Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Saolasin. Ek karta hemen başvurdum. :)
  • Paket başvurusu kısmında görünmüyor yalnız dikkatinizi çekti mi?
  • bir karta bağlı sanal ve ek kart paket alındığı takdirde ayrı ayrı net sanal paketinden yararlanabilir mi?
  • dediğiniz gibi daha önce ek kartlar yararlanamaz diye yazıyordu.değiiştirmişler.bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

bir karta bağlı sanal ve ek kart paket alındığı takdirde ayrı ayrı net sanal paketinden yararlanabilir mi?

Fiziki karta tanımlı iken sanala seçemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

dediğiniz gibi daha önce ek kartlar yararlanamaz diye yazıyordu.değiiştirmişler.bilgi için teşekkürler.

• az önce sanal kart tanımladım fakat netsanal paketi almama izin vermedi sitem:

Uyarı!
    İlgili avantaj paketinin satın alma kotasını doldurduğunuz için işleminizi gerçekleştiremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Paket başvurusu kısmında görünmüyor yalnız dikkatinizi çekti mi?

Sen bana sorsana "sende avantaj paket kısmı görünüyor mu" diye

kullanıcı olarak girmeme rağmen bende pakete başvuru izleme alma iptal hiçbiri yok
  • quote:

az önce sanal kart tanımladım fakat netsanal paketi almama izin vermedi sitem:

Uyarı!
    İlgili avantaj paketinin satın alma kotasını doldurduğunuz için işleminizi gerçekleştiremiyoruz.

sen yine iyisin bende sanal kart tanımlama da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

az önce sanal kart tanımladım fakat netsanal paketi almama izin vermedi sitem:

Uyarı!

sen yine iyisin bende sanal kart tanımlama da yok

kullanıcı (şifreli) girişiyle internete gir, ondandır belki
  • simonbolivar01 S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Paket başvurusu kısmında görünmüyor yalnız dikkatinizi çekti mi?

Sen bana sorsana "sende avantaj paket kısmı görünüyor mu" diye

kullanıcı olarak girmeme rağmen bende pakete başvuru izleme alma iptal hiçbiri yok
    Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

aynı gün aynı işyerinden 3 sefer alışveriş yapsam genede netsanal gelirmi arkadaşlar

yoksa sadece 1 mi kampanyaya dahil olur

Hocam ben akaryakıt alırken sigara da alıyorum. Yani 2 kez pos kullanıyorum. Ikisinede indirim yansıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad012 kullanıcısına yanıt
    hocam bende sanal kart başvurusu çıkmadı telefon açtım mh ye sanal kart açtırrdım bonus sanal diye bi kart açtılar

sonra bu sanal karta netsanal paketi başvurusu yapmak istedim

gelen mesajda: netsanal paketine katılım talebiniz tanımlı bir netsanal paketiniz olması ve avantajlarından faydalanıyor olmanız sebebi ile alınamamıştır diye mesaj geldi

şimdi ben buna paket alabilmek için asıl karttaki netsanal paketini iptal mi etmem gerekiyor
  • quote:

hocam bende sanal kart başvurusu çıkmadı telefon açtım mh ye sanal kart açtırrdım bonus sanal diye bi kart açtılar

gelen mesajda: netsanal paketine katılım talebiniz tanımlı bir netsanal paketiniz olması ve avantajlarından faydalanıyor olmanız sebebi ile alınamamıştır diye mesaj geldi

şimdi ben buna paket alabilmek için asıl karttaki netsanal paketini iptal mi etmem gerekiyor

iptal etsenizde alamazsınız ben iptal ettim denedim olmuyor 30 günü bekliyor hocam. anladığım bir müşterinin 100 kartıda olsa netsanal için max 50 netmerket için max 50 vs. kazanabiliyor..
  • Dün yaptığım MTV ödemesi dün akşam dönem içine taksitli olarak yansıdı ama ne HAFTASONU ne de SANAL indirimi düştü. Fikri olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyturan1 kullanıcısına yanıt
    hcm önceki sayfalarda alan bir arkadaş var

http://hizliresim.com/RbDJG7
    http://i.hizliresim.com/pmnRGm.png

bu resimleri eklemiş o nasıl yapti 1 aymı bekledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

iptal etsenizde alamazsınız ben iptal ettim denedim olmuyor 30 günü bekliyor hocam. anladığım bir müşterinin 100 kartıda olsa netsanal için max 50 netmerket için max 50 vs. kazanabiliyor..

Hocam emin misiniz böyle olduğundan? Ek kartlar paket satın alarak yararlanabilir diyor şartlarda. Bugüne kadar hem asıl, hem de ek yada sanal kartla market, internet vs. bir kampanyaya katılıp her iki kartına da indirim yansıyan olmadı mı hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hcm önceki sayfalarda alan bir arkadaş var

http://hizliresim.com/RbDJG7
    http://i.hizliresim.com/pmnRGm.png

bu resimleri eklemiş o nasıl yapti 1 aymı bekledi

hocam tahminim şu şekilde olmuştur aralıkta asıl kartına aldı kullandı iptal etti ocaktada sanal karta aldı ama ocakta asıl karta alınmıyor. sanalı iptal eder şubatta yine asıl karta alır vs.. devam eder sanırım

• sadece tahmin hocam emin değilim ama muhtemelen bu şekil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyturan1 -- 18 Ocak 2015; 11:23:32 >
  • sword88 S kullanıcısına yanıt
    ilk zamanlarda ek kart yararlanaz yazmıyordu ek kart çıkardım o zaman pakette aldım ek kart için. ama indirim vermedi ve bir süre sonra ek kartlar yararlanamaz diye yazdılar. şimdi tekrar ek kart isteyip deneme yapacağım.kaybedecek birşey yok. kart ücreti yok zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.