Şimdi Ara

6 Şubat 2023 - Deprem Oldu!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.764
Cevap
69
Favori
279.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 6 Şubat 2023; 13:49:2 >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Gece ki kadar korkutucu hissettik psikolojim tamamen gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt

Ben hiç hissetmedim nerede oturuyorsunuz acaba

• Göçük altında kalan insanları arayıp dalga geçen şerefsiz köpekler var. Ulan ne zaman insanlığımızı bu kadar kaybettik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artçı değil fay hattı kırılmış yeni o bölgedekiler dikkatli olsun onunda artçıları olacaktır ...

• Altın rezervi var belki oradan eritme yapabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13.10 civarıydı canlı yayın cnn izliyordum muhabir şuan çok güçlü bir deprem oldu dedi.konyadayım yaklaşık 10 saniye sonra buradada baya iyi hisettim hatta tedirgin oldum ayağa kalktım geçti sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 6 Şubat 2023; 13:58:16 >
  • Daha 12 saat bile geçmemişken aynı büyüklükte bir başka deprem.. Allah yardımcıları olsun.

• Ne belaymış. Böyle depremlerde hemen orada askeriye kontrolü almalı. Hırsızlığa, talana gelen pislikler oluyor. Yabancıları, bölgeyle ilgili olmayanları sokmayacaklar.

• Çok kötü bir durum, Allah yardım etsin herkese. Hep kışın ortasında denk geliyoruz. Göçük altındakiler dayanabilecek güçte olsa bile soguğa dayanamaz.

Umarım bir an önce herkes çıkarılır.. Allah yardım etsin..

• Samsunda hissedilmis ikinci deprem. Taa samsun.

Cok kotu birgun yasaniyor suan.

Catlak olanlarda yikilmis olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

Altın rezervi 3. dünya savaşı için bütün devletler 3. dünya savaşı öncesinde altın rezervine yöneldi şu anda her ülke altın alımı yapıyorlar

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

O talana gelmiş şeref yoksunları a karşı hemen vur emri çıkarılmalı. Her insanda merhamet yoktur, hasaratlar uzak tutulmalı.

Tarihi bir felaket yaşıyoruz.

• Selamlar,

Bende mersinde yaşıyorum hayatımda ilk defa bu denli şiddetli bir deprem hissetim gece üstüne ikinci deprem oldu çok kötüydü inanın . :(

• Jelibon olabilir mi…

• İskenderun.. :(

Haber Globaltwitter
    “Acı manzara... 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası İskenderun havadan böyle görüntülendi #deprem #SONDAKİKA”
    https://twitter.com/HaberGlobal/status/1622544274008031232
  • Vcogel kullanıcısına yanıt

aynen bende ankaradayım sallantı hissetmedim

• Ohal ilan edilip bölgede sadece afad,asker ve polis kalması gerekiyor vatandaşların hepsini bölgeden uzaklaştırmak lazım yardım kuruluşundan olmayan hiç bir sivili enkaz bölgelerine almamaları lazım şaka gibiler resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 6 Şubat 2023; 14:6:11 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

hocam ben bildiğimi söylüyorum

Türkiye şu anda bildiğim kadarı ile Altın rezervini en çok artıran ülkelerden ve diğer ülkelerde Altına yönelmiş vaziyette

Altın rezervinden harcama yapılacağını düşünümüyorum ben

İşsizilik fonu büyük ihtimal karşılayacak

birikmiş para bir tek orda var para eğer harcanmadıysa habersiz olarak !!!

deprem vergileri gitti , TCMB yedek akçesi gitti , hazinede döviz yok varsada bize ait değil vs......

tek işsizilik fonu var nakit olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Şubat 2023; 14:7:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.