F

Er
27 Haziran 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 343 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bütçem epey kısıtlı bende isterdim ddr5 bir sistem olsun ama ekonomi malum bütçe: 12k bu üçlü için

Ryzen 7 5800x3d'li bir sistem şu saatten sonra toplanır mı? Malum ddr5 çıktı ve ddr4 için artık yeni bir anakart, ram gelmeyecek. AM4 soket için de aynı sorum geçerli.

Diyelim herhangi bir zaman diliminde, herhangi bir hükümet Türkiye için eşcinsel evlilik meselesini referanduma sundu. Bu konudaki tercihiniz ne olur? (Bu durum referanduma sunulmaz diye düşünüyorum direkt olarak bu konuda yasal düzenleme yapılır böyle bir durum olsa ama diyelim ki sunuldu)

Düşünmeden edemiyorum her şeyin fiyatı o kadar uçtu ki maaşlar hangi birine yetecek aklım ermiyor. Cidden abi fikirlerinizi merak ediyorum sizin bu konuda düşünceleriniz neler çünkü aklıma mantıklı hiç bir cevap gelmiyor. Kredi çekmek de çözüm değil evler milyon lira olmuş ya

Gereken ortalamayı tutturamadım bölüm iktisat lütfen yardımcı olur musunuz

edit: internetten baktım tabi ama bazı öğrenciler not ortalamasının altında kaldığı halde sınıfı geçtiğini yazmış

Karşıma çok enteresan şeyler çıkıyor abi bunların gerçeklik payı nedir? Cidden bu okul böyle mi?

Bu ss sadece bir tanesi bu minvalde daha niceleri var. Bu ünideki insanların twitter hesaplarına girdiğim zaman da hep cinsellik bilmem ne

Arkadaşlar şimdi bu kadar konuşuyor ediyoruz iyi güzel fakat Türk toplumunun kafa yapısını ciddiye aldığınızda ve rasyonel, realist ve objektif bir biçimde Erdoğan 2023'te kesin gider diyebiliyor musunuz?

Evet arkadaşlar soru başlıktadır paraya ihtiyacım var lütfen görmezden gelmeyin de bir iki tavsiye verin

Psilinsin

Arkadaşlar gün boyu yurtta kafayı yememek için ne yapılması gerekiyor ? Gerçekten artık zaman algımı kaybediyorum ya. Sosyallik yok bir şey yok

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 572
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 117.508 (Bu ay: 437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.