Şimdi Ara

Beşiktaş 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyla ilgili yönetime yazdım baktım muhatap yok, şimdilik burdan devam edelim...



  • Allah'ını seven kaleci alsın
  • Bu konu ne böyle ya ulan gelen gecen vuruyor bize yeter be kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu şekilde forumdan ayrılsak çok iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga ilk hatalı çıkışını 1983'te yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga yerine adam gibi kaleci almaları lazım ama kimi alacaklar sezon başında almaları lazımdı. Şuan kimse as kalecisini vermez.
  • Tolganın bu maçtaki bize zararı en az 30 milyon tl. grup lideri olamadıığımız için sadece 18 milyon tl kaybettik
  • Bu adam buna biniyor lan

     Beşiktaş 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • .
     Beşiktaş 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Sene başında yapılmayan transferlerin sıkıntısını çekiyoruz.Bu saatten sonra ne yazsak boş artık, 2 senedir bir adam çıkıp tüm hayallerimizi çalıyor, kahrediyor bizi.Artık iş işten geçti ama en azından lig ve bundan sonrası için devre arasında kaliteli transferler yapılmazsa (özellikle kaliteli bir kaleci) boşuna takip etmeyelim takımı, bu akşam da görüldüğü gibi ne kadar iyi oynarsak oynayalım fayda etmiyor.

    https://twitter.com/efsanespors/status/638394062660308992

    Erdal Torunoğulları: "Kaleci alıp, eldeki kalecilerimizin moralini bozmaya gerek yok." 31 Ağustos 2015





  • Stoperler leş kaleci daha leş transfer yapmayıp eldekileri satanlar onlardan leş , leş oğlu leş
  • moral fln kalmadi valla derbide de ne olursa alsin uzulmem o kdr artik. ulan bizim ceyregimiz etmiycek gent sampiyolar liginde gruptan cikiyo, sen koskoca besiktas zavalli avrupa liginde gruptan cikamiyosan sampiyon olsan ne olur olmasan ne olur.
  • Teselli. Maçın genelinde orta sahamız dar alanlarda inanılmaz işler yaptı pas trafiğini izlerken yordu şahsen sezonun en iyi futbollarından birini izledik. İlk yarı gomez zamanlamayı, olcay vuruşu iyi yapabilse 2 yada 3 kaçınılmaz olurdu. Kısmet artık gs maçında bu oyunu oynarsak felç olurlar.
  • Yalnız 2. Golde beck o topa çıktığı an anladım golün geldiğini arkası bomboştu adam aldı vurdu tolgada kapattığı köşeden yedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçtan sonra Şenol Güneş eğer bu maçı sabaha kadar o kaleci!yle defansa izletsin sabahda desin hepsine sizin yaptıklarınız ileridekilerin hakkını yemektir desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasimpasa 3 Sut 3 Gol

    Akhisar 3 Sut 2 Gol

    S.Lizbon 4 Sut 3 Gol

    TOLGA ZENGİN..


    Kaleyi bulan gol oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol duygu ile oynanabilir; moralli veya moralsiz olmak futbolcunun performansını etkiler.
    Ama duygular ile futbol yönetilmez. Tolga böyle golleri ilk defa yemiyor, Tolga'nın kötü kaleci olduğunu futbolu izleyen herkes bilirken Tolga'nın bütün maçlarda oynatılmasının sebebi "iyi adam-has adam- aman üzülmesin-aman kırılmasın" üzerine kurgulanan arabesk bir futbol yaklaşımıdır.
    Sen Tolga'yı kulübeye çekseydin kimse sana ya bu adamı neden kulübeye çektin demezdi.

    Burada Tolga ne kadar suçlu ise, futbolu duygular üzerine yürütüp Tolga'yı her maç oynatan Şenol hoca da yerden göğe kadar suçludur. Gs maçına eğer Tolga ile çıkar ve Tolga yine böyle eblek goller yerse ne Şenol Hoca kalır, ne Tolga kalır, ne de Fikret Orman kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuların kötülüğünü diğer oyuncular kapatabilir. Atıyorum sol bekin yetersizse stoperin orayı kapatır veya sol açığın yetersizse orta sahadaki adam onun açığını kapatabilir. Ama kalecinin hatasını kimse kapatamaz. 85. dakikada 3-0 öndeyken eğer kalecin kötüyse maçı 4-3 verirsin. O yüzden yazmaktan dilimde tüy bitti. Eğer takım kuruyorsan havaalanına ilk inecek isim sağ bek sol bek golcü forvet eğil, KALECİ olacak.

    Ben futblu hobi olarak izleyen bir iken bu gerçeklerden haberim varsa, bu işi profesyonel yapan t.direktör antrenör sertifikası almış sözde adamların bunu görememesi kabul edilir bir durum değil. Bunun hesabını sadece Tolga değil, Şenol Güneş de verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ospina haberleri geçiyor ama Szcesny devre arasında cidden geri dönecek mi acaba veya Arsenal bırakır mı kimseyi transfer etmeden?Bate maçının özetine bakarsanız Sczcesny resmen ipten aldı takımı, öyle bir adamı göndereceklerini de sanmıyorum, istediği kadar disiplinsizlik yapsın.Şu takımın eksiklikleri orta saha ve stoper dahil sezon başında giderilmeliydi, hoca da kaç defa dile getirdi bu durumu.Erdal Torunoğulları kendisi bile açıkladı yaz ayında, Cenk'in gidişinden sonra hocanın istediği 2-3 kaleci varmış ama onlarla da anlaşılamamış.Hakikaten de birkaç zayıf halka yüzünden oynanan oyuna ve tüm takıma çok yazık oluyor.
  • Sen Valdes'i kapıdan döndür kalecilerimiz iyi de sonra git grup liderliğini aptal kova oğlu kova yüzünden bırak. 2 senedir bu aptal yüzünden eleniyoruz ama neymiş Tolga efendi adammış.. Başlarım öyle efendiliğe bana senede 70 bin lira verin daha fazla efendilik, adamlık yapmazsam ve onun kadar kalecilik yapmazsam adam değilim. Tamam annen öldü Allah rahmet eylesin zor bi durum ama 2 seneyi geçti be kardeşim ölenle ölünseydi ohoo.. Bu takımın vebali boynuna inşallah ödersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.