Şimdi Ara

Derbi öncesi muhtemel kadrolar,son durum!!! (%95)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Derbi öncesi muhtemel kadrolar,son durum!!! (%95)

Derbi öncesi muhtemel kadrolar,son durum!!! (%95)

Bilica bizim için çok önemliydi son maçlarda az gol yememizin baş mimarları Lugano-Bilica ikilisiydi ancak Bilica günler sonra bir ümit dünkü idmana çıkmış, karın kaslarındaki ağrılar rahatsız edici şekilde nüksedince yarım bırakmış.Bugünki idmana da katılmamış büyük ihtimal oynamayacak, üzüldüm açıkçası.Ama Bjk'nin de eksikleri olduğunu göz önünde bulundurursak pek de aç gözlülük etmemek lazım galiba

Evet yukarıdaki kadrolara göre yorumlarınız nelerdir sevgili futbol severler

Ben bu sezonun en iyi maçlarından birini bekliyorum...tabi derbiler gerilimli ortamda oynandığı için genelde futbol olarak beklentileri karşılamıyor ama ben bu maçta iyi oyun bekliyorum iki takımdan da bence çatır çatır maç olacak

• Allah tan beşiktaş ın çok sakatı varda maça rahat çıkacaz maaşallah adamların kadrosu bizden daha banko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

Allah tan beşiktaş ın çok sakatı varda maça rahat çıkacaz maaşallah adamların kadrosu bizden daha banko

Valla nasıl çok sakatları var anlamadım ben
  • Besiktasin kadrosu ideal 11 degilmi ya :)
  • Bende anlamadım , kim sakat bu Beşiktaşta ?
  • Ben de, ben de.
  • Yüksek ihtimalle Bilica'nın yerine Bekir oynayacak.Şahsen Bekir'e güveniyorum iyi oynayacaktır.Beşiktaş'ın o kadroyla çıkacağını zannetmiyorum;Holosko oynar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprens

Bende anlamadım , kim sakat bu Beşiktaşta ?

Rüştü, Toraman, Ferrari ve Tello'nun oynayıp oynamayacakları 1 hafta öncesine kadar belirsizdi ama hepsi oynayabilecek duruma geldi. Şuan bir tek Ekrem sakat.
  • Rakipte eksik olmasın farketmez bugün Fenerbahçem affetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: darkprens

Bende anlamadım , kim sakat bu Beşiktaşta ?

Rüştü, Toraman, Ferrari ve Tello'nun oynayıp oynamayacakları 1 hafta öncesine kadar belirsizdi ama hepsi oynayabilecek duruma geldi. Şuan bir tek Ekrem sakat.

Ferrari ve uzulmez degıl de tello'nun oynaması Beşiktaş için buyuk sanş ...
  • oranı nasıl hesaplıyosunuz? %95???
  • sakat makat farketmez bugün bu işi bitirmemiz lazım saraçoğlunda
  • BİTMEZ TÜKENMEZ AŞKIMIIIZZZ...
  • Bjk de daha çok yedek kulübesinde problem var.Nihat,Yusuf,Nobre sakat bunlara ek olarak Holosko'nun durumu kesin değilmiş galiba...iyileşirse muhtemelen ilk 11 de holosko çıkar.
  • bursaspor'a şampiyonluğu vermezler sözünün gerçekleşmesi için beşiktaşın bugün kaybetmesi lazım. bursa ligi en az 70 puanla bitirecek, normali 71 puan ama 73 puan onları %90 şampi
    yon yapar tek istisna bizim tüm maçlarımızı kazanmamız. anlayamadığım rıdvan'ın 2 haftadır f.bahçeyi yok sayması ve haftaya g.s bursa maçını kazananı şampiyon ilan etmesi g.saray her durumda bursayı yenecek oına göre şampiyon g.saray neden bu fikiri savunuyor çözemedim.gerçi bugün göreceğiz haklımı değilmi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

Allah tan beşiktaş ın çok sakatı varda maça rahat çıkacaz maaşallah adamların kadrosu bizden daha banko

• Beşiktaş ilk haftadaki gibi 3-0 olmasada, iyi bir oyunla alacak maçı inşallah.
  • Mustafa Denizli bu kadroyla çıksın, kulüpten ayrılacağı gün gidip kendimi Haliç'e zincirleyecem gitmesin diye.
  • Bilica kesin oynar tahminimce. Özer sol kanatta pek verimli değildi son maçlarda. Vederson sakat değilse Santos ile Vedo'yu orada oynatması daha iyi olur bence.

Maçın gidişatına göre Özer oyuna alınabilir.
  • 11 belli olmuş.

---------------------Volkan

Gökhan------Lugano-----Bilica------A. Santos

---------------Selçuk---Emre

-----M. Topuz------Alex------Özer Hurmacı

--------------------Güiza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.