Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06alp06

quote:

Orijinalden alıntı: ertanizmir

l kart taniplayip ona da ilave paket tanimlayabiliryomuyuz

yani bir paket netsanal asıl pakete bir netsanal paketi daha sanala ???

dün sanal kart tanımladım. internet şubesinde adı BONUS SANAL olarak geçti. NETSANAL ****** (kart son 6 hane) yazarak 3280 e sms gönderdim. bu paket bu karta uygun değildir dedi. aynı zamanda bonus kartım da var. acaba sanal kartı bonus kartın eki gibi açmış olabilir mi? net kartı seçmiştim halbu ki... sizin sanal kartınızın adı tam olarak ne geçiyor? 2 ayrı kart için de yararlanıyor musunuz?

EDİT: KART NUMARASINI YANLIŞ YAZMIŞIM ŞİMDİ KABUL ETTİ.

yapacak arkadaşlar için mesajımı silmedim. sanal kart açılışı ve paket alışı yukarıdaki gibi arkadaşlar...

tam anlayamadim hem asıl net kart a hem de sanal net kart iki farklı netsanal paketi tanimlayabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AYNEN tanımladım oldu. sanal karta tanımlamak için NETSANAL ****** (KART SON 6 HANE) yazıp 3280 e sms attım.

AVANTAJ PAKETLERİNDE DE 2 TANE SANAL PAKETİ GÖRÜNÜYOR. DETAYINDA DA SANALIN NUMARASI VAR. :) SÜPER OLDU BU İŞ.
  • denedim olmadi .. netasanal paketinden başka bir kartınızla faydalandığınız için başvurunuz kabul edilmedi dedi..

• quote:

AYNEN tanımladım oldu. sanal karta tanımlamak için NETSANAL ****** (KART SON 6 HANE) yazıp 3280 e sms attım.

AVANTAJ PAKETLERİNDE DE 2 TANE SANAL PAKETİ GÖRÜNÜYOR. DETAYINDA DA SANALIN NUMARASI VAR. :) SÜPER OLDU BU İŞ.

NETSANAL paketine katilim talebiniz, tanimli bir NETSANAL paketiniz olmasi ve halen avantajlarindan faydalaniyor olmaniz sebebiyle, alinamamistir.

Olmuyor bir turlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyturan1 kullanıcısına yanıt
    sanal kartın son 6 hanesini yazdıysanız olması gerekli. şayet benim öyle oldu. hatta 9,90 paket ücreti kullanılabilir limitten düştü bile.
  • paket alımlarında 3280 e gonderılen mesaj ucretlı mı ?bılgısı olan var mıdır?
  • Arkadaşlar;
    NETFATURA'dan %10 iade alabilmek için internet bankacılığı'ndan otomatik ödemeyi seçiyoruz daha sonra NetKart tan tahsil edilsin diyoruz değil mi?
  • Kaykors K kullanıcısına yanıt
    Avea dan 50 Krş çekti. Diğer operatörler de 50-60 krş tur.
  • Kaykors K kullanıcısına yanıt
    evet ücretli.
    uzun numarası maalesef yok.
  • quote:

sanal kartın son 6 hanesini yazdıysanız olması gerekli. şayet benim öyle oldu. hatta 9,90 paket ücreti kullanılabilir limitten düştü bile.

yazdım hocam son 6 yı fakat bu uyarıyı verdi..
  • Sanal Net kartına internet paketi dışında paket tanımlatabilen var mı?
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Sanaldan başka paket kabul ettiremedim hocam. zaten kayıtlısınız diyor.
  • Paket yenilenmesi hesap kesim tarihinde otomatik olarak mı gerçekleşiyor? Yoksa hesap kesim ile hiç bir bağlantısı yok mu?

Yani hesap kesiminden 2 gün önce aldığım paket 2 gün mü geçerli olur yoksa o tarihten itibaren 1 ay süreyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet.ozel

Paket yenilenmesi hesap kesim tarihinde otomatik olarak mı gerçekleşiyor? Yoksa hesap kesim ile hiç bir bağlantısı yok mu?

Yani hesap kesiminden 2 gün önce aldığım paket 2 gün mü geçerli olur yoksa o tarihten itibaren 1 ay süreyle mi?

Paket süresinin hesap kesimle ilgisi yok. Tek etkisi benim gibi hesap kesim günü paket alırsan paket ücreti de öbür aya kayabilir :) 3 paket aldım gece saatlerinde.. 2 paket ücreti öbür aya kaldı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Paket süresinin hesap kesimle ilgisi yok. Tek etkisi benim gibi hesap kesim günü paket alırsan paket ücreti de öbür aya kayabilir :) 3 paket aldım gece saatlerinde.. 2 paket ücreti öbür aya kaldı :)

Teşekkürler
  • Arkadaşlar sanal karta hem sms ile hemde internet Bankacılığı vasıtası ile net sanal paketini alamadım.

Ancak bugün eve hanim için başvurdugumuz ek kart gelmiş. Hemen internetten şifresini aldım. Ancak internet Bankacılığı ile ek karta paket alamadım. Hanımın telefonundan sms gönderdim ama cevap gelmedi. Ek karta paket alan var ise nasıl aldığını belirtirse sevinirim.

• ben de sanal kart için netsanal sms si yolladım.. cevap gelmedi
  • NETRESTORAN ve NETOGLEN'e kayit oldum. NETRESTORAN icin bonus yuklendi ama NETOGLEN icin indirim daha yansimadi (Gerci alisverisi daha dun yapmistim). Bu ikisini kombo yapabilen var mı?

Not: Sitesinde yapılamaz yazıyor once okuyun seklinde cevap yazacak arkadas lutfen yazmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 23 Ocak 2015; 14:20:31 >
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Ben denemedim ama bir arkadasim denedi birleşiyor. Birine indirim veriyor birine bonus.

• Az. önce şubeden aldığım bilgi;ek kartlar ve sanal kartlar için sms atmaya gerek yok. Asıl kart kampanyaya katıldığında bu kartlar da asıl karta bağlı olduğu için otomatik olarak kampanyaya katılıyor. Ancak ortak olarak katılıyor. Yani her iki kart internetten ayrı ayrı 500 TL lik alışveriş yapsa bile en fazla 50 TL indirim yansıtılıyor karta. Daha önce ayrı ayrı indirim aldığını söyleyenler oldu. Asıl kart kampanyaya girdiği için sanal kartına tanımlayamadığını söyleyenler oldu. Ne derece doğru bilmiyorum ama şubeden aldığım bilgi bu.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.