Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yine muhtemelen müşteri temsilcilerine soruldu önlem aldılar yada vergi ödemelerini kapsam dışı bıraktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

ilk zamanlarda ek kart yararlanaz yazmıyordu ek kart çıkardım o zaman pakette aldım ek kart için. ama indirim vermedi ve bir süre sonra ek kartlar yararlanamaz diye yazdılar. şimdi tekrar ek kart isteyip deneme yapacağım.kaybedecek birşey yok. kart ücreti yok zaten.

hocam sonuc ne zaman belli olur
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine soranlardan değilim onu belirteyim.ek kart kaç günde gelir bilmiyorum. gelir gelmez deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

Hocam yine muhtemelen müşteri temsilcilerine soruldu önlem aldılar yada vergi ödemelerini kapsam dışı bıraktılar.

İndirim ilerleyen saatlerde yansır.Bazen bende de indirim harcama ile aynı anda yansımıyor.
  • her alışveriş uzun süre bekleyen işlemlerde kalıyor.. bu ne haltallık..

kaybedecek birşey yok ? paket ücreti ve sms :)
    @azad012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 18 Ocak 2015; 23:08:01 >
  • Arkadaşlar Mh asıl ve ek kart ayrı ayrı kampanyadan yararlanıyor diyor ısrarla. Sanal kartta sıkıntı çıkabiliyor evet, ancak ek kartlarla ayrı ayrı yararlanabilirsiniz dediler. Sanal kartla değilde ek kartla ayrı ayrı paket almayı deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Opet Online dan yakit alsak netakaryakit-haftasonu-sanal bu ucu birlesirmi?

• seloo_79 kullanıcısına yanıt
    Kartin ozelliklerinde sanal ve haftasonu paketinin birlesmedigi belirtilmesine ragmen şu an birleşiyor. Nereye kadar böyle olur bilinmez.

• Cmulkut C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, inşallah tüm paketler devamlı olarak birleşir bizde tasarruf etmiş oluruz.
  • dün otomatik talimatla ödenen faturalara bugün indirim yansımamış, gecikiyor mu bu da? diğerleri ertesi gün yansıyordu hemen, otomatik ödeme dahil değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonbolivar01 -- 20 Ocak 2015; 12:23:59 >
  • 2~3 gun sonra yansir
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Evet katılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Evet katılabilirsiniz.

sözünüze bonus her ay mı veriliyor yoksa bir defa mı veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hakano3

quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

Evet katılabilirsiniz.

sözünüze bonus her ay mı veriliyor yoksa bir defa mı veriliyor

Sözünüze Bonusun mantığını sanırım anlamamışsınız bir yıl boyunca her ay 2000tl harcama sözü verirseniz Denizbank Size peşin 150tl bonus verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz haftasonu SANAL ile HAFTASONU indirimi birleşen oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalari internet subesinden mi oduyorsunuz. Her kurum kendi sitesinden odeme kabul etmiyor. Internet subesinden odenip gecerli oluyorse odemeler icin islem ucreti aliniyor mu?

• tikak kullanıcısına yanıt
    Otomatik odeme talimati veriyorsunuz müş.hiz.den...
    1 tane elektrik faturasini enerjisa onlineden yatirdim indirim wermedi..
    Su faturasini otamatik yaptim ona indirim werdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Geçtiğimiz haftasonu SANAL ile HAFTASONU indirimi birleşen oldu mu?

Benim pazar günü yaptığım market ve haftasonu birleşti.. Sanal ile haftasonu birleşmedi.. Belki market alışverişi önce olduğu için haftasonu ile o birleşti.. diğerine yer kalmadı..emin değilim
  • netkartı fastpay üzerinden kullanan var mı ? İndirim veriyor mu netsanal paketiyle ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.