Şimdi Ara

Denize gideceğim ama utanıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen senede girmiştim ama bu sene göbek %20 civarında arttı birde jinekomasti var :( boyum 1.77 kilo 83 oturunca katkat oluyor kahretsin şezlonga bende yatmak istiyorum diğer insanlar gibi göbek yok gibide jinekomasti sıkıntı yaratıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Utanıyorsan sütyen tak

• bir arkadaşınla git
  • Zaten hocam tek gitmeyeceğim 3-4 kişi ama onlarda bu sorunlar yok ne güzel

• Hocam denize giden herkes de 8 tane baklava yok. Utanmayın bence.
  • Başkalarının bakışlarını önemsemeyin. Keyif sizin, vücut sizin. Kendinizle barışık olun

Ayrıca göbek bende de var devamlı ders çalıştığımdan saldım bu sene ve sırtımda kocaman Becker Nevus denilen kıllı bir ben var ve kötü bir görüntüye sahip ama kimsenin bakışları umrumda değil

• Hocam o sıcakta milletin tek derdi denize girip çıkıp güneşlenmek seni mi izliycekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşların seni o şekilde görüp bir şey yokmuş gibi devam ederlerse bu iyi nedenini açıklamaya gerek yok.

Arkadaşların seni o şekilde garip görüp bunu dile getirirlerse bu daha iyi en azından ne tip insanlarla arkadaş olduğunun farkına varır onlardan uzaklaşırsın.
  • Denizde herkes kendi derdinde kimse senin göbeğine bakmaz bile belki.
  • Futbol topundan farkli olmayan elemanlar goruyorum ben, kimse senin gobegine bakmaz
  • Utanmakta haklısın ve gitme bence de. Ben de senin gibi olsam ben de utanırdım. Ayrıca görüntü kirliliği yaratmak zorunda değilsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.