Şimdi Ara

Denemesi Bedava Kandırmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırlarsınız 2 ay önce TTNet "denemesi bedava adı altında" 2 ay boyunca kullandığınız internetten ücret alınmayacağını ve memnun kalmazsanız tek kuruş ödemeden 60 gün içinde vazgeçme hakkınızın olduğunu duyuran bir kampanya yapmıştı.Eskişehir Telekomdan yalın adsl kaydımı yaptırıp,denemesi bedava diye aldık.
    Yalın adsl için ücret olduğunu bildiğimden hiç sorun yoktu.Kaydımızı yapan görevlide eğer beğenmezsek bize 59.gün gelin iptal edelim,yalın adsl harici hiçbir ücret ödemeden iptalinizi yaparız demişti.
    Bugün 54.gün olmuş,iptal ettirmeye gittim.Sıra bana gelince görevlinin yanına gidiip iptal ettireceğimi söyledim.
    MÜşteri Temsilcisi:Sizin hattınız 54 gün önce açılmış,iptal edilemez dedi,iptal ederseniz ceza ödersiniz.
    Ben:Saçmalamayın dedim,2 ay denemesi bedava kampanyası bu olur mu öyle şey?Açtırmaya geldiğimizde 59.gün bile iptal ettirebilirsiniz demiştiniz?
    M.T.:Size tanınan hak 53 günlük hak,biz kayıt ederken herkese 59.gün iptal edelim dedik ama sonradan bize gönderilen yazıda 53.günü geçince 2 yıl taahhüt altına girmiş oluyorsunuz,dedi.
    B:Ben anlamam kardeşim az önce söylediğiniz gibi,59.gün bile iptal ettirsem taahhüt geçerli olmaz demiştiniz ki sizde hatanızı kabul ediyorsunuz,dedim.
    M.T.:Ben işlemleri yapayım eğer gelecek ay fatura gelirse,buradan bir dilekçe doldurur,ücretinizin iadesi için başvuru yaparsınız,dedi.
    B:Dilekçeyi doldurup başvuru yapınca paramı geri alabilecekmiyim?
    M.T.:Bilmem,kesin bir şey söyleyemem.
    B:O zaman hattı iptal edin gideyim fatura matura ödemem ben,dedim.Hattımızı iptal ettirdim çıktım.

Bilenler var mı aramızda ya da başına gelenler şimdi fatura gelir mi durum ne olacak?İptal ettirmeyi düşünen arkadaşları da buradan uyarayım 53 günü geçmeyin iptal ettirmek için.
    Baştan demişlerdi Telekom bedavaya bişey yapmaz,bir yerden yolar kaz gibi diye de,burada açılan konudaki arkadaşlar demişti,Telekom büyük firma yapmaz öyle şey.Bakalım ne olacak?

• Siz 54 gün hesabını neye göre yaptınız; başvuru tarihinize mi, hattın açıldığı güne göre mi, yoksa sizin kullanmaya başladığınız güne göre mi?
  • Benzer bir durum benimde başıma geldi Allah'ın cezası firma benimde taahütümü devreye sokmuş 2 ay'dan önce başvurmama rağmen.
    Yolsuzluk=Yoksulluk.
    Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,
    Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • hayatımda gorduum en dolandırıcı sırket bu ttnet kımse memnun deil arkadas..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.