Bildirim
Deri koltuğun faydası ne, zararı ne?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
valla ben konu baslıgı olarak yazdıgın sorunun cevabını vereyım. benım aracımında koltukları deri (imzamdan gorebılırsınız) ancak ben aracı 0 alacak olsam deri almazdım. fazla terletebiliyor. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Larkyn
valla ben konu baslıgı olarak yazdıgın sorunun cevabını vereyım. benım aracımında koltukları deri (imzamdan gorebılırsınız) ancak ben aracı 0 alacak olsam deri almazdım. fazla terletebiliyor.
Bilgi için teşekkürler. Kimse aracından poposu terlemiş bir elbise ile çıkmak istemez, zaten çıkamaz da..
Peki her deri kılıfı olan araçta bu sorun yaşanıyor mu?_____________________________ Everything that has a beginning has an end -
_____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Kim ulan bu Erol Egemen? -
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
quote:
valla ben konu baslıgı olarak yazdıgın sorunun cevabını vereyım. benım aracımında koltukları deri (imzamdan gorebılırsınız) ancak ben aracı 0 alacak olsam deri almazdım. fazla terletebiliyor.
Bilgi için teşekkürler. Kimse aracından poposu terlemiş bir elbise ile çıkmak istemez, zaten çıkamaz da..
Peki her deri kılıfı olan araçta bu sorun yaşanıyor mu?
benım demek ıstedıgım normal arac koltugundan yazın daha cok terletmesi. yazın hem deri hemde kumas arac kullandım deri daha cok terletti ve bana kumas daha rahat geldı. kumas kalıtelı bır malzemeden oldugu surece bence daha iyi ama bu benım şahsi görüşümorj servıste 2008 honda civic hb full deri kaplatma 1.400 ytlye maloldu arkadasıma 1 yıl önce. bu fıyat kampanyalımıdır zamlımıdır geçirmemidir bilmem 0 arac alırken deri opsiyonunu kullanmıstı bu fıyatı odedi.
zararı ;
soğuk havalarda buz gibi olur sıcak havalarda fırın gibi eğerki kalitesi düşükse koku yıpranma sertleşme renk atma yapar
ben kişisel olarak tercih ederim cok şık oluyor ve cok rahat oluyor ısınma olayıda artık u.v. filtreli camların sayesinde az cok engelleniyor
ancak tercihim deri/kumaş dan yana alkantra/deri cok şık oluyor...
maliyeti
1. kaliteli yapan biryer var hatta forumda
da bir cok arkadaşın sorularını içtenlikle cevaplamışır artcar
750 ile 2000 arası tercih beğeniye göre değişiyor fiyatlar ama hepsinin ortak yani kaliteli olması
Ayrıca naylon koltuk kılıfları ve minderlerini de asla tercih etmem. Pamuk veya keten en iyisidir.
Selamlar._____________________________ -
Faydasını zararını bilmem ama koyu arabada açık renk(krem, kahve, beyaz) deri döşemeler bence çok şık duruyo. _____________________________ -
bir de bazısı oturduğumuzda hareket edersek gacur gucur vb. hoş olmayan sesler çıkarıyor.
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
Faydasını zararını bilmem ama koyu arabada açık renk(krem, kahve, beyaz) deri döşemeler bence çok şık duruyo.
katılıyorum. bende aracımda sıyah derılerden kurtulup bej doseme ve konsolu boyatmak ıstıyorum. hayırlısı..._____________________________ -
derinin kokusu yeter _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Yazın araç güneşin altında kaldımı oturmanız imkansızlaşır. _____________________________ -
Pişik yapabilir _____________________________ -
Deri koltuklu araçta ısıtma ve soğutma özelliği varsa pek bir zararı olacağını zannetmiyorum _____________________________ 2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri -
Şık göründüğü bir gerçek;ama ben asla tercih etmem deriyi.Çünkü çok terleyen bir yapım var,deri koltuk beni bayıltır.Hava biraz ısındığı andan itibaren sürekli klima açık gezmem gerekir ki,bu da ekstra yakıt tüketimi demek. _____________________________ -
mercedesten başka deri koltuklu arabada deri koltuğa gerek yok...
Ne bir mercedeste ki kadar şık durabilir ne de rahat olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 12 Nisan 2009; 11:16:50 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ottoman_solider
mercedesten başka deri koltuklu arabada deri koltuğa gerek yok...
Ne bir mercedeste ki kadar şık durabilir ne de rahat olabilir
2 çeşit derisi var mercedesinde
birtanesi gerçekten müthiş dediğine katılıyorum
Kullandığım birçok araçta deri döşeme vardı fena değiller fakat
Mercedesin deri kalitesi yanında gerçekten iyiler demem haksızlık olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 12 Nisan 2009; 11:30:43 >_____________________________ - -
quote:
Derin nerdeyse yırtılıcak çatlaklar oluşmuş incelmiş.
Bide iyiki araban var imzama bakın falan diosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 12 Nisan 2009; 11:32:32 >_____________________________ - -
Deri koltuğun görünümden başka hiç bir artı yanı yoktur.
Alacaksanız kaliteli suni deri alın.
Neden mi?
1. daha ucuzdur
2. çok daha dayanıklıdır
ama kaliteli olmazsa kötü görünür, bu açıdan seçici olmak lazım
örnek; art-car suni derileri (bmw suni derileri çok iyidir) tercih edin 1000 lira civarı halledilebilir.
3. Suni deride koyu renk tercih edin, açık renkte gerçek deri ile aradaki farklar anlaşılır ve bir miktar ucuz görünür.
Gerçek deri alınır, hatta misal bej kaliteli müthiş olur...
Ancak hem çok pahalı, bakımı zordur, acayipte kolay yıpranır...
Ne olursa olsun kaliteli bir malzeme olsun... Misal astra, hyundai, sorento vs... onların içindeki gibi deri koyacaklarına koymasınlar araca kaliteli bir görüntü vereceğine adi bir görüntü veriyor...
Kısacası art car siyah suni deri kaliteli olanladan...
Bunun adi bir kaplama yaptırmanın hiç bir mantığı yoktur çok kötü görünecektir..._____________________________
-
benim arabada dei koltuk ama hiç memnun değilim sebebi
kışın soğuktan oturulmuyor yazında güneşten pişiyo we ateş gibi oluyo we ısıtma yok kış için_____________________________ konyalı
Benzer içerikler
- aracımı sattım hgs ne olacak
- opel astra k 1.6 cdti kronik sorunlar
- araba on cam güneşlik tavsiye
- toyota proace city alınır mı
- en iyi 5 30 motor yağı
- skoda fiyat listesi 2025
- byd denza n9
- phev araçlar
- polo nerede üretiliyor
- google haritalar radar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X