Şimdi Ara

Denizde yanmak, bronzlaşmak istemiyorum ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
16.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar yüzme kursuna yazıldım derslere başlıcaz 8 saat eğitim veriliyormuş sonrasında plaja gidicez arkadaşlarla (plajın dibinde yazlık var arkadaşın) en az 1 ay orda kalıcaz ve haliyle her gün denizde olucaz ama ben bu sürede yanmak bronzlaşmak istemiyorum ne yapmam lazım, bi bilen biri yardım etsin lütfen
  • gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

gitme

haha :D hocam bu eğlence kaçarmı ya, böyle rahat bi tatil bidaha bulamam hemde beleşe :D
  • up
  • 50 Faktör ambre solaire işini görür. Yalnız 45 dakikada bir kremi yenilemeye bak. Ben de beyaz tenli olduğum için güneşi gördüğüm anda kızarıyorum o yüzden kremsiz çıkmıyorum.

Tecrübeyle sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

50 Faktör ambre solaire işini görür. Yalnız 45 dakikada bir kremi yenilemeye bak. Ben de beyaz tenli olduğum için güneşi gördüğüm anda kızarıyorum o yüzden kremsiz çıkmıyorum.

Tecrübeyle sabit

peki hocam kremi sürdüm denize girdim çıkınca tekrar sürücem dimi, suda krem kaybolur gider sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

50 Faktör ambre solaire işini görür. Yalnız 45 dakikada bir kremi yenilemeye bak. Ben de beyaz tenli olduğum için güneşi gördüğüm anda kızarıyorum o yüzden kremsiz çıkmıyorum.

Tecrübeyle sabit

peki hocam kremi sürdüm denize girdim çıkınca tekrar sürücem dimi, suda krem kaybolur gider sanırım

Suya dayanıklı oluyor kremler ama senin suda ne kadar maldığına bağlı krem yenilemen. Ben bi girdiğimde 2 saat çıkmazdım mesela. Krem hala üstümde olurdu ama bu seferde hafiften yanardım.

Yani garanti olsun diye 45 dk da 1 saatte filan kremi yenilesen yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    hocam ciddi cevap veriyim ne kadar krem kullansan bile illaki yanarsın kaçış yok
  • quote:

quote:

quote:

Tecrübeyle sabit

Suya dayanıklı oluyor kremler ama senin suda ne kadar maldığına bağlı krem yenilemen. Ben bi girdiğimde 2 saat çıkmazdım mesela. Krem hala üstümde olurdu ama bu seferde hafiften yanardım.

Yani garanti olsun diye 45 dk da 1 saatte filan kremi yenilesen yeter.

hmm anladım hocam teşekkür ederim o zmn 50 faktör ambre solarie alayım gideyim ben :D

bende senin gibi acık tenliyim ve bronzlaşmak istemiyorum sevmiyorum, inş. teni fazla karartmayız :D

bunu alıcam hocam
    https://www.carrefoursa.com/d/ambre-solaire-dry-mist-50-faktor-sprey-yagsiz?gclid=CPuZ2taAt8YCFWrkwgod5D0P9A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 30 Haziran 2015; 11:32:47 >
  • Denize girme.

• hayalet gibi bembeyaza kremle kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

hayalet gibi bembeyaza kremle kendini.

haha veya mumya gibi sarayım kendimi ? :D
  • Saat 5'ten sonra git.
  • quote:

Arkadaşlar şu sıralar yüzme kursuna yazıldım derslere başlıcaz 8 saat eğitim veriliyormuş sonrasında plaja gidicez arkadaşlarla (plajın dibinde yazlık var arkadaşın) en az 1 ay orda kalıcaz ve haliyle her gün denizde olucaz ama ben bu sürede yanmak bronzlaşmak istemiyorum ne yapmam lazım, bi bilen biri yardım etsin lütfen

Vay Tuborg nerelerdesin sen kaç aydan beri yoksun be hocam
  • haşema işini görür
    yüzünede bi kar maskesi
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Güzel bi çok faktörlü iyi bir krem al suda çıkmayanlardan bebekler için olanlar çok korumalı diye biliyorum o tarz sorarsın zaten bide güzel bir Tişört al sudan çıkınca şemsiye Altında olmayınca giy sonra rahatsın , Ben yanınca çokmacıyor diye böyle yapıyorum ama şuna dikkat et tişörtü giyince bacakların açık kalıyor bi yanarsa oralarda çok acır yani kısaca kendini iyi korursan gece rahat uyur iyi verimli zaman geçirirsin 😃👍🏻👏🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

quote:

Arkadaşlar şu sıralar yüzme kursuna yazıldım derslere başlıcaz 8 saat eğitim veriliyormuş sonrasında plaja gidicez arkadaşlarla (plajın dibinde yazlık var arkadaşın) en az 1 ay orda kalıcaz ve haliyle her gün denizde olucaz ama ben bu sürede yanmak bronzlaşmak istemiyorum ne yapmam lazım, bi bilen biri yardım etsin lütfen

Vay Tuborg nerelerdesin sen kaç aydan beri yoksun be hocam

sorma hocam telefonla pc aynı zamanda gümleyince kötü oldu
    parada yoktu yaptıramadımda 2 side öldü yatıyolar öyle bi masaüstü kurdum tarihi eser şimdilik onunla takılıyom laptop alana kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Güzel bi çok faktörlü iyi bir krem al suda çıkmayanlardan bebekler için olanlar çok korumalı diye biliyorum o tarz sorarsın zaten bide güzel bir Tişört al sudan çıkınca şemsiye Altında olmayınca giy sonra rahatsın , Ben yanınca çokmacıyor diye böyle yapıyorum ama şuna dikkat et tişörtü giyince bacakların açık kalıyor bi yanarsa oralarda çok acır yani kısaca kendini iyi korursan gece rahat uyur iyi verimli zaman geçirirsin 😃👍🏻👏🏻

hmm anladım hocam teşekkür ederim

önerebileceğin bi krem varmı senin kullandığın kaliteli bişey ?
  • 50 faktörlü kremle güneşin yörüngesine girsen bile bronzlaşamazsın.

En fazla 2-3 faktörlü güneş yağı al, bir de nemlendirici al gece yatarken sür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.