Şimdi Ara

Ders kayitlarini yapmayi unutmusum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun anladim yoklama listesinde adim yoktu o an kaynar su indi sanki sinifta bi haşerat gibiydim ders bitti ciktim direk ogrenci islerine ordan baska biyere yonlendirdiler kadin dediki sistem kapandi maalesef ders kayiti yapamiyoruz bi kaynar su daha indi o an kadina ben universite okuyamayacak miyim hocam dedim gulesi geldi ama uzulmus gibi yapti tekrar ogrenci islerine gittim sen yanlis anlatmissi derdini dedi bi kagida yazdi bisuler git bunu goster dedi kadin halletti kagidi ogrenci islerine goturdum ordaki kadina olma ihtimali var mi dedim oluyor dedi bi an yuzum istemsizce mutluluktan atmaya basladi bu kagii tekrar kadina gotur dedi goturdum ve halloldu. Liseli arkadaslara uyarim unide ilk senenizde cok dikkatli davranin 2 gun okulda disaridan bir insan gibi takildim herkes beni ogrenci olarak benimsedi ama artik resmiyete dokuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buda böyle bir anındı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk senende sistem otomatik yapıyor ders kaydını csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Diğer senelerde de sen ders kaydı yapmazsan onlar senin yerine otomatik olarak seçmiyorlar mı? Ben öyle biliyorum

Otomatik seçme diye birşey yok, sadece ilk senesinde öğrencinin alttan ders davası olamıcağı için sistem otomatik yapıyor bunun dışında diğer seneler hep kendi yapmak zorunda, sadece ilk senesinde kendi yapıyor sistem

• Bunlar hep dotadan

• Ben de şuan ders seçimi yapamıyorum. 3.10 olan ortalamam, 2.00 altında güzküyr diyor sistemde bu yüzden ders şeçimi yapamadım.
    Gidip görüşmem lazım danışman hocayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 30 Eylül 2015; 12:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Diğer seneler yapmazsan ne olur?

Yapmazsanda bişi olmuyor, sistem kapanıyor şöyle kapanıyor öğrencinin ders kaydı sistemi kapanıyor ancak öğrenci işlerinin ki hiç bir zaman kapanmaz, kısacası manuel olarak yapıyosun, sana liste gibi birşey veriyorlar, üzerine alıcağın dersleri ve derslerin kodlarını yazıyosun gene yapılıyor yani günü geçse bile, ha ben hiç bir şekilde yapmıcam dersen alamıyosun zaten dersleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notalari vs. nasil ogrenecegim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öff şimdi bizim bölümün ders programına baktım çok iğrenç günün çoğu gidiyor değişirler değil mi yoksa çekilmez be. geçenyıl değiştirmişlerdi 1-2 hafta sonra
  • csbcsbcsbcbsbdbbcbsbfb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

İlk senende sistem otomatik yapıyor ders kaydını csb

Yav niye yalan atayim otomatik olsaydi yoklamada gozukurdum heralde

• zamanında ikinci donem hazirlikta bile kayıt yaptirmak gerekiyordu.. benzer bir anıyı ben de yasamıstım.. cehalet kotu sey.. bilgilenin..
  • güldüm mq
  • quote:

Bazi okullarda olmuyor mesela bizde iibf fakultesi otomatik onayli ama muhendislik oyle degil okula gore degisiyor o durum

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Kac kisisiniz olm yoklama aliyorlar biz 144 kisiyiz dusunsene yoklama aldiklarini

Kafaya gore gir cik bizde diyorlar %50 gelseniz yeterli mesela ben pazartesi 8 e kadar normalde aksam simdi birisinden kodu aldim bugun 2 de ders var ona giricem hic 2.ogretimlerle girmiyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

quote:

Kac kisisiniz olm yoklama aliyorlar biz 144 kisiyiz dusunsene yoklama aldiklarini

Kafaya gore gir cik bizde diyorlar %50 gelseniz yeterli mesela ben pazartesi 8 e kadar normalde aksam simdi birisinden kodu aldim bugun 2 de ders var ona giricem hic 2.ogretimlerle girmiyecem

İsim soylerek degil ki kagit elden ele dolasarak imza cakiyorlar 5 dakika boyunca ismimi aradim yoktu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

quote:

İsim soylerek degil ki kagit elden ele dolasarak imza cakiyorlar 5 dakika boyunca ismimi aradim yoktu.

Ahahajja cep telleride yaziyor mu yanda

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    her üniversite kendisi yapmıyor
  • nice csb
    ilk sene tüm dersler otomatik kayıt , liseli ergen
  • Kendi üniversiteniz ilk senenizde otomatik ders kaydı yapmıştır; ama bizim üniversite de yapmadı. Sizin öyle oldu diye diğerlerinin de mi öyle olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Kendi üniversiteniz ilk senenizde otomatik ders kaydı yapmıştır; ama bizim üniversite de yapmadı. Sizin öyle oldu diye diğerlerinin de mi öyle olması gerekiyor

Anlamiyolar iste tutturdular csb diye. Sanirsin 3 4 tane universite okumus.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.