Bu saatten sonra ddr4 sistem toplanır mı
Ryzen 7 5800x3d'li bir sistem şu saatten sonra toplanır mı? Malum ddr5 çıktı ve ddr4 için artık yeni bir anakart, ram gelmeyecek. AM4 soket için de aynı sorum geçerli.
Eşcinsel evliliği destekler miydiniz?
Diyelim herhangi bir zaman diliminde, herhangi bir hükümet Türkiye için eşcinsel evlilik meselesini referanduma sundu. Bu konudaki tercihiniz ne olur? (Bu durum referanduma sunulmaz diye düşünüyorum direkt olarak bu konuda yasal düzenleme yapılır böyle bir durum olsa ama diyelim ki sunuldu)
Biz nasıl ev ve araba alacağız
Düşünmeden edemiyorum her şeyin fiyatı o kadar uçtu ki maaşlar hangi birine yetecek aklım ermiyor. Cidden abi fikirlerinizi merak ediyorum sizin bu konuda düşünceleriniz neler çünkü aklıma mantıklı hiç bir cevap gelmiyor. Kredi çekmek de çözüm değil evler milyon lira olmuş ya
Gereken ortalamayı tutturamadım bölüm iktisat lütfen yardımcı olur musunuz
edit: internetten baktım tabi ama bazı öğrenciler not ortalamasının altında kaldığı halde sınıfı geçtiğini yazmış
Boğaziçili arkadaşlar gelsin hele
2023'te Erdoğan kesin gider mi?
Arkadaşlar şimdi bu kadar konuşuyor ediyoruz iyi güzel fakat Türk toplumunun kafa yapısını ciddiye aldığınızda ve rasyonel, realist ve objektif bir biçimde Erdoğan 2023'te kesin gider diyebiliyor musunuz?
Üniversitede nasıl para kazanıyorsunuz ?
Evet arkadaşlar soru başlıktadır paraya ihtiyacım var lütfen görmezden gelmeyin de bir iki tavsiye verin
silinsin
Psilinsin
Arkadaşlar gün boyu yurtta kafayı yememek için ne yapılması gerekiyor ? Gerçekten artık zaman algımı kaybediyorum ya. Sosyallik yok bir şey yok
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 572
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 117.508 (Bu ay: 437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar