Şimdi Ara

Dersane denemeleri gerçeği yansıtmıyor!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlıktada belirttiğim gibi dersane denemeleri hakkında sıkıntım var.
    Bu sene esit agırlık mezunum.bil dersanesine gidiyorum.pi analitik in denemesini yapıyor dersane ama sorular gercekten kolay.simdiye kadar 3 sınav olduk.112 kisinin katıldıgı sınavların ilkinde 11 ikincisinde 7 ucuncusundede 3.oldum.cogu kisi zor demesine ragmen sorular bana bayagı kolay geliyor.normalde marematikten 20 net civarı yapan ben son sınavda 33 nete cıktım.hatta fene bile gectim.ama gercek sınavda bunları yapacagımı hc zannetmiyorum.gecen senede aynı sekilde fazladan fazladan netler geliyordu sınavda 20 net altına dustum.denemelerede güvenemiyorum artık.
    Gercek seviyemi gormek istiyorum bunun icin önerbileceginiz gercek sınava en yakın hangi denemeler var? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis yillar guvender ozdebir turkiye geneli sinavlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katiliyorum.bende korfezdeyim cogu denemede 35 civari yapiyorum ama gercekte 30falan yaparim gibi geliyor.zaman denemeleri iyi diyolar ama bakalim

• Final kazik oh

• quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

Final kazik oh

Finale baktim fazla eleyeci soru yok sen bide bizim dershane hocalarinin ozel hazirladigi denemelere bak bi mat1 sorusu min. 3 dakikada cozuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Garafeld

quote:

Orijinalden alıntı: sabancıbilgisayar

Final kazik oh

Finale baktim fazla eleyeci soru yok sen bide bizim dershane hocalarinin ozel hazirladigi denemelere bak bi mat1 sorusu min. 3 dakikada cozuluyor

Moral bozmalarindan bahsediyorum

• Bol deneme çöz FEM in kapsüllerini al ne biliyim 9 lu 10 lu 11 lileri felan al hoşuna gidecektir emin ol sana zamanı ayarlamayı ögretır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana sorarsan piyasadaki hiçbir deneme gerçek sınava uygun değil.Gerçek sınavı hazırlayanlar şöyle hazırlıyor:
    Piyasadki bütün denemeleri alıp çözüyorlar daha sonra bunlardan farklı nasıl sorarım diye düşünüyorlar.Öğrenci de yazık uğraşıp duruyor.
    Yani sen piyasadaki denemelerden çözebildiğin kadar çöz.O çok kolay olan denemelerden hiç mi bir şey öğrenmedin.Bak mesela fene geçmişsin.Fende sadece soruların üstünde verilen bilgileri okusan gerçek sınavda belki birkaç net fazla yaparsın.Ki 1 net fazladan demek inanılmaz bir şey.
  • Gecen seneki dersanemizde zaman fdd ugur gibi yayınları cozmustük.en iyi ugur ve fdd, en dusuk zamandan geliyordu netler.bu sene de guvender fdd zaman cozmeyi dusunuyorum.dersane zaten pi analitigi veriyor.
    Dediginiz gibi ne kadar deneme cozsek de ygs apayrı bir sınav.kapalı anlamlı ve yoruma dayalı olanları cözsek daha dogru olur diye dusunuyorum.

• Geçen sene güvender ygsye girdim,gerçek ygsde aynısı geldi.bence güvendere falan girmelisin.
  • Öncelikli olarak şunu söyleyeyim Pianalitigin Fen bölümü hariç kötü bir deneme. 2.olarak piyasda YGS den çok daha zor denemeler var. Güvender özdebir denemeleri ygsden zor oluyor.
    YGS özgüven , heyecanına yenilmeme , hızlı olma gibi şeyleri ölçer. Sınav esnasında herhangi bir ygs sorusunda sakın olaki bu soru çok zor bunu atlayayım sonra çözerim demeyin. 1 soru atlamanız hemen sizin moralinizin bozulmasına sebep oluyor. İnanın ki soruların hepsinin kolay bi çözümü var. Özellikle matematikte çok süre harcamaktan korkmayın. Feni ve sosyali toplam 50 dakika gibi bir sürede bitirecek seviyeye gelirseniz matematikte de rahat edersiniz.

Bu arada ygs denemeleri gerçegi yansıtmaz ama lys denemeleri yansıtır.

YGS denemelerinde heyecan da ölçülmesi gerekli. Hangi sınav olursa olsun YGS deki kadar heyecanlanmayacaksınız bu yüzden fazla takmayın denemelere.
    Tabi ygs de kötü yapacaksınız anlamına gelmiyor. Sınav anına bağlı olarak en iyi netinizi de çıkarabilirsiniz.

• Takipteyim:-) ya ben de hep lys calisiyorum ygsde de konu eksigi yok ama denemelerde 20 25 dk sure de artiyor ama dikkatsizlikten mat ve fende cok yanlis yapiyorum matta 40 yapmistin sonraki denemede inanilmaz hatalardan 5 yanlis cikti fende de 10 yanlis cikti nasil duzeltecem bilmiyorum deneme mi cozsem diyorum fen ve matin ayri 25-30lu deneme setleri oluyor onlari mi alsam ki diyorum arkadaslar dusunceniz nedir?

• Güvender cözmek mantıklı gibi.hem zor hem yoruma dayalı.zaten bunlardan iyi netler cıkarırsam sınavdada yaparım büyük ihtimalle.

• Bazı branş denemelerde çözümleri olmuyor önerebileceğiniz çözümlü demeler var mı ?

• arkadaşım bence 2010 dan sorularına kadar mat sorularına çöz o zaman anlaşılır gibi geliyo durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

arkadaşım bence 2010 dan sorularına kadar mat sorularına çöz o zaman anlaşılır gibi geliyo durum nedir

Normalde matematikten 20 net civarı geliyordu.pi analtiginten 3 deneme olduk. İlkinde 17 ikncisinde 27 ücüncüde 32 gibi bir net geldi.ayrıca son denemede fenede gectim.5-6 fen cozdum.turkce sosyal 36+ geliyor zaten.ama matematikte bu kadar degisim olması denemeye fazla guvenmememe neden oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kngnl

quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

arkadaşım bence 2010 dan sorularına kadar mat sorularına çöz o zaman anlaşılır gibi geliyo durum nedir

Normalde matematikten 20 net civarı geliyordu.pi analtiginten 3 deneme olduk. İlkinde 17 ikncisinde 27 ücüncüde 32 gibi bir net geldi.ayrıca son denemede fenede gectim.5-6 fen cozdum.turkce sosyal 36+ geliyor zaten.ama matematikte bu kadar degisim olması denemeye fazla guvenmememe neden oldu.

dediğim gibi kolay geliyosa kaynak yerine geçmiş ygs lys sorularına bakın ordan anlaşılır düşüncem
  • Dua edin benimki gibi 28 tane dilbilgisi sormuyorlar beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Dua edin benimki gibi 28 tane dilbilgisi sormuyorlar beyler

Yös mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: kngnl

quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

Dua edin benimki gibi 28 tane dilbilgisi sormuyorlar beyler

Yös mü?

Dogma buyume turkiyedeyim ne yosu

Saka maka sapittilar bizimkiler alakasiz sorular soruyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.