Şimdi Ara

Demirörenin ürünlerini boykot ediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldırım Demirören:'Bugün 2 takımımız Avrupa'da finale koşuyor. Tabi burada TFF'nin çizdiği rota ve yaptıkları bana göre teşekkür bekliyor.'

O bunu söylerken bir kişi de "Beşiktaş neden gidemedi" demiyor

bu vatandaş Beşiktaş ın bugün bu halde olmasına neden olup birde klübü mahkemeye veriyor.

Demirörenin ürünlerini boykot ediyoruz

•  Demirörenin ürünlerini boykot ediyoruz
  • Messi veya Ronaldoyu getirsin böbreklerini bağışlayacak insanlar var.İstese tekrar başkan olur.1-2 transfer ve paranın gücüne bakar.Sen, ben, fikret hesap sorma, boykot etme yeter demekle kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Messi veya Ronaldoyu getirsin böbreklerini bağışlayacak insanlar var.İstese tekrar başkan olur.1-2 transfer ve paranın gücüne bakar.Sen, ben, fikret hesap sorma, boykot etme yeter demekle kalırız.

Beşiktaşın kongre yapısı değişmeden bazı şeyler düzelmez.
  • Adam klubun anasini aglatti ama hala icimizde "YD olsaydi boyle olmazdi, Fikret'in vizyonu yok" "Onun sayesinde Turkiye Guti, Q7, Simao izledi" diyen beyin ozurluler var...

Turkiye'de akaryakit, dogalgaz, elektrik gibi elzem ihtiyaclara yapilan zamlara tepki verilmiyorken YD urunlerine mi tepki konacak? Birakin Allah askin, biz oyle organize ve gelismis bir millet degiliz!
  • hiçbir ürününü almam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Adam klubun anasini aglatti ama hala icimizde "YD olsaydi boyle olmazdi, Fikret'in vizyonu yok" "Onun sayesinde Turkiye Guti, Q7, Simao izledi" diyen beyin ozurluler var...

Turkiye'de akaryakit, dogalgaz, elektrik gibi elzem ihtiyaclara yapilan zamlara tepki verilmiyorken YD urunlerine mi tepki konacak? Birakin Allah askin, biz oyle organize ve gelismis bir millet degiliz!

Aynen,asıl en başta 2003 yılında y.d değil de Fikret Orman gelseydi,şu an çok farklı,çok ileri bir durumda olurduk.Fikret Orman borçlara parasızlığa rağmen iyi projeler,iyi yatırımlar yapıyor,kulübün menfaatleri için çırpınıyor,bir de kulübün borçsuz sıkıntısız zamanında başa gelmiş olsaydı kim bilir neler yapardı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boykot yapıyor musunuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir ürününü almıyorum uzun zamandır.
  • Yıldırım Demirören'inde çok umrundaydı.
  • Ya arkadaş adam koskoca Beşiktaş'ı batırdı üstüne dava etti çıkıp hesap soran yok ya.. Fikret Başkan pamuk gibi her yerde mutlu mutlu mesajlar dağıtıyor. Takım Avrupa'ya gidemez seneye de böyle olursa çok kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

Yıldırım Demirören'inde çok umrundaydı.

Bu işler böyle başlar sonra büyür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.