daha önce benzer bir konu açtım sonra bir arkadaş gelip provoke etti diye banlanmıştım. hemde 8 gün. neyse. ben sizi uyarmış olayım da. depremi yaşadım. turkcell ve turk telekom deprem anından itibaren çekmedi. 0. direkt kesildi. günlerce de hat gelmedi doğru dürüst. vodafone kullanıyorum. vodafone en az 3-4 saat full çekti ve kullandım hatta netimi paylaştım. kimse sorun yaşamadı yakınlarımıza haber verebildik. teknik sebeplerini bilmiyorum ama depremi yaşamış biri olarak sizi uyarıyorum arkadaşlar. üstüne üstlükte günlerce çekmeyen türk telekom hafta sonra falan 2 gb tanımladı paket olarak. birazcık dakika birazcıkta sms verdi. yani bunları denetleyen ve ceza verecek bir kurum olmadığı için orada bir sürü insanın ölümüne sebep oldular. bu konuda onlarca kişinin paylaşımı zaten var. bizzat bende yaşadım. eğer bugün tepki göstermezseniz yarın istanbulda falan deprem olursa bizim yaşadığımızın 10 katını yaşarsınız maalesef arkadaşlar. bu firmaların bu tür afet anlarında en kısa sürede iletişimi sürdürmek gibi bir sorumluluğu olduğunu birilerinin hatırlatması lazım... |
_____________________________ |