Şimdi Ara

Deri saat kayişi! Kokuyor.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
31.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar diesel makra gercek deri kayisli piyasa degeri yuksek bi saatim var. Havalarin sicak olmasi ve calistigim icin kolumun aktif olmasindan dolayi kayis ter ile islaniyor. Ve agir peynirimsi corap kokusu gibi bi koku cikiyor. Kokuyu kayisi burnunuza yaklastirinca anliya biliyorsunuz. Ama kotu bi durum. Bunun bir cozumu olacagini zannetmiyorum. Ancak sizlerde durum nasil?

• o zaman o piyasa değeri yüksek olan saatinin piyasa değeri yaklaşık 100 tl olan yeni kayışı ile değiştiricen.İster piyasasa değeri yüksek olsun ister düşük olsun deridir, yapar.

True Story
  • valla piyasa değeri yükek olan saatlerde bu dediğin duruma karsı koymak işin kayısın parfum kokması için bir sey kullanıyorlar ve hep öyle kokuyor hiç değiştiremiyorsun:) benim bildiğim bu işin çözümü kayısı değiştirmek olucaktır..
  • 90 tl ye saat&saat den orjinalini aldim kayisin. Buda kokuyor.

Kokuyor story

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl'lik saat de alsanız deri kayış kokar. Kokması da deri olduğundandır aslında. Yazın en iyisi metal/çelik kordonlu saat kullanmak, deri kayışlı saatler kışlık.
  • Metal favorim valla. Ne derdi var ne tasası Deri kayışlar, özellikle nemli bölgelerde yaşıyorsanız yıpranıp parçalanabiliyor bir kaç yıl sonra. Gerçi bir kaç yılda bir değiştirmek sorun olmaz kayışı, hatta direk saati bile değiştirirsin, ama ben eşyaların eskimesini seviyorum O yüzen metal kayışlı alıp yıllarca kullanmak isterim
  •  Deri saat kayişi!   Kokuyor.gif

Bende de önceden buna benzer bi kordon vardı , yazın her gün kalıp sabunuyla yıkayıp kurutuyodum. Yoksa acayip ter kokuyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz geldi koltuk altı kokusu
    14 yıl önce açıldı
    Beyler deri mont nası temizlenir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eve gelince hemen çıkar saati. Koku yapar yoksa.
    Islak mendille falan silsen geçer mi ki bir dene bakalım.
  • kayışı fazla sıkı takarsan kendi vücut derin hava alamaz koku yapar. biraz gevşet kayışı hava alsın.
  • kız olan altına fular gibi şeyler bağla derdim, bazı kızlar yapıyor, güzel de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 9 Haziran 2011; 13:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing
    kız olan altına fular gibi şeyler bağla derdim, bazı kızlar yapıyor, güzel de oluyor.

Koluna beğendiği bir Buff modeli bağlayabilir.
  • derilerde olur öyle, gerçi bende daha olmadı ama o kadar terlemedim daha saatimle, terleyeceğim yere takmam :) Yaz için pek ideal değil deri kayışlı saatler havuza denize giremezsin, terlersen kokar.
  • Saati akşamları çıkarıyor musun? Benim saat de önceden koku yapıyordu. Saati akşamları hatta okuldan geldikten sonra çıkarıyorum kokma yapmıyor.
  • BİR SAAT KORODONU

TEMİZLİGİ BELLİ PERYOTLARLA YAPILIRSA

VE KORDONUN ARKA KISMI YANİ TERSİDE CİLTLİ DERİDEN İMAL EDİLİRSE
    KOKU YAPMASI DÜŞÜK BİR İHİTMALDİR
    BİZ KENDİ KORDON TASARIMLARINIZDA BU ŞEKİLDE YAPIYORZ

YANİ DERİNİN ARKASIDA ÖNÜDE AYNI ŞEKİLDE CİLTLİDİR

DOLAYISIYLA CİLTİ DERİ TER EMMEZ TER EMMEZSSE KOKU YAPMAZ

FAKAT BU TARZ KORDONLARI ÖZEL YAPTIRMALALISINIZ ÇUNKİ PİYASADA BULUNMAZ
    HEPSİ SERİ ÜRETİMDİR

FOTOGRAFLAR İÇİN
    https://plus.google.com/103480479004799765607/photos
    0312 222 21 93
  • Teri em.
  • VECETAL DERİLER (DOGAL İŞLENTİ)

GÜZEL TABAKLANMIŞ VE KALİTELİYSE(İTALYAN DERİLERİ) GİBİ

BU TARZ BİR DERİDEN ÜRETİLDİYSEE

DERİNİN ARKASI YANİ TENE DEYEN KISMDA DANDİK DERİ DEİLSE VE ARKA TARAFIDA ÖN TARAFI GİBİ CİLTLİ DERİ İSE

ARA SIRA KORDONUN ARKASINI EN AZINDAN ISLAK MENDİLLE SİLERSEN YADA ETİL ALKOL -ETİL GİLİKOL

MÜMKÜN OLDUGU KADAR KORDONUN KURU OLURSA

ÇOK SUYA SOKMAZSSAN

DERİ KORDONUN TADINI HİÇBİR ŞEY VERMEZ

HEM UZUN SÜRELİ KULLANIRSINIZ
    HEM ÇATLAMA KIRILMA YAPMAZ
    HEM KOKU YAPMAZ

KORDON DEGİŞTİRİRKEN BİRAZ İLERİYİ DÜŞÜNMEK LAZIM
    10-15 TL KORDON SİZE BUNLARI SUNAMAZ ZIRT BİRT DEGİŞTİTİSİNİZ KORDONUNUZU SAATİNİZDEN SOGURSUNUZ

İSTERSENİZ BU KONUYLA İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLERDE YAZABİLİRM (REKLAM YAPMIŞ GİBİ OLMAMAK İÇİN FAZLA YAZMIYORUM)
  • en kral saat ne kokar ne bişey ister sadece görevini yapar

Deri saat kayişi!   Kokuyor.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiVaSReGaLWhiskey -- 29 Mart 2012; 18:02:45 >
  • Deri saat kayışı kokusuna bayılırım ama terli olmucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de kokuyor ya, arada elimi çeneme götürüyorum.
    Anında

Saat de bu:
     Deri saat kayişi!   Kokuyor.gif
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.