Şimdi Ara

Derece yapanlar neren birey geometri b'yi öneriyor klasik sorular değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
11.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Derece yapmak zor soru çözmekle alakalı değil, farklı soru çözmekle alakalı. Birey c ve karekök soru tarzını veya endemik soru tarzını başka kaynaklarda bulamazsınız.

Dediğin gibi 'baştan' geliştirmek için birey b. 23k dan bırakan birisi için çok klasik. Farklı soru tarzları görmesi gerekir. Ama zor ama kolay. Önemli olan farklı soru olması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Karekök tyt seni ileri taşımaz sadece çözdüğünle kalırsın. Kendini biraz daha zorla. Endemik çöz.

• maksat fikri anlamak nasıl çözülebileceğini görmek öğrenmek

Birey b klasik beyaz kapakta

kolaydan zora sana çözmeyi öğretiyor

1 soruda açıortay bilgisini kullanıyordun

2-3 de bunu geliştiriyorsun

Sonra 5 de falan bunların birleşiminden güzel soru soruyor

Bir adım öteleri de kolay değil yani

Soru ezberlemeden çabalayarak bu kitabı çözen kişi zaten mantığı kavramış olur

Yeni garip sorular gelince bile biraz düşünerek çözer yani

Üstüne de birey c çözebilir, veya farklı yayın olsun diye karekök çöze ama çok kalın , çözülmez o kitap

Mat için de eksen baba sorular kitabı iyidir zordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de sınavda da zaten klasik sorular çıkıyor gözünüzde büyütmeyin

Birey b idealdir

Daha zorunu istersen karekök geo iyidir

Birey c geometriye ben hiç bulaşmadım

Düzenleme:tabi olabildiğince çok farklı kaynaktan çözmende yarar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 8 Ağustos 2018; 12:8:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Birey b yi karekök yerine tercih ederim. Birey b yi çözen hoca da baya kafa bir adamdı. Çözümlerini de iyi öğrenebilirsin.
    edit:karekök ygs den bahsediyorum, lys olanı zaten efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdx -- 8 Ağustos 2018; 12:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekçiMurtaza.5k kullanıcısına yanıt
    Hocam neden 23k dan mezuna kaldiniz? Ytü makine gibi yerlere yerlesebilirdiniz diye tahmin ediyorum. Hedef mi farkliydi.

• evet
  • beyaz kapağı olan kitaptan bahsediyorsun değil mi ?
    Aynen beyaz kapak mı. yoksa gelişim serisi mi ?
    Mavi kapaklı olandan bahsediyor hocam, birey b beyaz kapağı kimse çözmüyor çünkü.

• neinname kullanıcısına yanıt
    çoğunluk beyaz kapağı öneriyor ama
    O arkadaş mavi kapaktan bahsetmiş ama. Onu diyorum ben. Beyaz kapak olan çözümlü değil.

Çözen çok. Gayet iyi kitaptır çözmedim ama sorularını biliyorum karekökle rahat kapışır

İnternette çözümü vardı sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel oluşturmak için kullanılabilir.Çözümlü olması ve çözümlerin baştan savma yapılmaması kitabı daha değerli hale getiriyor.
    Mavi kapak , gelişim serisi.

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    O konuda katılıyorum zaten ben. Gerçi ben de çözmedim. Ama inceleme fırsatım olmuştu.

Video çözümü yok ama bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

Çözen çok. Gayet iyi kitaptır çözmedim ama sorularını biliyorum karekökle rahat kapışır
    Siz genel olarak denemelerden mi ilerlettiniz dersleri yoksa kitaptan mı ? Acil geo 1 aya biter yarıladım nerdeyse sonra da çözemediklerimi süpürürüm ben de tm yim fen sosyal bitmek uzere 1 ayda rahat bitecek bunlar siz ne zaman başladız denemeye ve benim işim bundan sonra hep deneme mi yoksa kitap bitireyim mi? Bir 12 konuları kalacak matematikten bir de edebiyat ölüm gibi o da .

Bir de Türkçe için ne yaptınız ?

• ccsatanistkiz C kullanıcısına yanıt
    Daha Ağustos’tayız dostum sakin ol biraz :D Geometri için tabiki denemelerdeki sorular soru bankalarına göre daha güzel ama kaliteli soru bankası çözmek deneme çözmekten daha çok geliştirir bence seni. BU DEDİĞİM SADECE GEOMETRİ İÇİN. Üç dört kitap bitir gerekirse karekök lys ye falan eski diyenler var ama piyasada çok fazla yeni nesil kitap yok zaten geometri için ters yüze falan bak bir onlar yeni nesildi diye hatırlıyorum. Geometride önemli olan sürekliliktir yani demeye çalıştığım. Deneme işi için de çok acele etme şimdi başlarsan sınava gelene kadar deneme kalmaz piyasada. Ha çöz yine ama arada çöz 2 3 4 haftada bir çöz mesela dersaneye vs gidiyosan gidiceksen ordaki denemlere de gir. Edebiyatta hafif hafif git unutuluyo sınava kadar tekrar yap sık sık. Türkçede dil bilgisini hallet paragraf çöz bence günlük 15 20 soru ilerleyen zamanlarda türkçe denemesi çöz her gün. Mat ve geo kritik onlara önem verirsen gerisi gelir zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.