< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Kasım 2024; 11:11:47 > |
Tradingview Premium sadece 280$! Senenin tek indirim fırsatı
-
-
Hocam normal hisse al sat tavsiyelerine ek olarak burdan alacağımız ekstralar nelerdir -
-
Hiçbir ekstrası falan yok tekel oldukları için almak zorunda bırakıyorlar. Maksimum 30 bileşen ekleme ve 2 gösterge sınırı var böyle kullanmak imkansız -
global uygulama app vs alırken son adımda vergi çıkıyorsa azerbaycan vpn açıp gizli sekmede tekrar açın siteyi. Vergisiz satın alabilirsiniz. Bugüne kadar hiç şaşmadı bende sorunsuz aldım
-
Deneyeceğim olursa harika fatura veya kart kısmına en ufak bilgi girmemde direkt +40 dolar vergi geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ry4n
Deneyeceğim olursa harika fatura veya kart kısmına en ufak bilgi girmemde direkt +40 dolar vergi geliyorbunun icin denemedim ama vpn ile sizi yakalayabileceği tek şey kart numaranız olabilir. Ama kripto ile satın alabilirsiniz yazıyor sitesinde. Eğer karttan yakalarsa kripto ile ilerlemeyi deneyebilirsiniz
-
Merhaba
İlk kez alım yapmayı planlıyorum. Essantial paketimi benim işimi görecek gibi duruyor. Zaten aşırı aşırı amatörüm. 5 indikatör bana yeterli
Fakat ödeme yapmadan evvel bir uyarı çıktı. İşte tam zamanlı değildir bunun için ek paket almalısınız felan diye. Tam zamanlı değil mi gerçekten ( bist için ağırlıklı alıyorum ) yani gerçek zamanlı göstermiyor mu grafikleri.
İkinci sorum ben masaüstünde daha çok kullanıyorum. Satın almayı masaüstünden yapsam mobilde de kullanabilirim demi
-
bunu hangi aracı kurumlara bağlayabiliyoruz peki?
-
merhaba hocam trading wiev üyelik satın almada vergi olayını halledebildiniz mi?
-
Info tavsiye ederim, sanırım a1 capital de vardı ama. -
Maalesef bist için lisans almanız gerekiyor ve tradingview'da da çok pahalı. Bankalar veya aracı kurumlar ortalama 500 tlye her şey dahil satıyor bu paketi -
Maalesef
Adam vergiyi almayı 100 ihtimalin 99'unda başarıyor o ihtimali de kimse bulamadı -
Evet kullanabilirsiniz. Global ürün olduğu için Alım yaparken bazı yerleri değiştirirseniz 217$ alırsınız. En üst paketi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 27 Kasım 2024; 15:25:23 > -
Bist 100 için alıyorsanız almayın. Bizde teknik değil işlemiyor. Atı olan koşturuyor. -
Şu an paketi aldım. Tam zamanlı gördüğümü nasıl anlarım. Proğramın altındaki saat ile pc masaüstü saatim aynı saati gösteriyor. Birde proğramın altındaki saatte utc+3 yazıyor -
Şimdi 1 aylık deneme sürümü başlatsak, daha sonra da Black Friday'deki aynı teklifi satın alsak deneme sürümünde kullanılmayan günler yeni aboneliğe eklenir mi?
-
Zaten 13 ay satıyorlar. Deneme baslat. Üstüne black al. Eğer gün sayısı 425 veya üstü oluyorsa denemede dahildir. Eğer 395 oluyorsa deneme dahil değildir. 1 ay sonra black kampanyası kalmaz zaten. -
Anlatmak istediğin anlık grafiği nasıl görürüm diyorsan. Dakika saniye kısmından görürsün. Utc ayarlarını yapmışsın. Pro veya premium olmayanlar. Minimum 3 yada 5 dk diye biliyorum ama sen saniyelik grafikte görebilirsin. -
geçen sene bulunduğum ülkeyi Afganistan seçerek vergisiz fiyatlardan faydalanmıştım. sanırım bu sene bu güzelliği iptal etmişler. vergisiz ödeme yöntemini bulabilen var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
global uygulama app vs alırken son adımda vergi çıkıyorsa azerbaycan vpn açıp gizli sekmede tekrar açın siteyi. Vergisiz satın alabilirsiniz. Bugüne kadar hiç şaşmadı bende sorunsuz aldım |
Benzer içerikler
- lcw adım at kazan nedir
- bargello 561 orjinali
- spotify 3 ay ücretsiz
- a101 slazenger parfüm yorum
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X