Hayatımda başardığım her şey için , belli bir noktada "yapamazsın" diyenler oluyordu TR'de işletme bitirince iyi iş bulamam diyenler oldu Yurtdışına kabul edilmem diyenler oldu Yurtdışına kabul edilsen de iyi hayat yaşayamazsın diyenler oldu Borsada kazanamazsın diyenler oldu İşin komik tarafı , yukarıdakilerin hepsini yaptıktan sonra da , benim yaptığım kolay bir şeymiş gibi küçümseyenler oldu. "Ben de yapardım" tarzında konuşmaya başlıyor bu sefer aynı kişiler Kısacası kimse aslında ne yaptığını bilmiyor. Çoğu kişi negatif enerji yayıyor ve çok büyük bir kıskançlık var.. İnsanın başarılı olmasının tek çaresi kendi yolunu çizmektir , başkalarını kaale almadan |
İnsanların sözünü fazla ciddiye almayın , çünkü çoğu ne yaptığını bilmiyor

-
-
Bu tip insanlarla iletişime bile girmeyin. Size en büyük tavsiyem budur
Negatif enerjileriyle sizin de hayatınızı mahvederler
-
Yurtdışında nasıl iyi iş bulabildin hocam
-
Pozitif enerjili insanların yanında insanın enerjisi de yükseliyor. Böyle bir arkadaş grubu sonradan yapılandırılarak oluşturulabilir mi diye düşünüyorum. :)
-
ABDDe work and travel yapmıştım yıllar önce , oradaki bağlantılarımla
Her ay 1000 dolar biriktiriyorum şükür
-
Evet
Çevrendeki insanlar hayatını şekillendiriyor. Sürekli sana laf çarpan , olumsuz düşünen insanlar senin hayatını kısıtlar
-
Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
negatiflikten benimde kurtulmam gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyiymiş hocam tebrikler
-
borsada kazanabilen %0.00001 lik kesimdensin maşallah.
-
"İnsanın başarılı olmasının tek çaresi kendi yolunu çizmektir , başkalarını kaale almadan" bu söz çok doğru.
-
-
Evet hocam
seni hep olumsuz bir atmosfer içinde görüyorum , bakış açısı önemlidir..
-
Teşekkürler
-
Özellikle bu aralar borsada kazanmak çok zor. Yine de kazanan küçük bir kesim var
Ciddi anlamda tecrübe , duygu kontrolu ve zeka seviyesi gerektiriyor. Türkler borsada çok iyi değil genelde , o yüzden % 0.00001 demene şaşırmadım
-
-
Tr borsasında kazanmak yurtdışı borsalara göre son 1-1.5 senedir çok daha kolay döviz de sabitlendiği için normalden fazla dolar bazında kazanç yapan insanlar var ama bu sadece tr için geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR borsalarını ben de takip ediyorum hocam , fazla detaylara girmek istemiyorum , ülkedeki gelişmelerden dolayı zaten beklenen bir şeydi bu. TL bazında çok arttı her şey
ABD-Kanada piyasalarından bahsettim ben genel olarak , her şey çöküşte 2 yıldır. Milyonlar kaybeden bir çok tanıdığım oldu
-
work and travel deneyimin olmasa idi, yine de y.dışına kapak atacağını düşünüyor muydun?
-
Ben yine de şansımı denerdim , belki olurdu bilemeyiz.
Forumdaki bir çok kişi hep plan yapıyor , ama hiç harekete geçmiyor. En büyük hataları o , az laf çok iş ilkesini benimsemek gerek.
Ben yine de gitmeye çalışırdım , olur muydu bilmem. Bu aralar vize almak vs daha zor çünkü.
En Beğenilen Yanıtlar

Pozitif enerjili insanların yanında insanın enerjisi de yükseliyor. Böyle bir arkadaş grubu sonradan yapılandırılarak oluşturulabilir mi diye düşünüyorum. :) |
Benzer içerikler
- atarax uyku yaparmı
- laik devlete vergi vermek caiz mi
- submissive ne demek
- kızılaydan kent park'a nasıl gidilir
- kahve dünyası en iyi kahvesi
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X