem, 1 yilim kayboldu.
    Say1 ve say2 birlikte islemiyorlardi, herseyi para o adamlarin. Hoca kaynatiyodu dersi 40dk dan 10dk belki isliyoduk. Cok berbat bir dershane.

Bilim`e kayit oldum, ykm`nin ustunde. Tavsiye ederim.
    Fiyat konusunda pahali degildir, git bi gorus derim.
  • Açıya 8de gitmiştim hiç memnun değildim bu sene 2 arkadaşım gitti onlarda memnun olmadı
    Cevaplar için teşekkürler
    Tekrar güncel
  • Güncel konu
  • Nasil bi dershane ariyorsun ?
    Ben meslek cikisliyim bilim dusunuyorum en uygun orasi geldi.
    Dershane hakkinda bi baslik acmistim oku istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41898466/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastchaos

Nasil bi dershane ariyorsun ?
    Ben meslek cikisliyim bilim dusunuyorum en uygun orasi geldi.
    Dershane hakkinda bi baslik acmistim oku istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41898466/tm.htm

1 e 1 soru sorarken zorluk çekmeyeceğim hocaların asık suratlı olmadığı
  • matfen kesınlkle..
  • bir arkadaşa daha yazmıştım sanada yazayım sınav dershanesinden kesinlikle uzak dur eğer çok iyi başarılı bir öğrenciysen iyi üstüne düşerler yoksa sermaye olursun onlar için. Bilim* dershanesinde 3 tane arkadaşım vardı yıl boyunca o sınıftan o sınıfa geçtiler meslek liseleriyle birleştirdiler ( mf sınıfı ) son 2 hafta günde 15 saat ders yaptılar yetişmediği için bir şeye yaramadı. Açı dershanesinden çok iyi yerleri kazanan 2 arkadaşım var ikiside kesinlikle sıhhiye şubesine git diyor ve kızılay birey bu şube içinde çok güzel şeyler söylüyorlar.. Ama sen kimsenin dediğine bakma kendini nerede mutlu hissedeceksen oraya git.

not: dershane isimlerini karıştırmışım düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4rml3ss -- 13 Ağustos 2010; 19:07:55 >
  • Teşekkürler tavsiye için
    Güncelliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.