Şimdi Ara

Derece yapanlar neren birey geometri b'yi öneriyor klasik sorular değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
11.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski tarz sorulardan oluşuyor buna rağmen neden öneriyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soru çeşidi fazla, kaliteli, çözümler çok kaliteli(diğer derslerdeki birey kitaplarının çözümleri genelde tırt) bence birey b yerine eis ygs-lys al onda biraz daha yeni nesil sorular da var. şimdi yeni nesil geometri çözebilmen için önce orta seviye bir kitapla temelini oturtman lazım. karekök falan gereksiz mesela artık bence hem zor hem eski nesil.
  • Beğenmiyorsan çözme.
  • Beğenmemekle ilgili değil nedenini öğrenmek istiyorum

• Altyapı oluşturmak amaçlı bir başlangıç. Ben fişeğim diyorsan birey c ve lys karekök öneririm. Endemik de olabilir
  • Hocam birey b ilk adım ve emeklemek gibi bir şey sonrası gelir.

• Geometrim çok kötü değil 23kdan kaldim bu sene.Sadece yeni tarz kitaplar varken neden birey b:)

• çünkü bir soru ne kadar klasik veya sıradışı olursa olsun ölçtüğü kazanım aynıdır. Bu kazanımları kavramak için önce klasik sorulara aşina olmalısın bu fizik ve matematik içinde geçerli. Öncelikle kesinlikle klasik sorulara ve kazanımlara hakim olmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kortikotropik kullanıcısına yanıt
    Birey b beyaz kapak mi yoksa çözümlü olan mi? Evde hız ve renk geometri soru bankasi var birey b yeribe çözsem olur mu spnra da yeni nesil kitaplara geçerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekçiMurtaza.5k kullanıcısına yanıt
    Ben mavi kapaklıyı çözdüm dediğin kitabı bilmiyorum

• soru çeşidi fazla, kaliteli, çözümler çok kaliteli(diğer derslerdeki birey kitaplarının çözümleri genelde tırt) bence birey b yerine eis ygs-lys al onda biraz daha yeni nesil sorular da var. şimdi yeni nesil geometri çözebilmen için önce orta seviye bir kitapla temelini oturtman lazım. karekök falan gereksiz mesela artık bence hem zor hem eski nesil.
  • 1.38 yaptım çok mütüş bir derece değil ama kaynak soran herkese ben de tavsiye ederim beyaz kapaklı olanı nedense. bana da derece öğrencileri tavsiye etmişti. güzel tespit
  • Beyaz kapak çözdüm sorular klasiktir ancak geoda katlama kesme çözebilmen için klasik sorulara aşina olman gerekir.Soru sayısı fazladır pratik yapma olanağı sağlar,sorular orta-ortanın biraz üstüdür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözümlri var mı

• Derece yapmak zor soru çözmekle alakalı değil. Birey C veya Karekök gibi sorular gördün mü sınavda? Ben görmedim.
    Baştan geliştirmek için Birey B uygun bir kitap ama sınav sistemine uyumlu değil. Acil yayınlarını çözün ya da yeni yayınları bekleyin.
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Birey b yerine karekök tyt çözsem olur mu ? ortalama aynı zorluktalar diye biliyorum
  • Eski tarz geo bilinmeden yeni nesile girmek baslamak zor. Bu arada Turkiye burasi sisteme bi daha bir sey olsa eski tipe dönülse ne yapacaksin

• Dostum klasik sorular dediğin sorular zaten işin basit-temel kısmı. Oraları çözmeden fantazi kısmına geçemezsin.
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Birey-B beyaz kapaklıda bir adım ötesi testleri de var kesinlikle küçümsenecek kitap değil oradaki soruların bazıları olimpiyatlardan falan alınmış yani hem klasik soruları öğretir üstüne de baya koyar bunu adamakılı bitirip üstüne acil gibi yeni nesil kitap çözen geometriden soru kaçırmaz bence. Karekök LYS de iyidir Birey-B ye benzer bir kitap düz geometri sorusu paragraf katlama kesme vs yok.
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Karekök tyt yani bizim zamanımızda ygs geometri soru bankası bana kalırsa çöptü. Eğer karekökdeki sorular değişmediyse birey b karekökü tokatlar.

• O zaman birey b nin gelişim serisini mi önerirsin ? karekök tyt yerine? Ayrıca birey b nin gelişim serisinin yeni basımında her testin sonunda katlamalı döndürmeli vs bir soru oluyor. Hangi kitabı çözmem lazım ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.