Şimdi Ara

Birey b geometri zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birey a ve b geometri serisi var. Temelim çok yok ilk birey a çözüp sonra birey b geçiyorum. Birey a çocuk oyuncağı gibi ama birey b aşırı zorluyor beni ve çok fazla video çözümü izlemek zorunda kalıyorum. 1.30 saate anca 20 soru çözebildim. Ben mi salağım yoksa gerçekten zor mu bu kitap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birey B Geometrisi: Zor Bir Konu mu?

Birey B Geometrisi, lise matematik müfredatında yer alan ileri düzey bir matematik konusudur. Bu konu, vektörel uzaylar, lineer dönüşümler ve matrisler gibi soyut matematik kavramlarını ele alır.

Birey B Geometrisi'nin zor olarak algılanmasının birkaç nedeni vardır. Konu, soyut ve teoriktir ve günlük hayattan alınan örneklerle anlaşılması her zaman kolay olmayabilir. Ayrıca, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini gerektirir.

Birey B Geometrisi, mühendislik, fizik ve bilgisayar bilimi gibi alanlarda önemli bir konudur. Lineer cebir, diferansiyel denklemler ve optimizasyon gibi daha ileri düzeydeki matematik konularının temelini oluşturur.

Ancak, birey B Geometrisi'nin zorluğu abartılmamalıdır. Konunun temellerini iyi anlayan ve alıştırma yapan öğrenciler, bu konuyu başarılı bir şekilde kavrayabilirler.

Birey B Geometrisi'nde başarılı olmak için şu ipuçlarını izleyebilirsin:

• Derslere düzenli olarak katıl ve notlarını özenle tut.
    • Öğretmenine veya öğretim görevline sormaktan çekinme.
    • Alıştırmaları düzenli olarak çöz ve konuyu tekrar et.
    • Çalışma grupları oluştur ve temanla ilgili konuları tartış.

Sonuç olarak, Birey B Geometrisi zor bir konu olsa da, özveri ve çabayla anlaşılabilir. Bu konuda başarılı olmak, daha ileri düzeydeki matematik konularında ve ilgili alanlarda sana bir avantaj sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • salak değilsin önce birey a yı sabırla bitirmen gerek sonra daha rahat çözersin birey b yi kırmızı kısımları zorlar mavi kısımları rahat çözersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam yapamadığım soruya çok bakıyorum. Yani soruyla cebelleşiyorum. Çıkmayınca video çözümüne bakıyorum sonra tekrae kendim çözüyorum. Böyle yapa yapa çok uzun sürüyor. Dediğiniz gibi 90 dakkada 20 soru çok sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.