Şimdi Ara

Notalari vs. nasil ogrenecegim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evimde blok flut var ama genellikle muzik notalari webde doremi seklinde degil de nota seklinde karsima cikiyor.video olmasa da olur konu anlatimli pdf gibi bi sey ariyorum



  • Portre üzerindeki notaları öğrenmeyi amaçlıyorsan bunun için öyle yazılı bir konu anlatımına gerek yok. Bu biraz ilk etapta ezber gerektiren bir durum. Solfej, transpoze konuları için konu anlatımı gerek ama o sonranın işi. İlk etapta portrede gördüğün notaların ne olduğunu öğrenmek istiyorsan otur ezberle. Sonra çala çala zaten o oturacak. Telefonuna SolfaRead uygulamasını indirirsen oradan da pratik yapabilirsin. İlk açtığında notalar A,B,C olarak görünür. Ayarlardan do,re li olanı ayarlarsan tam ayarında pratik yaparsın.

  • kesikparmak kullanıcısına yanıt
    Bir de notalar harici baska isaretler de var ortaokulda gostermislerdi onlari nasil ogrenecegim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjalll4523 -- 25 Temmuz 2023; 12:22:40 >
  • Notaların yerlerini ezberledikten sonra detaylara girmek istiyorsan nota bilgisi yazarak youtube videolarını takip edebilirsin. Zaten notaların vuruş değerlerini ve portre üzerindeki yerlerini öğrendikten sonra gerisi daha basit oluyor. Arızalar, suslar, dolaplar vs. Bunların tamamını nota bilgisi başlığı altındaki tüm yazılarda ve videolarda bulabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.