youtubea giriyorum kız 300 yapmış diyo ki sosyaldim insta kapatmadım. kabataşlı adam tm derecesi yapmış, yok son 6 ay tmye geçtim diyor. adamlar öyle bir anlatıyor ki olm en sosyal lise hayatı + derece. 3 milyon kişi giriyor, bilmiyorum lan. biz mi salağız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DERECE YAPANLAR YALAN SÖYLÜYOR!

-
-
Yemin ediyorum bu sınavı kaygısız, psikolojisini iyi yöneten insanlar kazanıyor vallah diyorum bak. Biz her haltı sinava bagladigimiz için psikolojik olarak bu sınav gözümüzde büyüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam gerçekten öyle ama. derece tiplerin çoğu böyle aralarında inek olanlar da var ama çoğunluk bu. bu sınav psikolojik bir sınav özgüveni iradesi yüksek olan kazanıyor ki bunlar da sosyallikle çok alakalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınav senesinde 1000 saat EU 4 oynamıştım. Instagram kullanmam ama Twitter’ı gayet aktif kullanıyordum. Sayısal sıralamam 17k TM, 1200 küsür geldi. 9-10’da dersler iyi dinlendiyse verimli çalışılıyorsa olmayacak bir şey değil. TM’de derece yapmak için son 3 ay bile yeterli eğer iyi bir matematik varsa.
IQ ve ezberle alakalı birşey, eğer IQun yüksekse ve tek okumayla ezberleyen tiplerdensen günde 1-2 saat düzenli çalışmayla lise 1 den itibaren çalışmaylada derecee yaparsın. birde normal IQlu ve ezberli tipler var sürekli tekrar etmedikçe unutur, 10 kere okur öyle ezberleyebilir felan o tipler var
-
Yalan söylemiyor hadi belki bir kısmı ama hepsi toplanıp gizli wpden hadi yalan söyleyelim demiyor-dur zaten
Eğitime çok fazla bakıyor
YKS 12. sınıf sınavı değil kreşte gördüğün eğitime-durumuna bile bakıyordur belki de
kendimden söylebilirim
7-10. sınıf arası ides programına gittim
7-8 de 3 saat civarı lisede hem çarşamba hem cumartesi çarş 2 ders cumartesi tam gün
11de dershaneye katıldım her hafta konu tarama tarzı deneme yine çarş cuma cumartesi dersler
yani sonuç?
evde çalışmamış olsan bile bunlara katılarak zaten bir "çalışma" yapmış oluyorsun böylece 12de çalışacağın bir tek yeni 12 konuları ve geçen senelerin tekrarını etmek kalıyor
12de daha az çalışıyorsun sosyal aktivite vb de oluyor
zaten olmalı beyin tamamen ders ders nereye kadar
ayrıca beynin rahat olması gerek
"kaygısız, psikolojisini iyi yöneten insanlar" kısmı sınavda yaratıcılık isteyen soruları çözmek için gerekli
işlemleri adımları bildiğin soruları beklemeden çözersin ama diğerleri için biraz düşünmen gerekiyor (bu başka konu sonra yazmak lazım)
gerçi sosyallik kısmını da açmak lazım
9-10-11de sınavlara son günler bile çalışmayıp ödevleri eksik yaparak "sosyal" bir kişi oluyorsan derece yapanların o kadar sosyal olmadığını düşünüyorum
-
kac k yaptın
Hocam tmyi derece saymıyorlar bu forumda.
57. oldum bu sene say
günde 2 saat, bir şey olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kötü yapmışsın
Insta kapatanlar gercek mi
Sen kendi siralamani derece mi zannediyorsun
Derece dedigin ilk 100dur gerisi iyi bi siralamadir ki EA 1000.ligi ortalama bir siralama dereceyle uzaktan yakindan alakasi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popstarberkut -- 31 Ekim 2021; 7:54:12 >
Teşekkür ediyorum
-
Uzun zamandır forumdayım senin klasmanındaki trollerin sonunu da çok gördüm.Doğru zamanı bekliyorum.
Valla ciddiye almıyorum seni kusura bakma.Sözelde 34k yapmış birinin Ea ilk 1000 hakkında konuşması çok ironik hadi sayısalcı dese anlarım da sen deyince çok küçük düşürüyorsun kendini.
Valla ben Nişantaşı üni %25 burslu sosyoloji bolumunde gayet mutluyum. Çok muhtemel ki 4 ila 7 sene arasinda Türkiye benimle beraber sosyolog ihracatına başlayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yemin ediyorum bu sınavı kaygısız, psikolojisini iyi yöneten insanlar kazanıyor vallah diyorum bak. Biz her haltı sinava bagladigimiz için psikolojik olarak bu sınav gözümüzde büyüyor.
|
Sınav senesinde 1000 saat EU 4 oynamıştım. Instagram kullanmam ama Twitter’ı gayet aktif kullanıyordum. Sayısal sıralamam 17k TM, 1200 küsür geldi. 9-10’da dersler iyi dinlendiyse verimli çalışılıyorsa olmayacak bir şey değil. TM’de derece yapmak için son 3 ay bile yeterli eğer iyi bir matematik varsa.
|
Benzer içerikler
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- koç ilk 100 bursu
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- dr biyoloji pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X