Bildiğiniz üzere forum sitesinden bilmiyorum şuan kaç kişi depo personeli olarak görev alıyor şuan ben Avcılar Vatan Bilgisayar'da depo personeli olarak çalışıyorum iş tanımından biraz sizlere bahsediyim. Sizde isterseniz nerede çalıştıgınızı yazabilirsiniz muhabbet amaçlı..
Evet ben başlıyorum .;
Aslında bi nevi Depo Personeli olarak çalışmak istediğim bir alandı kariyer hedeflemek için seçtim çünkü vatanda genel müdürlüğe kadar gidebiliyorsunuz takım lideri şef şef yardımcısı vs vs kariyer hedefleyebiliyorsunuz depo personeli olarak başlıcagınız zaman bu heryerde böyledir Eğitimsiz işe alıyorlar ( daha doğrusu beni eğitimsiz aldılar ) bugun 6.gün oluyor benım için ve yarın tam 1 hafta 7 gün oluyor alıştım diye bilirim arkadaş ortamı vs çok iyi tabi eğitimsiz derken işi öğreten vatan sistemlerini öğreten yanınızda bi Takım lideri mevcut kargolar gelıyor bugun baya yogunduk mesela sabah 10:00 akşam 19:00 yarım saat mesai ile 19:30 olarak haftada bir gün sabah 10:00 akşam 22:00 olarak çalışıyorsunuz 3 vardiya sistemi var gece vardiyası yok kesinlikle sadece pazar günleri tatil iş tanımı ise bizim depoda boş kaldıgımız zamanlar sayım yapıyoruz herkesin kendine ait bilgisayarı ve deposu ayrıca ürünleri bulunmakta 2 raf var bi en üst bide en alt raf olmak üzere tabi en üstteki ürünleri almak için elektrikli denilen bir araç var onu kullanmak zorundasınız gelen kargolar UPS,Yurtiçi kargo vs değişiyor size mail geliyor mesela atıyorum UE48H6470 model TV'nin transferini yaparmısınız diye siz o an ürünün stokta olup olmadıgını pc üzerinden takip ediyorsunuz eğerki o ürün varsa pc başından kalkıp kendi deponuzdahi 6470 Olan modeli arıyorsunuz ürünü bulduktan sonra sistemden direk olarak çıkışını siz yapıyorsunuz ondan sonra mailde transfer okey şeklinde geri dönüş yapıyorsunuz ve kargo ertesi gün gelip ürünleri alıyor evet depo personeli bide fatura irsaliyesi gelen ürünlerin çıkışını yaptıktan sonra direk olarak fatura basmak zorunda ürün nereye gidicek nerden alınıcak bu önemli boş kaldıgınız zamanlar oluyor elbet bugun sadece 2 saat boş kaldım iş yerinde ama genel merkez cevizliğibağ daki vatan aşırı yogun benım çalıştıgım yer AVM avmde pek yogun olmuyor :)