Şimdi Ara

Derece yapmak isteyenler bir içeri gelsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezun mf yim gençler şimdi ben ygs konularının sayısal sözel hepsını bitirdim şükür, lys de de eş zamanlı gittiğim dersler vardı biyoloji fizik gibi aralığa kadar sayısal lys de bitmiş olucak.

hepsinden 1 sb bitirdim bu süreçte eski kitaplarım vardı zaten dedim kalmasın yazıktır onları bi temizledim. sayısal sözel her dersten ocağa kadar 3sb bitiricem.

deneme ygs yeni bitti diye çok nadir çözüyorum son 3 denemede 110-120 arası geldi. şuan kötü zaman sıkıntısı yaşıyorum baya.
    genelde sb de hızlı soru çözmeye çalışarak zaman kontrolu yapıyorum.

şuan hedefim ygs türkçe ve sosyalden full yapmak ya da en az 1y olması. ama hangi kaynakları alsam diye kara kara düşünüyorum. sizce sözelde en sağlam kaynaklar hangileri?

edit: 1.5 senedir çalışıyorum aralıksız daha da mı bitmesin yahu?
    edit 2: mezun derken üniversite mezunu.. 2012 den bu yana mufredat baya değişmiş..
    edit 3: kendinizi benim ilk netlerimle neden kıyaslıyorsunuz? 5 ay da kaç nete çıkarım bilinmez..
    edit 4: kıyaslamayın gençler siz daha iyi yaparsınız ben daha kötü neden? çünkü kapasitelerimiz farklıdır. mesele bu kadar basit.
    edit 5: kaynak önerisi dışında bütün her şey konuşuldu teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalancisushi -- 13 Ekim 2016; 16:46:32 >

• Sen çıldırmışsın!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay neden öyle dedin? o.O
  • Ne ara tekrar ettin :) ben kasım sonuna ygs bitiricem plan öyle gerçi o kadara kalma da. Geçen yıl bitirmiş miydin yoksa haziranda falan mı başladın

• flygnç kullanıcısına yanıt
    editledim tekrar bayadır çalışıyorum hiç ara vermedim geçen sene ygs den sonra ve tatil yapmadım o yüzden bitti bir de temelim vardı ilk konulardan falan:)
  • hangi denemelerde 110-120 arası?
  • jackk001 kullanıcısına yanıt
    delta kültür yayınevi, çözümleri ve sınav sonuçları için QR kodu veriyor ve internet siteside mevcut, ama zorladı biraz ileri düzeymiş netlerim düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptığının 3 te 1 ni yaptım. 125 ten inmedim. Hedefim de ilk 1000

• yalancisushi kullanıcısına yanıt
    Ben de yazın başladın sandım. Ona göre ben bir ay ara verdim ama mezun kesin değildi son ana kadar çalıştım. Herşey bitik zaten de tekrar yaptığım için sıfırdan bitik saymıyorum arada unutulanlar oluyor

• Hocam nickiniz pek güven vermiyor

• Mimarbey2458 M kullanıcısına yanıt
    yapmayın lütfen, alt tarafı kitap önerisi istiyorum sınavda şöyle birinciyim böyle derece yaptım demiyorum ki:)
  • hocam 1.5 yildir calisiyorsunuz ygs bitmis falan 110-120 net az degil mi

• evet az ama dediğim gibi başka deneme çözmedim, çzödüğüm deneme serisi fazla zordu ve zaman sorunu yaşıyorum cok fazla sınav yetişmiyor...
  • delta kültür deneme yeni müfredat değil mi bende almayı düşünüyordum nerden aldınız

• 37d 2y mat -> 36.5
    30d 1y fen -> 29.75
    27d 1y 12b tr -> 26.75
    25d 15b sos -> 25

sözel dersleri +30 yapıcam ama zamanı yetiştiremiyorum hiç
  • Macella kullanıcısına yanıt
    fatura adresi ankara yazıyor ben daha mağazalara deneme gelmediği için çözdüm, internetten k.a dergileriyle netten sipariş vermiştim paket halınde gelıyor denemeler 4 adet var içinde.
    lys de aldım ben ama en son cozucem zorlandım.

edit: 2016 müfredatı sanırım cunku ben gecen sene sınavdan hemen sonra sıparıs vermiştim kırmızı bir kapağı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalancisushi -- 12 Ekim 2016; 21:01:41 >
  • yalancisushi kullanıcısına yanıt
    Hocam yani dedikleriniz uyuşmuyor bide nick ismi gelince üsütüne neyse 345 denemelerini tavsiye ederim kendine güveyorsan bakalım 1.5 yıla ozaman

• bu Türkçe ile biraz zor.

bkz : "şuan hedefim ygs türkçe ve sosyalden full yapmak ya da en az 1y olması."

• Hedef? Ve 12.sinif misin?

• geekon kullanıcısına yanıt
    vakit sıkıntısı yaşıyorum yetişmiyor sözeli denemelerde sona bırakıyorum çünkü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.